Poraďte prácu, ktorú môžem robiť pri 6 mesačnom dieťati
Ahojte vedeli bys em mi poradiť skutočne serióznu prácu ktorá sa dá stíhať pri pol ročnom dieťati? Najlepšie niečo na doma. Manžel chce rozvod a ja si potrebujem vybudovať dáky príjem aby sme nezostali s deťmi bez prostriedkov. Ďakujem
@1katus1 no doma a pri polročnom asi nič, hlavne ak na dieťa ostaneš sama....ale manželovi pekne povedz že okrem výživného na deti požiadaš aj o výživné na seba keďže si na RD.......a časom uvidíš, ak zoženieš niekoho na varovku k najmladšiemu tak nejaké upratovanie kancelárií alebo upratovanie v škôlke či škole....
@1katus1 ja fungujem od nástupu na MD z domu, venujem sa 2 odborným prácam ktoré som robila aj pred MD a stíham to, aj napriek tomu, že mám veľmi náročné a živé dieťa. Už ma 2 roky a som rada, že som sa tak rozhodla. Pomoc od rodiny síce mám, ale nie počas času, kedy pracujem. V tom mi nepomáha nikto, musela som si nájsť systém ako to všetko postihat- lebo som chcela. Pointa môjho príspevku je povzbudiť Ta, že sa to dá, pokial si vies zorganizovať čas, stíhať viac veci naraz a pokial máš vôľu a chuť. Držím palce!
To akože nevedela som si to nevšimnúť ale muž sa chce rozviesť a máte pól ročne dieťa? :(
Ono to naozaj závisí v prvom rade od toho, aké máš vzdelanie, skúsenosti, zručnosti, nadanie a pod. Ťažko hľadať nápady, keď nevieme ani približne oblasť Tvojho záujmu. Niekto rád pečie a tvorí úžasné torty - priam až umelecké diela, a niekomu aj voda prihorí (napríklad mne 😂). Niekoho baví práca obchodného zástupcu, tá sa dá robiť napríklad aj online z domu. Baby Ti tu spomínali jazyky, účtovníctvo, atď. Kto je umelecky nadaný, môže skúsiť handmade výrobky. Kto je kreatívny a vie robiť grafiku na PC, môže tvoriť logá alebo rôzne iné návrhy. Zarábať sa dá aj na YouTube pridávaním zaujímavých videí - rôzne návody, postupy, tutoriály. Je toho veľaaaa! Len treba chcieť a začať.
Moja dcéra keď mala pol roka, pracovala som na dohodu ako lektorka a inštruktorka v istej vzdelávacej inštitúcii. Bola to robota síce len na 3 hodiny dva dni v týždni, ale bola som v kontakte s ľuďmi, profesne som sa takpovediac "udržiavala v strehu" a niečo som si aj zarobila. Takže Tvoja chuť pracovať je podľa mňa fajn, len si treba ujasniť, v akej oblasti.

Pozri si moj blog, mozno najdes nejaku inspriaciu. Drzim palce