icon

Návrat do práce po dlhej PN

26. jan 2022

Vraciam sa do práce po dlhej PN a som z toho nervózna. Áno, zvykla som si doma, ale nejde o to. Nikdy som sa doma nenudila, vždy som si našla nejakú činnosť, prácu, aktivitu. Občas sa tam zastavím a pokecáme s kolegami. A vidím, že to tam ide dolu vodou. Vzťahy sú hrozné, ľudia sa tam navzájom "žerú" a k tomu sa mi donieslo, že vraj so mnou už nerátajú. Aj keď viem, že klebety a nepravdivé sú u nás často (oveľa častejšie, ako pravdivé reči) a nie je dôvod na "vyhadzov", bojím sa a som z toho nervózna. Cítim sa, ako keď som nastupovala prvýkrát do práce. Už týždeň si nedávam taký pozor na stravu, akoby som mala (vždy som od nervozity doslova "žrala") a to s mojou diagnózou nie je dobré. Ale neviem si pomôcť. Do normálnej komunikácie s rodinou sa "nútim".....
Asi ani nepotrebujem radu, neviem či nejaká je, ak hej, budem za ňu vďačná, len to zo seba potrebujem dostať. Vždy mi pomohlo, ak som sa vypísala. Tak snáď aj teraz.
Asi ani nie je nejaká rada,

Strana
z2
autor
20. feb 2022

@bucko555 náročný, ale práca mi zatiaľ zostala. Uvidím, ako dlho to zvládnem, dáva mi to zabrať, ale zatiaľ sa to dá. A ty ako si dopadla? Si to mala mať tiež divoké.

bucko555
20. feb 2022

Ja som dala nakoniec výpoveď a veru je mi lepšie .....teraz v kľude hľadám takú prácu aby mi vyhovovala časovo kvôli dcerke

loginexistuje
20. feb 2022

Ja uz tiez cerpam dovolenku podpisala som dohodu a odstupnym (ale som znechutena z nich) od marca mam novu pracu (mohla som si vyberat )

autor
20. feb 2022

@bucko555 tak je fajn, keď máš na to pozitívny pohľad, verím, že ťa čaká niečo lepšie

@loginexistuje super, je fajn, keď sa ukáže, že keď sa zatvoria jedny dvere, druhé sa otvoria. Snáď budeš v novej práci spokojná a splní tvoje očakávania. Budem v to silno veriť.

bucko555
20. feb 2022

Ďakujem aj ja rátam že má isto čaká niečo lepšie zajtra nám jeden pohovor tak uvidím

autor
20. feb 2022

@bucko555 tak držím päste, nech to dopadne podľa tvojich predstáv.

bucko555
20. feb 2022

Dakujem

Strana
z2