icon

Nebaví ma práca

26. sep 2021

Som frustrovaná a smutná. Práca ma nebaví a vôbec neviem čo by som chcela robiť. Pracujem v obchode. Nič iného som nikdy nerobila. Chcem niečo iné, nejakú zmenu, ale vôbec neviem aku prácu by som chcela, čo by ma bavilo. Neviem sa pohnúť z miesta, pretože fakt neviem čo chcem robiť a keď nad tým premýšľam, napadne má veľa možností, ale zase si neviem vybrať ktorým smerom sa vydať.

trema
•
26. sep 2021

karierny poradca, pripadne psycholog - mne daval robit nejake testy, z ktorych mi vyslo, na co by som sa hodila
Nejake take testy su aj na nete

viestta
•
Odpoveď bola odstránená
•
janakuul
•
26. sep 2021

no byt Tebou,otvorim si profesiu,istp...a pozeram,co by sa mi ako tak pozdavalo (platovo, napln prace, dochadzanie...) poslala by som zivotopis (mozno sa Ti z poslanych 30 -tich ziadosti ozvu 2,3..., a zas mozno po case sa Ti to zunuje tam a budes chciet nieco ine, v zivote mozes robit strasne vela povolani ,mozno aj take o akom sa Ti ani nesnivalo. Ak nemas zavazky (deti,rodina,muz...) mas momentalne velmi vela moznosti - ine mesto,zahranicie, kurz...moznosti a prilezitosti urcite su,len treba zacat konat,ked nieco chces zmenit...firmy same od seba o Tebe vediet nebudu. Drzim palce.

dola23
•
Odpoveď bola odstránená
•