icon

Plat asistentka učiteľa v MŠ Trnava

28. aug 2023

Ahojte kočky, viete mi prosím poradiť aký plat má asistentka učiteľa v Trnave so stredoškolským pedagogickým vzdelaním a cca 10r pedagogickou praxou? Tiež ako je to s dĺžkou pracovnej doby a nárokom na dovolenku. Niečo na nete som našla, poteší odpoveď zainteresovanej osobky. Ďakujem

mogaa
•
29. aug 2023

pracovná doba je všade iná, záleží od danej MŠ......nárok máš ako pri akejkoľvek inej práci- asistent je nepedagogický zamestnanec.....teda na alikvotnú časť dovolenky odo dňa nástupu....

zuzanockamt
•
29. aug 2023

@mogaa asistent učiteľa je pedagogický zamestnanec

mogaa
•
29. aug 2023

@zuzanockamt mne na pohovore riaditeľka hovorila že ide o nepedagogického zamestnanca

zuzanockamt
•
29. aug 2023

@mogaa Určite nie. Asistent učiteľa - pedagogický asistent je pedagogický zamestnanec.

luccija
•
29. aug 2023

@mogaa so školou a praxou nemôže byť nepedadogicky zamestnanec.
Autorka štátna, súkromná škôlka?pozri tabuľku na minedu.sk, ak sa nemýlim asistent môže byť max v 6 platovej triede.Pracovna doba všade iná.Dovolenka ako učitelia

mogaa
•
29. aug 2023

@luccija no mám len stredoškolské vzdelanie ekonomického smeru a prax v tejto oblasti žiadnu....ale teda že do 2rokov by som si musela urobiť pedagogické minimum...

zuzanockamt
•
29. aug 2023

@mogaa Takže nemáš adekvátne vzdelanie, si nekvalifikovaná. Pg.vzdelanie na túto prácu potrebuješ.

mogaa
•
29. aug 2023

@zuzanockamt to je mi jasné, ale podmienka pri nástupe bola doplniť si do 2 rokov od nástupu vzdelanie, teda začať so školou...

luccija
•
29. aug 2023

@mogaa ale ona má pedadogicke vzdelanie aj prax tak čo to vztahujes na seba?veď jasné, že ty más iné podmienky a plat ako ona kvalifikovana.
Do 2 r od nástupu začať do 4 skončiť