Pomoc so začatím profesie
Ahojte. Možno trochu nezvyčajné, no vraví sa, že treba skúsiť všetko. 🙂
Tak ako by som začala. Celý môj život ma bavilo plánovanie rôznych večierkov, osláv, svadieb a iných udalostí v rodine. Vždy som každému s plánovaním a organizovaním pomáhala a celé to tak nejako zastrešovala, až sa ma nedávno kamarátka po jej svadbe opýtala, prečo to teda nerobím profesionálne keď to viem a baví ma to. Neodpovedala som jej ale v hlave mi to vŕtalo, až som sa rozhodla, že za skúšku nič nedám.
Ale na začatie potrebujem recenzie, viacej skúseností a dostať sa do povedomia. Preto mi napadlo napísať práve sem.
Bola by som rada keby tu boli nejaké budúce nevestičky, ktorím by sa táto pomoc pri organizácií a koordinácií svadby zišla. Samozrejme keďže potrebujem začať, moja práca by bola len za recenziu a za náklady na dopravu, za nič iné. Ani s jedlom pri svadobnom stole a iným by ste so mnou nemuseli rátať.
Veľmi dúfam, že ma pochopíte a že Vám budem môcť pri Vašej svadbe pomôcť.
P.S.: príspevok som písala anonymne, z istých dôvodov. Ak by sa tu objavila budúca nevestička ktorá by mala záujem, sa ma na to viacej popýtať, rada jej všetko zodpoviem v správe.
priznám sa, že zopár rokov, teda asi dvadsať 😎 späť, som o tomto tiež uvažovala, ale zdalo sa mi už vtedy, že je trh presýtený. Napriek tomu ti držím palce, aby sa ti to podarilo zrealizovať, mňa odradilo ešte to, že je to víkendová záležitosť a mala som malé dieťa. Skús podobnú tému založiť na stránke https://mojasvadba.zoznam.sk/, ak si to ešte neurobila, myslím, že tam máš väčšiu šancu, ako tu.

Prave prezo, ze to pises anonymne by som si ta na svadbu nevybrala. Svadbu uz mam naplanovanu, ale skus sa obratit na nejake svadobne agentury? Ci nenaberaju do fachu?
Ono je uz teraz koniec sezony tak povediac ale jeden nikdy nevie