Operátorka výroby, praktická sestra alebo SBSkárka?
Ktore z toho by ste si vybrali?
Sestra..mozes robit v nemocnici, v ambulancii, tam vikendy nerobis, niektori dr robia len 3-4 dni v tyzdni…
praktická sestra určite - väčšinou krátka pracovná doba, práca v príjemnej ordinácií (hlavne ak robíš sestričku u pediatra). Nevýhoda, že prídeš do styku s chorými.
operátor výroby - robíš 12stky/8čky na zmeny a väčšinou v stoji, nevýhoda - "novodobé otroctvo" za pásom
sbskárka - stojíš na jednom mieste 8-12 hodín, všetci ťa ignorujú a ty sa modlíš nech ti odbije záverečná - žiadne pozitívum v tejto práci nevidím, ale zarobí na živobytie, takže je to práca ako všetky ostatné..
@anonym_autor Určite praktická sestra, ja som síce sestra s pokročilou praxou tak aj plat mám iný...Neviem či môžeš robiť sama na ambulancii ale ak tam bude sestra tak super.
praktická sestra určite - väčšinou krátka pracovná doba, práca v príjemnej ordinácií (hlavne ak robíš sestričku u pediatra). Nevýhoda, že prídeš do styku s chorými.
operátor výroby - robíš 12stky/8čky na zmeny a väčšinou v stoji, nevýhoda - "novodobé otroctvo" za pásom
sbskárka - stojíš na jednom mieste 8-12 hodín, všetci ťa ignorujú a ty sa modlíš nech ti odbije záverečná - žiadne pozitívum v tejto práci nevidím, ale zarobí na živobytie, takže je to práca ako všetky ostatné..
@anonym_5aa017 co je prijemnejsie na ordinacii u pediatra, ako inde?? Skor by som povedal, ze robit sestru u pediatra je najvacsi des zo vsetkych ordinacii
@anonym_5aa017 co je prijemnejsie na ordinacii u pediatra, ako inde?? Skor by som povedal, ze robit sestru u pediatra je najvacsi des zo vsetkych ordinacii
@belllinka to bol len príklad, môže byť aj u zubára, obvodného, kožného atď..
Záleží aj od toho k čomu má dobrý vzťah, niekto sa ako praktická sestra nehodí, niekto môže nájsť lepšie uplatnenie vo výrobe, hlavne ak je fyzicky zdatný a nemá rád rôzné papierovačky, lebo sestra robí aj administratívu, ona tým, že lekár už poobede neordinuje nekončí, čo poznám jednu, tak povedala, že je tam tej administratívy dosť veľa.
@anonym_autor urcite sestra, ak kvoli nicomu inemu, tak preto, ze mas roznorodu pracu, musis zapojit hlavu pri praci, a ta praca ma aj ludsky zmysel, ak mas na to povahu.
To su riadne rozne odvetvia,ale s tychto je to rozhodne prak.sestra.
@anonym_autor Asi prakticky sestru ale skôr v ambulancii do nemocnice by som nešla. To záleží od teba od tvojej povahy.
Ak máš vzťah k ľuďom a si zodpovedná a zvládaš aj nepríjemných ľudí tak praktická sestra.
Ak nerada robíš s ľudmi tak jednoznačne výroba.
Niekomu vyhovuje aj práca vo výrobe lebo si odrobí svoje a ide domov. Vo výrobe je väčšinou rýchle tempo. Záleží aj kde konkrétne robíš niekde to majú v pohode úplne.
SBS by som ja osobne nešla, hocikoho môžeš stretnúť niekedy tam sú ľudia agresívni môžu ťa napadnúť.
To čo za divný výber si dala? Absolútne rôznorodé povolania.
@anonym_autor sestra- najvyšší plat, ale pri operátorke výroby závisí koľko platia

Prakticka sestra a riesila nejake dovzdelavanie postupne