icon

Negatívne skúsenosti s prácou pre Dormeo asistent

Včera o 10:22

Chcela by som varovať pred prácou pre túto spoločnosť . Nakoľko som vtedy nenašla žiadne info verím že to mnohým pomôže . Iba k Vám nerobí problém klamať a zavadzať ľudí na dennom poriadku . V prvom rade ako predajca plníte plány a ste sledovaný , koľko ste mali zákazníkov , koľko z nich nakúpilo . Dôležité je aby na bločku bolo čo najviac položiek takže predávate čo sa da len aby človek neodišiel s jednou vecou . Každý zákazník by nemal odísť bez toho aby ste nezískali jeho údaje . Musíte to robiť nenapadne lebo nie každý chce registráciu v klube . Za túto registráciu sa navyše platí 25€ ale Vaša úloha je to členstvo dať každému kto nákupu bez ohľadu na to či chcel plachtu za 10€ alebo matrac za 700€ . Pravda je že s členstvom dokážete ušetriť ale nie vždy je to pre zákazníka výhodne. Vy však musíte plniť plán takže to či je to výhodne je jedno presvedčíte a ukecate ho na nákup ďalších veci kde ho kvázi upokojíte lebo dostane darček k členstvu a kupóny. Ak to robíte bez chrbtovej kosti ako niektorí predajcovia v dormeo tak sa ľudia vrátia a povedia že ste ich zmanipulovali . Keďže plníte plán musíte predávať ale spoločnosť sa hrdi tým že vám za matrac vráti peniaze a máte skúšobnú dobu . To je aj v obchodných podmienkach ale ak zákazníkovi vrátite peniaze za matrace ta 1500€ príďte o trzbu. Tu opäť musíte klamať a povedať už pri nákupe že to je kus za kus pri nespokojnosti . Ak sa s Vami zákazník hada vy musíte mat svoju pravdu lebo prídete o tržbu a nebudete mať odmeny . To platí aj pri vrchných matracoch a vlastne vsetkom čo predávajú so skúšobnou dobou . Za ktorú si môžete extra priplatiť . Takze zasa klamstvo . Zamestnanci sú na týždennej báze sledovaní tržnou , koľko Ludo zaregistrujú , koľko predaju predĺžených záruk , koľko položiek majú na bločku , čím vyššie číslo tým lepšie , koľko matracov a koľko topprov. Cieľom ma byt motivácia ale vedie to aj k vzbure iných pobočiek ktoré sa potom snažia zdiskreditovať úspešných predajcov rôznymi spôsobmi. Keďže na pobočke nie vždy je všerko a peide zákazník s nejakým problémom a hlada napríklad vankúš alebo vrchný matrac matrac - vy musíte predať hocičo a je jedno či mu to bude vyhovovať lebo to co hlada teraz nemáte - príde to možno o mesiac a vy chcete tržbu a plniť plán takze ponúkate hocičo z predajne a dúfate že sa nevráti a nebude žiadať peniaze naspäť . Pri predaji aktívne nukate ďalšie a ďalšie položky aby ste na bločku mali čo najviac položiek a dobre hodnotenie . Keď nie sú tržby tak ste ostro sledovaný a musíte vysvetľovať prečo . Kvalita výrobkov však vždy nie je dobrá . Aj keď matrace musím povedať vyzerali dobre aj zákazníci ich chválili - vankúše a paplony a iné veci často krat vo veľmi zlej kvalite parali sa mali nedostatky ale vy to predávate lebo musíte . Spočiatku som si hovorila že to je proste obchod a áno sú predajcovia ktorý sú tam roky a darí s im ale firma stále kladie vyššie nároky lebo manažérov a ľudí tam hore niekto musí živiť ale keď tam už nerobím tak som aj rada lebo denne klamať ľudí ma fakt nebaví . Inak manažérka bola mila - skúsený profesionál . Výplata na čas stravné lístky a odmeny To je asi všetko 🙂

anonym_e72f98
Včera o 10:40

@anonym_autor ako práca v banke 🥸

anonym_2aaa2b
Včera o 14:51

to je vsade

anonym_c6d7ae
Včera o 18:53

@anonym_autor prosím Ťa, a z Tvojho pohľadu sú tie matrace dobré? (Je jasné, že nie každému asi sadnú, ale tak všeobecne)

ivicatolic
Včera o 20:08

@anonym_autor biznis je biznis, ako všade 👉👉👉

cacianka
Dnes o 04:25

Tie " televízorové " produkty to majú asi všetky . Mne sa svojimi reklamami ako pre debilov úplne zhnusili, už v začiatkoch na TV obrazovke, všetky tie w krájače, brúsky, utierky, strúhadlá, hrnce, panvice, mopy, vysávače, matrace, vankúše a atď. Už odkedy nabehol Horst , starý nechutný chlap s oringlou v uchu, neznášam tiezo trápne, primitívne reklamy, nič som nechcela, nekúpila a hneď prepinam. Fuj !!!! A takisto biostyl či kieho frasa s tebou bertou 🤦🤦🤦
😛