Oplatí sa pracovať s Farmasi?
Ahojte, je tu niekto kto pracuje alebo pracoval s Farmasi? Chcem, len vedieť reálne skúsenosti, či sa to oplatí 🙂 ďakujem
Pozerám jednu babu na Instagrame, robí to 9mesiacov a má 1200 výplatu..tak sa nadtym zamýšľam
Pozerám jednu babu na Instagrame, robí to 9mesiacov a má 1200 výplatu..tak sa nadtym zamýšľam
@anonym_autor výplatu? A u koho je zamestnaná? Veď to je MLM na živnosť
Moja svagrina robi s LR a tej to dobre hrabe uz z toho. Otravuje ludi,vkuse sa natáča na IG. Tvrdi ako jej vsetko pomaha. Pritom vlasy ma riedke,plet hroznu ani stihla nie je. Ale do roboty inej nechodi lebo vraj jej to vynáša
Moja svagrina robi s LR a tej to dobre hrabe uz z toho. Otravuje ludi,vkuse sa natáča na IG. Tvrdi ako jej vsetko pomaha. Pritom vlasy ma riedke,plet hroznu ani stihla nie je. Ale do roboty inej nechodi lebo vraj jej to vynáša
@anonym_dda67c 🙂 tak to je skor odstrasujuci pripad na pripravky LR,,, ale pobavil ma ten tvoj opis 🙂
@anonym_autor výplatu? A u koho je zamestnaná? Veď to je MLM na živnosť
@rozculena ty aj vieš ako to funguje či sa, len musíš zapojiť? 😅
@anonym_autor nie neoplatí.
@anonym_dda67c akokeby si písala o mojej sestre🙈 Neskutočne otravná je a čistý vzor ako tie slávne produkty nefungujú 😁😁😁
@anonym_autor opýtaj sa samej seba, či si ochotná šaškovať pred kamerou, sem tam trošku zavádzať o “zázračnosti” produktov,… pokiaľ áno, tak ti to bude vynášať, ešte ovšem, ak pod seba nalákaš ďalšie chuderky. Neviem, či si už čítala ako funguje ich systém ale je to MLM, aj keď sa tvária že nie.
Určite neoplatí. Možno ako privyrobenie napríklad kozmetičky. Alebo kaderníčky.
@anonym_autor tiež by ma to zaujímalo nakoľko mám v okolí ženy ktoré stým robia a nevedia si vynachváliť či už peniaze alebo rôzne výlete. Sledujem na ig aj sabinu ktorá natom fakt ale že fakt zbohatla...
Keby si mala maržu – rozdiel medzi nákupnou a predajnou cenou 20 %, a to si nemyslím... tak musíš predať pri priemernej cene jedného výrobku 20 eur – koľko kusov? Predáš??? Len orientačne...neviem presné ceny ani ich maržu....
1 ks – 20 eur
200 predaných – 4000 eur
Z toho dostaneš: 800 eur
Dokážeš predať za mesiac 200 ks produktov?
Máš peniaze na nákup tovaru? Alebo si myslíš, že zarobíš zapojením????
@anonym_autor A komu budete tie výrobky predávať, je ich všade dosť, to by ešte využila nejaká kozmetička lebo kaderníčka, ktorá má veľa zákazničiek.
Veď ja viem, že js to systém MLM, aj som si to už pozerala ako to funguje, ja som sa pýtala na reálne skúsenosti..
@anonym_autor opýtaj sa samej seba, či si ochotná šaškovať pred kamerou, sem tam trošku zavádzať o “zázračnosti” produktov,… pokiaľ áno, tak ti to bude vynášať, ešte ovšem, ak pod seba nalákaš ďalšie chuderky. Neviem, či si už čítala ako funguje ich systém ale je to MLM, aj keď sa tvária že nie.
@a0 prečo tie ženy nazývaš chudery?? Jasné, že je to MLM ja ani nikde netvrdím, že nie 🙄

Jasné, že sa to neoplatí