icon

Operátorka výroby, praktická sestra alebo SBSkárka?

14. apr 2026

Ktore z toho by ste si vybrali?

anonym_365171
14. apr 2026

Prakticka sestra a riesila nejake dovzdelavanie postupne

jeennyv
14. apr 2026

Sestra..mozes robit v nemocnici, v ambulancii, tam vikendy nerobis, niektori dr robia len 3-4 dni v tyzdni…

anonym_5aa017
14. apr 2026

praktická sestra určite - väčšinou krátka pracovná doba, práca v príjemnej ordinácií (hlavne ak robíš sestričku u pediatra). Nevýhoda, že prídeš do styku s chorými.
operátor výroby - robíš 12stky/8čky na zmeny a väčšinou v stoji, nevýhoda - "novodobé otroctvo" za pásom
sbskárka - stojíš na jednom mieste 8-12 hodín, všetci ťa ignorujú a ty sa modlíš nech ti odbije záverečná - žiadne pozitívum v tejto práci nevidím, ale zarobí na živobytie, takže je to práca ako všetky ostatné..

anonym_e83e03
14. apr 2026

@anonym_autor Určite praktická sestra, ja som síce sestra s pokročilou praxou tak aj plat mám iný...Neviem či môžeš robiť sama na ambulancii ale ak tam bude sestra tak super.

belllinka
14. apr 2026
@anonym_5aa017

praktická sestra určite - väčšinou krátka pracovná doba, práca v príjemnej ordinácií (hlavne ak robíš sestričku u pediatra). Nevýhoda, že prídeš do styku s chorými.
operátor výroby - robíš 12stky/8čky na zmeny a väčšinou v stoji, nevýhoda - "novodobé otroctvo" za pásom
sbskárka - stojíš na jednom mieste 8-12 hodín, všetci ťa ignorujú a ty sa modlíš nech ti odbije záverečná - žiadne pozitívum v tejto práci nevidím, ale zarobí na živobytie, takže je to práca ako všetky ostatné..

@anonym_5aa017 co je prijemnejsie na ordinacii u pediatra, ako inde?? Skor by som povedal, ze robit sestru u pediatra je najvacsi des zo vsetkych ordinacii

anonym_5aa017
14. apr 2026
@belllinka

@anonym_5aa017 co je prijemnejsie na ordinacii u pediatra, ako inde?? Skor by som povedal, ze robit sestru u pediatra je najvacsi des zo vsetkych ordinacii

@belllinka to bol len príklad, môže byť aj u zubára, obvodného, kožného atď..

petronelag
14. apr 2026

Záleží aj od toho k čomu má dobrý vzťah, niekto sa ako praktická sestra nehodí, niekto môže nájsť lepšie uplatnenie vo výrobe, hlavne ak je fyzicky zdatný a nemá rád rôzné papierovačky, lebo sestra robí aj administratívu, ona tým, že lekár už poobede neordinuje nekončí, čo poznám jednu, tak povedala, že je tam tej administratívy dosť veľa.

janinah
14. apr 2026

Kolko maš rokov?

veselo_neveselo
14. apr 2026

@anonym_autor urcite sestra, ak kvoli nicomu inemu, tak preto, ze mas roznorodu pracu, musis zapojit hlavu pri praci, a ta praca ma aj ludsky zmysel, ak mas na to povahu.

anonym_8bf639
14. apr 2026

To su riadne rozne odvetvia,ale s tychto je to rozhodne prak.sestra.

estellas
14. apr 2026

@anonym_autor Asi prakticky sestru ale skôr v ambulancii do nemocnice by som nešla. To záleží od teba od tvojej povahy.
Ak máš vzťah k ľuďom a si zodpovedná a zvládaš aj nepríjemných ľudí tak praktická sestra.
Ak nerada robíš s ľudmi tak jednoznačne výroba.
Niekomu vyhovuje aj práca vo výrobe lebo si odrobí svoje a ide domov. Vo výrobe je väčšinou rýchle tempo. Záleží aj kde konkrétne robíš niekde to majú v pohode úplne.
SBS by som ja osobne nešla, hocikoho môžeš stretnúť niekedy tam sú ľudia agresívni môžu ťa napadnúť.

anonym_f2f1b7
14. apr 2026

To čo za divný výber si dala? Absolútne rôznorodé povolania.

ghoul_
14. apr 2026

@anonym_autor sestra- najvyšší plat, ale pri operátorke výroby závisí koľko platia