Nenáročná práca na doma popri zamestnaní
Neviete o nenarocnej praci na doma tak max na 2hod?
Keby taka bola, tak uz nie je, lebo takú by chcel každý 😀
Možno aktívny telemarketing, MLM, atd..
Tak mozes nejakej mamicke po skolke zobrat dieta domov, alebo po skole postrazit, miesto druziny... alebo ked mamicka pracuje dlhsie a skolka zatvara skor, tak este postrazit a vyzdvihne si dieta u vas doma, do skolky po neho (zo splnomocnenim) pojdes ty, to tu robi viacero mamiciek... alebo teda doucovanie, to je take nenarocne, staci par skolakov napriklad jazyk, matiku, ale tak - treba to aj vediet no...ine na dve hodiny poobede ma s domu fakt nenapada..
@anjelicek26 no na to doučovanie potrebuje mať dobrú hlavu a vzdelanie. A doučovanie vôbec nie je také nenáročné ako sa zdá.
@anjelicek26 co sa tyka strazenia deti dakujem mam svoje 3.mala som skor na mysli prepis textov atd
Ja robím z domu kedy chcem a koľko chcem(v hoc akom čase) 😁😁výplata je veľmi dobrá a takto mi to aj vyhovuje..
Take veci ako prepis textu snad uz ani neexistuje... na to su uz appky, co ti vsetko stiahnu a natiahnu texty a zduplikujes... pytala si sa na realnu moznost, a prosim nenechaj sa nalakat na nejaku kozmetiku a online predaj a vnucovanie veci kamoskam....
Prepis textov? Takže usudzujem (ale oprav ma, ak sa mýlim), že nič moc nevieš, nemáš žiadne zručnosti, ale chcela by si robiť z domu nenáročnú prácu. Aj ja robím z domu, veľkú časť, ale teda niečo viem a dosť dlho som makala, aby som to mohla robiť a zarábať takto. Veľa mamičiek robí počas RD z domu to, čo robili predtým v práci. Alebo majú zručnosti, ktoré firmy hľadajú a ktoré nevie každý. Možno skús špecifikovať, aké zručnosti máš ty, potom skôr dostaneš radu, aké možnosti máš a či vôbec.
Čiže nemáš žiadnu kvalifikáciu. Tak potom ako je tu už písané, upratovanie, žehlenie?

🤦🏻♀️