icon

Odkiaľ objednávať tovar do predajne s detským oblečením?

mimirinko
27. nov 2020

Dobrý deň. Potrebovala by som poradiť. Pohrávam sa s myšlienkou, že by som začala predávať detské oblečenie, mať obchodík. Sama pociťujem, že výber oblečenia aj tu u nás je dosť biedny a keďže moja dcéra sa rada parádi, tak by toto bolo fajn. Akurát hľadám na predaj značku breeze girls and boys a neviem, ako sa dopátrať, odkiaľ by som to mohla objednávať. Vie mi niekto poradiť, u akého dodávateľa by som túto značku mohla objednávať? Ďakujem veľmi pekne za pomoc.

sisa_s
•
27. nov 2020

Biedny vyber? Podla mna je vsade az mnozstvo obchodov s oblecenim...deti to vynosia raz dva, takze nikto za to nechce dat vela penazi...a hadam ti nebudu cudzie zeny zhanat dodavatela, aby si ty mohla "podnikat"

denden77
•
27. nov 2020

ja mam tiez pocit, ze vsade je toho tak prehnane vela, ze clovek nevie co ma skor kupit 🤷‍♀️
a hlavne je to vsetko len na chvilu 😊

mimirinko
autor
•
27. nov 2020

@sisa_s Ja som chcela poradiť dodávateľov, nie aby mi ich niekto zháňal. a asi som potom náročná, čo sa oblečenia týka, lebo teda síce je všade toho kvantum, ale nie také, ktoré by sa mi páčilo.

krisbar
•
27. nov 2020

No ved kontaktuj tu firmu, ze kto im robi dodavatela pre nasu krajinu a potom kontaktovat ich. Ale uprimne...v case covidu ist do podnikania to je trosku kamikadze...