Poraďte živnosť v oblasti odevníctva
mam dve deti 4 a 1 rocne starsia zacala skolku ja ked sme viac doma ako v skolke dufam ze po pol roku to bude lepsie,starsia bola hyperaktivna mladsia je ako sa vravi serialova ,tak mam zrazu vela volneho casu. Vie niekto poradit s cim by som mohla zacat zivnost v oblasti odevnictva ?Mam 15 rocnu prax ako veduca dielni sitie na vyvoz Taliansko.Mne nejako dosla inspiracia a napady asi som uz dlho na materskej.
Aj opravy odevov mávajú dosť zákazok vo väčších mestách, aj ja si tam chodím dávať niečo upraviť.
@ryka2 - keby sijes taketo volaco, tak mas zakaziek po milu jarmilu... ak mas taku dlhu prax, isteze investicia do latok bude, ale potom aj celkom slusny zisk.
dobry den, pisem Vam lebo som mala 8 rokov detsky textil a mozem povedat ze kazdym rokom to bolo horsie a horsie. Dnes uz slov. vyrobky nepreda clovek, tolko je lacneho dovozu. A tu sa latka tak laccno neda kupit ako uz stoja tie hotove dovezene. Inak poznam aj japitex, mali pekne veci, co hore spomina p. evabb, len neviem ci pochodite, lebo si daju nastryhat v polsku a tu dokoncuju. ale treba skusit, mozno uz pomenili. skor si viem predstavit, ze take netypicke veci ako su plienky s cvokmi, aj tu som videla niektore siju na MK a su nadherne farebne, farebne decky alebo nieco co sa tazsie zhana. velmi dobre latky dostat na- deti v bavlnke- aj nepremokave. Kamoska usila nadherne farebnu klokanku, myslela som ze to niekde kupila. treba skusit, mozno budete mat stastie. ale ak dobre viem, do velkosti 110 musite mat niejaky certifikat. ale aj to uz bolo davno, tak treba zistit
@samantha223 - jj je urcite... aj ja som od nich kupila uz par veci a uzasne... unikatne... a da sa dohodnut na specialnych veciach... robia podlozky do kocika, nove striesky na kocik, fusaky, hracky... nam robili napriklad potah na svadbu na kocik pre maleho, s gravurou - vysitym - datumom svadby a menami 😵
Latky treba kupovat cez e-bay z ciny a indie, je to hodne lacnejsie a nenormalny vyber... oplati sa to.

@ryka2 Bývaš vo väčšom meste? Nechceš si otvoriť krajčírsky salón a šiť na zákazku? Prípadne sa skus skontaktovať s firmou, ktorá má vlastné krajčírky.
Napríklad títo šijú detské veci:
http://www.japitex.sk/kontakt.php
aj tu sa šije:
http://www.slovenkabb.sk/kontakty