Platy žien na koníku: Skutočnosť alebo preháňanie?
Baby.. ako kazda ina zena aj ja som neverila a myslela si svoje o inych babach tu, ked rozpravali kolko zarobia. Neverila som ze zarabaju take velke prachy, ved to potom co robia na koniku. Ale ... zmenila som pracu a teraz prva vyplata bola hned 3 661,71 euro v cistom... do kelu, ja budem mat mesacne skoro 4 tisicky a som na koniku.... Pritom je to tak jednoduche..
@anonym_autor jeeej tak to asi robime v jednej firme, lebo aj ja som mala tolko, teda presne 3.699,80 mi prislo na ucet. Tiez mate vyplatny termin 10teho?
Tak aspon zeny maju konecne na zaplatenie si kavy a zakuska a nemusia kvoli nej chodit na rande ... 😀
@anonym_autor no prezrad co robíš. To je zaklad
@vikusjk nenaleti 🙂 haha. Robim v normalnej v cestovke
@anonym_autor no predala si pár zájazdov, mas to teraz ako bonusy za predaj. Skonci sezóna, skončia tvoje 3 tisícove zárobky. Snáď si si toho vedomá.
Sorry, neverím ti. Ale to ti môže byť jedno.
@anonym_autor Keby to niekoho zaujímalo, tak mne prišla tento mesiac výplata 1094€.
@anonym_autor Keby to niekoho zaujímalo, tak mne prišla tento mesiac výplata 1094€.
@anonym_4a6ea8 Nejdes si radsej hladat pracu v cestovke 😀? Tam budes sediet za pc a ponukat dovolenky a hned prvy mesiac ti daju skoro 4000 eur 😀. Iste ti autorka diskusie poradi.
@anonym_autor

@anonym_autor ak je to poctiva praca tak gratulujem. Neviem si ani len predstavit aka by som bola tiez stastna a sama bez seba keby mi pride takato vyplata. Ja zarabam 900eur a poviem ti je to nahovno. Ale aspon to nie je manualna praca takze pre zenu dobre. Ale urcite si neviem predstavit mat deti ci osamostatnit sa. A vzdelanie nemam takze asi mi nic ine neostava ako sa s tymto uskromnit
@anonym_4a6ea8 hehe som lepšia o pár eur 😂😂😂 mne nejakých 1118 😂
Bozeee tolko zavisti zase 😂 ano je to mozne predstavte si. Ked robis v dobrej cestovke neni problem tolko zarobit.
Bozeee tolko zavisti zase 😂 ano je to mozne predstavte si. Ked robis v dobrej cestovke neni problem tolko zarobit.
@anonym_d1cb2e Hned v prvy mesiac, hej? Nikto jej nezavidi. Je to cudzi clovek, skor by sme zavideli napr. politikom plat 😀. Ale je to troll a vymysla si, tak sa na nej bavime.
@marci9
@motylik2559 no praveze som myslela ze ak zena dobre zaraba nema cas na taketo stranky, a riesit tu blbosti. Napriklad niektore co tu sedia denne a pisu do kazdej debaty urcite tolko nezarobia.
@anonym_autor Preco si to myslis? Podla mna mas velmi povrchny pohlad. MK s tym kto kolko zaraba a ci je tu niekto denne alebo len raz za mesiac absolutne nic nema🤷♀️ Vies, nic v zlom, ale ked mas taketo zmyslanie, tak aj o tebe to zial vypoveda svoje.
Zarábam 12k v čistom mesačne, tiež to isté čo ty. Hm
@anonym_49ce20 12 000?
@anonym_49ce20 12 000?
@anonym_b63266 🤫😆
Ale ved to je skvela sprava. Aj na Slovensku sa da takto zarobit, a to vdaka ludom, ktori maju na dovolenky. Nie sme az v takej prdeli, ako sa to tu pravidelne prezentuje. Cim viac takychto ludi, tym nam bude lepsie.
@anonym_autor gratulujem k novej práci, nech sa tak darí po celý rok 🙂
Áno je jednoduché byť na koňovi. Ale pravdu ti poviem. To ešte málo zarábaš. Keď zarobis aspoň 5500€, tak nám daj vedieť 😂😂😂
Troll si tu z vas robi prdel, ked uz zujete to seno tak aspon tak nemliaskajte 😂
Tieto influencerske vykriky do prazdna, akoze ... baby, vsetky sa ma pytate, kde robim, ze tolko zarabam😀
Nuz, aj ked to niekedy nevidno, ale na modrom koni su celkom pricetne zeny, mimo tvojej cielovky, coby nizke IQ a idea ´zarabaj z plaze miliony'🤷♀️ skusaj na fejsbukoch
@anonym_2d883f no nic, mne 920
@anonym_autor neverim ze ako obycajny zamestnanec tolko mesacne zarobis...kamoska ma agenturu vlastnu a tolko nema.
@anonym_autor neverim ze ako obycajny zamestnanec tolko mesacne zarobis...kamoska ma agenturu vlastnu a tolko nema.
@slavomira236 veď jasné že klame 😆
Nuz a ja iba 1600eur,nasrana som bola.Ale uz sa pracuje na tom,aby bolo omnoho viac.Teda min.mesiac bolo na paradu 2300eur.Toto chcem ako nizsiu vyplatu.A ja viem,ze pri mojej schopnosti sa zazrat do niecoho,co velmi chcem sa to podari.Zatial sa ucim uskromnovat.
Veď aj ja napíšem,že zarábam 3000 v čistom. Nikto ma tú nepozna..- papier a koník znesú veľa🤣...pritom skutočnosť je že ledva 1000
@anonym_autor Predpokladam, ze cakas na otazku na tvoju poslednu vetu 😀. Tak nam napis ako jednoduche to je? A predstav nam caro pyramidy do ktorej zrejme hladas ludi.
A ak nehladas ludi do pyramidy, a len si sa prisla pochvalit, tak gratulujem 🙂.
@anonym_b940e6 no presne, keby na konci nebola ta veta, o tom ake jednoduche to bolo zmenit pracu a zarobit skoro 4 tacy v cistom, tak nevzbudi podozrenie.
treba aby to nabuduce skusila nenapadnejsie. Tak po dvoch troch prispevkoch, nie hned na uvod. 😉
to je skryta reklama na MLM?
@anonym_825f40 Robila som MLM a veru toľkoto som nezarobila ani za 3 roky MLM :D Ale môže byť pokus 🙂
@anonym_4a6ea8
@anonym_2d883f mne po roku 1412 a clovek happy ako dva grepy.Ide skola,skolka to bude hned fuč.
@marci9
@motylik2559 no praveze som myslela ze ak zena dobre zaraba nema cas na taketo stranky, a riesit tu blbosti. Napriklad niektore co tu sedia denne a pisu do kazdej debaty urcite tolko nezarobia.
@anonym_autor
Načo tu trolluješ?

@anonym_autor tak vieš niektoré čo tu sedia denne... Napr ja som na MD, na mobile som popri dojčení a dieťa vie spať cez deň len na mne, je mi to dlho, zájdem aj na modrý koník.