icon

Mužova práca od 7:00 - 18:00 hodiny

kilimi
9. dec 2021

Myslite si ze kazdy den byt prec od 7:00-18:00 je ok? Okrem vikendov. Manzel tak pracuje a ja sama doma s dcerou. Ano zivi nas to uvedomujem si to. Ked som sama s nou tak som z toho smutna lebo nijak mi cez ten tyzden nevie pomoct.

Strana
z2
zmrzlinka2021
9. dec 2021

@kilimi Ja osobne si neviem predstavit, ze clovek, ktory ma dieta, ma taku pracovnu dobu.
Kedy sa stiha venovat dietatu? Budovat si s nim vztah?
Peniaze nie su vsetko, a mnohi to pochopia, az ked im roky zivota ubehnu a oni zistia, ze nemaju s vlastnymi detmi vztahy, ze deti im niekde v parkoch fetuju.

Co by bolo, kebyze aj ty si najdes takto pracu? Komu to dieta date? Lebo ak je to NORMAL, co tu niektori prezentuju, tak vlastne aj ty by si malu pracovnu dobu NORMAL. Je to dobre pre to dieta?

zuzka1117
Autor odpoveď zmazal
lotitka
9. dec 2021

@kilimi môj manžel chodí každý mesiac na 3-4tyzdne a týždeň je doma. Nonstop som s deťmi sama. Áno psychicky som niekedy totálne zničená. Zvykla som si na jeho prácu (čo mi iné ostalo). Ale zasa na druhej strane nám to posilnilo manželstvo a celkovo lásku,dôveru k sebe.

vivi76
10. dec 2021

@kilimi Ja pracujem tiez v tom čase a niekedy aj víkendy.No čo už účty sa platiť musia.

babulkomale
10. dec 2021

Ok je siroky pojem - ako pre koho a aka je cena za to.
Ja som tak uz 12 rokov co sme spolu, manzel robi karieru a ja sa staram o vsetko doma a o deti v rokoch ked som nechodila este plus do prace. Momentalne dochadza cca 70 km do prace. Za tie roky sa mu plat zvysil niekolkonasobne - takze si mozeme dovolit dorabat dom, platit detom vzdelanie, hud.nastroje, sportove vybavenie atd.
Je to cena za to ze nazaraba priemer a nie je doma o 14.15 hod z nejakej fabriky...
Roky chodil do zahranicia na sluzobky, niekedy na par dni a niekedy na tyzden, neviem kam by sme prisli ako niektore zeny ked počujem ze sa boja samy doma v noci 🤣
Je perfektny otec a venuje sa maximalne detom po praci a vikendy, vie vsetko okolo domu urobit, postavit, opravit.
Kazdy si to musi zariadit ako mu vyhovuje, komunikovat.
Ja nie som zavisly typ zeny, zila som pred manzelstvom sama, mala sama auto, vsetko si hradila a este pomahala rodicom. Nemame pomoc strazenia nonstop a lahko, len obcas, nikto mi nikdy nechodil pomahat napr.po porode, aj na lekarske zakroky sa vozim sama ked sa to da vzhladom k povahe zakroku.
Pripadne vyuzijem taxiky ked nejdem autom.
Nakupujem, vsetko vybavim, chodim s detmi k lekarom aj vozim na kruzky.
Uz mi vrtali aj zub kym bol maly v kociku a pozeral 😃
Naco s takymi banalitami obtazovat muza? Nech si setri dovolenku na lyzovacky napriklad.
Nedokazem si predstavit ze by ma muz mal napriklad vsade vozit ako to vidim v okolí
...nechapem ako mozu take rodiny fungovat.
Mali sme aj velmi tazke zazitky spojene s umrtiami a hospitalizaciami, tam sa ukaze ako je kto pripraveny do zivota...
Rozpisala som sa, ale mne iny pohlad vzdy pomoze, rada tu citam ako to maju ini, mozno ta to povzbudi 🙂

ericka_l
10. dec 2021

Všetko je to o komunikácii. My fungujeme zas na turnusy a manžel chodí domov každý tretí týždeň na týždeň. Ono je to život o kompromisoch, no vieme, prečo je to teraz tak a viem aj to, že pokiaľ vydržíme, bude sa môcť vrátiť za nejaký čas sem na sk a bude nám lepšie

guineverebeck
11. dec 2021

@kilimi moj muz ide rano so mnou do prace. Rozumej 7:30 a chodi domov okolo 22:00. Myslim ze v dnesnej dobe nic nezvycajne.

stary_ujco
11. dec 2021

Ak to podľa teba nie je ok, tak nech da vypoved a budete žiť z lasky a dobreho pocitu...
Myslim, ze keby vedel rovnake peniaze zarobiť za prácu 9-14, tak ju uz davno robí. A potom ti môže chodiť doma za ritou, aby si sa necitila osamela a znudena.

Strana
z2