icon

Plat strojníka vagónov v Slovnafte. Je to málo?

dzugyy112
10. jún 2026

Zdravím ma niekto skúsenosti s platom ako mechanik/strojnik vagonov pretoze dnes na pohovore mi povedali 1100€ cistom pričom firma pracuje pre slovnaft a vykonáva sa v rafinerii slovnaft ja len že či to neni dosť málo.

martinmmartin
10. jún 2026

Pre niekoho malo pre niekoho dost. Zavisi od kusa a od toko aku hodnotu ty dokazes zamestnavatelovi vytvorit.Dotovat ta nebude kinto. Ty musis vediet ci to beries alebo ti niekto da za tvoju pracu viac

anonym_85af26
10. jún 2026

A keby si robil strojnika vo voznovom depe, tak by to uz bolo primerane? Ci areal Slovnaftu je nejaka zona s vyssimi platmi?

melanta
Včera o 06:08

1100 v čistom je približne 1500 v hrubom. Taký základ má aj zdravotná sestra s vysokou školou (napr. aktuálne hľadajú s takouto mzdou sestry do Národného onkologického ústavu). Pri všetkej úcte, mechanik vagónov nie je nijak extra kvalifikovaná práca - uznávam, že nie je to veľa peňazí, ale je to absolútne v poriadku vzhľadom k pomeru voči mzdám iných kvalifikovanejších pozícií.

dzugyy112
autor
Včera o 18:25
@melanta

1100 v čistom je približne 1500 v hrubom. Taký základ má aj zdravotná sestra s vysokou školou (napr. aktuálne hľadajú s takouto mzdou sestry do Národného onkologického ústavu). Pri všetkej úcte, mechanik vagónov nie je nijak extra kvalifikovaná práca - uznávam, že nie je to veľa peňazí, ale je to absolútne v poriadku vzhľadom k pomeru voči mzdám iných kvalifikovanejších pozícií.

@melanta jasne ďakujem práve preto sa pytam iba