Musím mať pracovnú aplikáciu v súkromnom mobile?
V práci zavádzame aplikáciu na prihlasovanie a potvrdzovanie prístupov. Firemný telefón nemám, takže odo mňa chcú, aby som ju mala v súkromnom. Nejde mi ani o miesto v mobile, skôr o princíp. Máte to takto nastavené tiež?
@emjee a moze si najst zamestnanca, kt nebude mat s niecim takym problem
@simca06022011 normalna firma to proste od zamestnanca ziadat nebude, nenormalna nech si hlada zamestnancov zufalcov kde len chce. Uz by bolo na case, aby sa ludia nedali zastrasovat kazdym nezmyslom.
@anonym_autor ja mam v sukromnom mobile aj outlook aj teams a aj autentifikator. Mam este volbu poslat kod na telefon (sukromny) pre overenie prihlasenia. Firemnemu telefonu sa vyhybam ako cert krizu 😂
Nasa firma ma cez 200 ludi na slovensku, zatial s tym nemal problem nikto - autentifikatorom v sukromnom mobile. Firemny mail a teams ma uz minimum ludi a tak aj ten autentifikator vyuzivaju minimalne, vacsina si to nastavila na kod na sukromny telefon.
Ak by s tym niekto prisiel, uprimne ani neviem ako by som to riesila, lebo ano, u nas sa to berie ako samozrejmost, ale viem si presne predstavit ako by to riesil vyssi manazment ak by som prisla s tym, ze potrebujem vyriesit zamestnanca, ktory odmieta pouzit sukromny telefon na prihlasenie sa do teamsu/outlooku... a hlavne v 3 mesacnej...
@renesance80 ako by si to riešila ako učiteľ?
@anonym_335b86 proste by som ju v mobile nemala a hotovo
@anonym_8a0237 No veru, ja žiadny "smartphone" nemám, používam tlačidlový telefón, takže neviem, ako by som si nejakú "aplikáciu" vôbec nainštalovala. Ani neviem, čo to vlastne tie aplikácie sú. Našťastie môj zamestnávateľ takéto somariny nežiada.
@anonym_b2ce24 ani evidentne nepracujes vo sfere kde sa to pouziva.
@zuzana76 nemusia
@natalka13 nemusia, ale znacne to ulahcuje zivot, ked ho mas pri sebe, napr aj na vylete, kde nemas pc, moze sa stat, ze je havaria na ceste, zdrzanie hodina na dialnici, uz si predstavujem tych zurivych rodicov, ze preco ucitel nedal vediet, ze budu meskat, ano, mozu povedat detom, zavolajte rodicom, ale aj dietatu sa moze vybit telefon, vselico.
@natalka13 nemusia, ale znacne to ulahcuje zivot, ked ho mas pri sebe, napr aj na vylete, kde nemas pc, moze sa stat, ze je havaria na ceste, zdrzanie hodina na dialnici, uz si predstavujem tych zurivych rodicov, ze preco ucitel nedal vediet, ze budu meskat, ano, mozu povedat detom, zavolajte rodicom, ale aj dietatu sa moze vybit telefon, vselico.
@zuzana76 ze sme vobec ty aj ja vyrastli bez toho aby nasi vedeli o kazdom prde v skole v prirode.

@letfenixa
@renesance80 ano, da sa aj bez aplikacie, ale clovek je vela krat mimo s detmi, na roznych akciach a nejake spravy aj od vedenia sa dozvie len cez edupage, napr aj vtedy, ked boli tie utoky na skoly, tak sme museli byt evakuavovani a ja som zrazu nemala ako s rodicmi deti komunikovat, pocitac som musela nechat v skole, tak som si s nimi pisala cez aplikaciu edupage na mobile, aby si prisli po dieta. Vela krat som bola mimo skoly a ak nastala nejaka zmena, tak zase edu v mobile mi pomohlo.
@zuzana76 nuz, ani dáta v mobile nemusí mať každý. Závisí od vedenia, naša riaditeľka nás podporuje v komunikácii s rodičmi len cez EduPage a len počas pracovnej doby.