Neprišla som do roboty
Ahojte..
Dnes rano si najdem zmeskany hovor...z roboty..
Stres, panika..uz som vedela...
Mala som dnes robit - ale do kalendara som si to zle poznacila...
Volam naspat - kolegyna nasrata...o hodinu vola sefka tiez "diplomaticky nasrata"...
Si myslia, ze si sedim doma z vylozenymi nohami "hurraa"
Mam mega stres...este sa mi to nestalo...
Co teraz ?
@141117 Neboj sa, bude to všetko ok. Stať sa to môže naozaj hocikomu, aj tým dokonalým, čo ti tu píšu sprostosti 😀 Môžeš sa poprípade šéfke ešte raz z očí do očí ospravedlniť, veď si to neurobila naschvál. A to, že musíš byť s malou a máš ďaleko prácu a bez auta, ani ja by som sa tam netrepala, ale vysvetlila si to s vedúcou. Drž sa. 🙂
@141117mmn Jeej, ano, srdenko je top slovo 😀D nemáš začo 🙂 nie je to znamenie aby si ju opäť vyhľadala, srdeenko? 🙂
@zuzubb007 sesternica zije vo svajciarsku, jej syn chodil do skolky 8-12 tak tam mali skolku len
Co sa stalo už nezmeníš, tak sa netráp. Šéfke kúp čokoládu, ospravedln sa a vybavene. Ved ona je sefka ona musi s takýmito situaciami počítať. Ak si dobra zamestnankyňa tak ta nevyhodia. Už keby videli túto diskusiu, tak by videli aká si z toho zúfalá tak ta nevyhodia. Netráp sa, život ide ďalej. Zajtra sa to môže stať tvojej kolegyni....
myslím že skoro každému sa stalo že zaspal do roboty 😀
Kolegyňa napr raz zaspala to bolo piatok 13. 😀 Volala do roboty že čo a ako ale neprišla nakoľko býva ďaleko a busom by sa to neoplatilo. Napísali jej DOVOLENKU a bolo 😉 Aj ja som zaspala asi 3x, aj stres bol ale napísala som do roboty že zaspala som a bolo ok keď som prišla tak len každý že či sa mi dobre spinkalo 😀 naposledy jak som zaspala tak otvorím oči a namiesto stresu že som zaspala som otvorila oči, pozrela na hodinky a povedala nadávku 😒😀 napísala som že budem meškať došla som o hodinu neskôr, odrobila som si tú hodinu a život šiel ďalej.
Mne sa to však stáva keď máme napr veľa toho alebo ťaháme nadčasy, neraz sa mi stalo že som že som ráno otvorila oči a dumala aký je deň že som zaspala do roboty 🤣🤣🤣 alebo keď som po nočných večer zaspím, zrazu otvorím oči kuknem na hodinku a sestra už len SPÍ ĎALEJ, dneska je sobota 🤣
Myslím že základ je dať vedieť 😉
@141117mmn no inak mozno to auto je na zamyslenie ked robis takto odveci daleko, lebo to je na figu.
@141117mmn kašli na to,netráp sa,stane sa.. nám menia rozpis zo dňa na deň len nám to zabudnú povedať
.. máme si to z palca vycuckat 🤭😅
.. kúp bonboniéru a vydiskutujte si to, všetko je o komunikácii 🙂
Kým nejde o život,ide o h*vno... stávajú sa horšie veci
@141117mmn presne👍 systém ako u nás.. čím viac sa ich okolo rozpisu šmotle, tým je dodrba**jší🥴
@141117mmn tak už vôbec sa nestresuj, ešte raz sa ospravedlň, vysvetlí a ešte raz ponukni, že si to odrobis a si ochotná sa s kolegyňou vymeniť kedy jej bude vyhovovať.
A hotovo. Nie je dôvod sa 100x ospravedlňovať.
Naozaj ťa to mrzí, vážiš si, že to poriesili dovolenkou, viac sa to nestane a si ochotná to narobiť podľa toho ako im bude vyhovovať.