icon

Máte na mobiloch a hodinkách ochranné sklá?

Včera o 20:49

Téma: Máte na svojich mobiloch a smart hodinkách ochranné sklá?
Ja mám pocit, že každý druhý mesiac si mením sklo na hodinkách alebo na mobile. Zase sa mi dnes z ničoho nič urobil bubliny pod sklom na hodinkách. Ako to máte vy?

domkakvet
Včera o 20:56

@anonym_autor na mobile mam ochranne sklo a hodinky nemam, sklo na mobile som menila nedavno, ale to pred tym mi vydrzalo roky.

anonym_0495a2
Včera o 21:01

@anonym_autor na hodinkach nemam externu ochrannu foliu, ale nie su ani poskrabane. Mozno je tam nejake gorilla glass, ale este som nepocul, aby na hodinkach bol rozbity displej... ved vymena by stala majland... na mobile som videl foliu aj ako pomohla pri pade. Ja mam svoj v pevnejsom "gumennom" obale a nehadzem s nim 🙂. Raz v zivote mi ale praskol displej po pade... asi 10 rokov dozadu...

stellarstar
Včera o 21:14

Áno mám na mobile akurát som ju pred pár dňami menila za nový. Mám dvoje druhy viacero ks doma a mením keď treba

anonym_00b674
Včera o 22:13

máme všetci.

slavomira236
Včera o 22:22

Mala som stale no teraz displey zakriveny a skla vydrzia max mesiac to uz vela pisem a cele je spraskane od okraja tak sa nato asi vybodnem

marusiao
Dnes o 04:04

máme na mobiloch

anonym_c2d806
Dnes o 04:32

Nie, nemam ani na mobile, ani na hodinkach. Kedysi som davala aspon tu ochrannu foliu, ale uz nedavam. Nemam skla ani doskrabane, nie to este rozbite. Mam mobil v obale, tak asi toto tiez vela robi. Uz x-krat mi spadol a je ako novy.

doriiis
Dnes o 05:02

Na mobile ano, na hodinkách nie

oliolijanka
Dnes o 05:13

Podla mna je folia lepsia ako sklo a aj menej stoji.

svetlonos
Dnes o 05:20

@anonym_autor
Mobil používam až keď ma ochranné sklo, pred tým vôbec. Vždy sa mi to vyplatilo. To isté s ochranným rámom.

denisa_deniska
Dnes o 05:46

Aj na mobile, aj na hodinkách. Na mobile mením cca 1x za rok, max dva, aj to z toho dôvodu, že to sklo je potom už také matné používaním. Na hodinkách mením tak 10x do roka, ja nimi zjavne hocikde buchnem, ošuchnem atď, takže ani by som neriskovala používanie bez sklíčka.

biba_18
Dnes o 05:53

mám sklo na mobile a nemám pod ním bublinky, nikdy som nemala. na hodinkách nemám, nemám ich na bežné nosenie

autor
Dnes o 06:10
@biba_18

mám sklo na mobile a nemám pod ním bublinky, nikdy som nemala. na hodinkách nemám, nemám ich na bežné nosenie

@biba_18 Zase sa mi dnes z ničoho nič urobil bubliny pod sklom na hodinkách. Nepíšem, že sa mi urobili bubliny na mobile.

simsalabim
Dnes o 06:36

Nemam ani na hodinkach ani na mobile. A mobil mam dokonca iba v takom nasuvacom obale, ze ho cely vytiahnem von, ked ho potrebujem. Mam ich roky a nic im nie je.

anonym_fedb3e
Dnes o 06:49

Mám drahší mobil a nemám nič na ňom, keď ho prenášam v taške mám také púzdro spojené s peňaženkou, neznášam kryty a fólie 🤪🤪🤪

anonym_171fbc
Dnes o 06:51

Mám na mobile aj hodinkách. Na hodinkách mám od začiatku to isté ochranné sklo, na telefóne mi vydrží asi rok. To mám pocit, že je nekvalitou ochranného skla, nie mojím zaobchádzaním. Bublinky nemám. Začne sa akoby trieštiť po okrajoch.

biba_18
Dnes o 06:59

@anonym_autor muž má hodinky, teraz sa ho pýtam, jemu sa bublinky ešte neurobili… hodziny ma 2 roky…

cyberk
Dnes o 07:26

Tak ja si zas davam dost pozor na rozbitia/suchnutia.. na mobile kryt aj sklo musi byt, mam jedno sklo uz 5rokov bez poskodenia. Mobil vyzera ako novy stale 🙂 hodinky nenosim, bola snaha no mne to zavadzia 😅

anonym_fa31ef
Dnes o 07:34

Nemam sklo lebo mam vyklapacku..ale aby sa nerobili bubliny musis mat uplne super vycisteny dispelej.ziaden prach absolutne vylesteny a tak nalepit.partner ma servis ich lepi niekolko denne..

niekto2hy
Dnes o 07:35

@anonym_autor Zle aplikované/á sklo,fólia.

anonym_8723ee
Dnes o 08:04

treba si priplatit za nalepenie, mne lepili na ipad a bolo to nalepene naozaj profi..mne sa na mobil nikdy nepodarilo nalepit bez bubliniek

anonym_5bf25f
Dnes o 08:34

Oboje bez. Hodinky mám skoro 6 rokov tie iste a majú jeden mini skrabancek.

januska12323
Dnes o 10:04

Máš zle nalepenú fóliu.