icon

Platy žien na koníku: Skutočnosť alebo preháňanie?

20. aug 2026

Baby.. ako kazda ina zena aj ja som neverila a myslela si svoje o inych babach tu, ked rozpravali kolko zarobia. Neverila som ze zarabaju take velke prachy, ved to potom co robia na koniku. Ale ... zmenila som pracu a teraz prva vyplata bola hned 3 661,71 euro v cistom... do kelu, ja budem mat mesacne skoro 4 tisicky a som na koniku.... Pritom je to tak jednoduche..

Strana
z3
anonym_66b5dc
20. aug 2026

vdaka za oznam

elenka.k
20. aug 2026

@anonym_autor waw, blahoželám ti 👏

crazy_cat_lady
20. aug 2026

Vdaka za oznam, aj ti mame zatlieskat? :D

anonym_1433e4
20. aug 2026
@crazy_cat_lady

Vdaka za oznam, aj ti mame zatlieskat? :D

@crazy_cat_lady chce aby si sa spytala ako to dosiahla. a zatiahne ta do ponziho schemy.

martinmmartin
20. aug 2026

Hlavne nech ti z toho aj nieco odtane. Lifestyle Inflation je obrovska pasca hlavne ked ani netusis co to je a tento zvyseny plat ti vdaka tomuto efektu "vybavi" starobu v chudobe

marci9
20. aug 2026

A prečo by dobre zarábajúca žena nemohla byť na koníku? Nechápem súvislosť.

motylik2559
20. aug 2026

@anonym_autor Ahoj, len taka otazocka, ako suvisi MK s platmi uzivateliek?🤔😄

autor
20. aug 2026
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj, len taka otazocka, ako suvisi MK s platmi uzivateliek?🤔😄

@marci9
@motylik2559 no praveze som myslela ze ak zena dobre zaraba nema cas na taketo stranky, a riesit tu blbosti. Napriklad niektore co tu sedia denne a pisu do kazdej debaty urcite tolko nezarobia.

pralinka25
20. aug 2026
@anonym_autor

@marci9
@motylik2559 no praveze som myslela ze ak zena dobre zaraba nema cas na taketo stranky, a riesit tu blbosti. Napriklad niektore co tu sedia denne a pisu do kazdej debaty urcite tolko nezarobia.

@anonym_autor možno práve áno a preto majú čas. Lebo majú niekoho kto im uprace navarí operie a aj deti vyzdvihne.

anonym_7cc196
20. aug 2026

@anonym_autor super a co my mame s tvojim chvastanim sa?

vikusjk
20. aug 2026

Akoze sorry, ale nemozes byt taka prekvapena, ked vies, za akych podmienok si isla pracovat. Pri nastupe si predsa podpisovala pracovnu zmluvu s dohodnutymi mzdovymi podmienkami, tak trosku nerozumiem tomu nadseniu a potrebe zriadit na to samostatny prispevok, ale ok, proti gustu ziaden disputat... gratulujem ti a dufam, ze v tej praci budes roky stastna 😉

vikusjk
20. aug 2026
@anonym_1433e4

@crazy_cat_lady chce aby si sa spytala ako to dosiahla. a zatiahne ta do ponziho schemy.

@anonym_1433e4 inak toto presne ma napadlo, ze boze, snad tu nikto na to nenaleti 🙈

anonym_487d8a
20. aug 2026

To si sa prišla chváliť. Máme ti závidieť ? Pretože veľa ľudí žije z výplaty do výplaty. Zarábajú minimálnu mzdu. Pochvál sa kde pracuješ?

anonym_b940e6
20. aug 2026

@anonym_autor Predpokladam, ze cakas na otazku na tvoju poslednu vetu 😀. Tak nam napis ako jednoduche to je? A predstav nam caro pyramidy do ktorej zrejme hladas ludi.
A ak nehladas ludi do pyramidy, a len si sa prisla pochvalit, tak gratulujem 🙂.

autor
20. aug 2026
@vikusjk

@anonym_1433e4 inak toto presne ma napadlo, ze boze, snad tu nikto na to nenaleti 🙈

@vikusjk nenaleti 🙂 haha. Robim v normalnej v cestovke

anonym_b940e6
20. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor A myslis, ze aj cez zimne mesiace tolko zarobis?

anonym_487d8a
20. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor prezraď v ktorej cestovke pracuješ. Pretože chcem si kúpiť dovolenku. 🙂

doriiis
20. aug 2026

V cestovke. Kde väčšina platu pozostáva z prémií a provízií. Veď počkaj na jeseň a zimu a potom napis. Alebo keď budeš čerpať OCR alebo PN. Či budeš taká hrdá a stastna

autor
20. aug 2026
@anonym_487d8a

@anonym_autor prezraď v ktorej cestovke pracuješ. Pretože chcem si kúpiť dovolenku. 🙂

@anonym_487d8a napisem ti ak chces. Daj meno.

autor
20. aug 2026
@doriiis

V cestovke. Kde väčšina platu pozostáva z prémií a provízií. Veď počkaj na jeseň a zimu a potom napis. Alebo keď budeš čerpať OCR alebo PN. Či budeš taká hrdá a stastna

@doriiis To sa predava zasa exotika. Mam teraz velmi velku ponuku.

anonym_b940e6
20. aug 2026
@anonym_autor

@doriiis To sa predava zasa exotika. Mam teraz velmi velku ponuku.

@anonym_autor Inak to ti tak niekto uveri, ze tetuska pred pc v cestovnej kancelarii zarobi takmer 4000 v cistom 😀, a uz za prvy mesiac zamestnania. Mohla si si aj lepsie zamestnanie vymysliet.

anonym_487d8a
20. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_487d8a napisem ti ak chces. Daj meno.

@anonym_autor ty si anonym ja som anonym. Tak to ostane.🙂

autor
20. aug 2026
@anonym_b940e6

@anonym_autor Inak to ti tak niekto uveri, ze tetuska pred pc v cestovnej kancelarii zarobi takmer 4000 v cistom 😀, a uz za prvy mesiac zamestnania. Mohla si si aj lepsie zamestnanie vymysliet.

@anonym_b940e6 ty si tetuska, budem mat 29 rokov za dva mesiace.

anonym_b940e6
20. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Je jedno kolko mas rokov, celkovo som to zhodnotila tetusky pred pc v cestovnych kancelariach urcite nezarobia skoro 4000 v cistom. A ty este, ze prvy mesiac 😀. Nieco lepsie ako troll si si nemohla vymysliet?

anonym_487d8a
20. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ktorú cestovnú kanceláriu nám odporučis kúpiť si dovolenku.

anonym_49ce20
20. aug 2026

Zarábam 12k v čistom mesačne, tiež to isté čo ty. Hm

tundra
20. aug 2026

@anonym_autor
A teraz realita🫶
Aky je plat v cestovnej kancelarii na Slovensku?
Plat v cestovnej kancelárii na Slovensku závisí od konkrétnej pracovnej pozície, veľkosti spoločnosti, regiónu a vašich skúseností. V sektore cestovného ruchu, gastra a hotelierstva sa mzdy pohybujú v pomerne širokom rozpätí.
​Prehľad platov podľa pozícií (hrubá mzda - brutto)
​Predajca zájazdov / Referent cestovnej kancelárie:
​Základný plat sa najčastejšie pohybuje v rozmedzí od 900 EUR do 1 400 EUR mesiacne.
​Vstupní alebo junior zamestnanci môžu začínať okolo 900 až 1 000 EUR v hrubom, pričom k platu sa často pridávajú provízie a provízne bonusy z predaja zájazdov.
​Sprievodca v cestovnom ruchu / Delegát:
​Priemerná hrubá mzda sa pohybuje medzi 915 EUR až 2 165 EUR mesačne (s priemerom okolo 1 500 EUR po niekoľkých rokoch praxe).
​Pri práci delegáta v zahraničí bývajú často hradené výdavky (ubytovanie, strava, letenky), čo finančnú hodnotu balíka navyšuje.
​Manažér / Vedúci pobočky / Produktový manažér:
​Skúsení odborníci, ktorí zostavujú zájazdy alebo vedú pobočky veľkých cestovných kancelárií, zarábajú viac, pričom platy presahujú 1 500 až 2 200 EUR v hrubom a viac, v závislosti od úspešnosti a obratu danej kancelárie.
​Faktory, ktoré ovplyvňujú zárobok
​Provízie a bonusy: Mnoho cestovných kancelárií motivuje predajcov formou provízií z predaných zájazdov alebo akcií (napr. First a Last Minute). Základný plat môže byť nižší, ale v sezóne si viete vďaka bonusom výrazne prilepšiť.
​Sezónnost: Cestovný ruch je silne sezónne odvetvie. Počas letnej a zimnej sezóny býva záťaž najvyššia, čo sa môže odraziť na odmenách, no niektoré pozície môžu čeliť aj výkyvom v mimosezónnom období.
​Lokalita: V Bratislave a regionálnych centrách bývajú ponúkané platy o niečo vyššie ako v menších mestách, čo však často korešponduje aj s vyššími životnými nákladmi.

anonym_825f40
20. aug 2026

@anonym_autor to je skryta reklama na MLM?

anonym_ff6048
20. aug 2026

Aj vo velkom,mensom meste je ck hned niekolko a ludia maju na vyber kam ist.Takze isto si nepredala tolko dovoleniek,aby si mala take provizie.

anonym_825f40
20. aug 2026

to je skryta reklama na MLM?

Strana
z3