icon

Práca popri škole

28. sep 2022

Dobrý deň, potrebovala by som od vás radu. Ja viem, že na túto tému je tu kvantum otázok, ale predsa len, chcela by som vás poprosiť o úprimne odpovede bez zbytočnej agresie. Som zúfalá. Všetky peniaze, ktoré som mala, som musela minút na výšku a nič mi už neostalo. Veľmi pekne by som vás chcela poprosiť o radu a opýtať sa, či neviete o nejakej práci, ktorú by som mohla vykonávať počas víkendov. Mám na mysli aj prácu cez počítač, ale aj prácu normálne s dochádzanim. Ja som sa nevedela k ničomu dopracovať, keďže väčšinou požadovali viac odpracovaných hodín (Práca cez týždeň) ako by som mohla. Navyše, blížia sa vianoce a je mi veľmi ľúto, že si nemôžem dovoliť obdarovať svojich blízkych. Čo ste počas výšky robili vy?

Strana
z2
viky173
28. sep 2022

@natalienka12 si sa dnes zle vyspala? ci Ta muz nas*al? nevidim dovod takto hnusne rypat do toho dievcata, ved pise, ze hlada, skusa aj tu... ano, ani mne by to nenapadlo pisat zrovna sem pri hladani prace, ale zas zvozit ju za to pod ciernu zem? riesis si komplexy ci co?

mariet24
28. sep 2022

Tri roky som chodila upratovať predajnu s elektrom, 3x do týždňa, za koľko som spravila to bola moja vec, či za hodinu alebo za tri ... S vedúcim predajne som sa vedel aaj dohodnúť či prídem poobede alebo doobeda, podľa rozvrhu ... Plus občas nám šéf ponúkol aj cez víkendy väčšie upratovacie práce po prerabkach a pod

viestta
28. sep 2022

Keď študuješ ošetrovateľstvo, v nemocnici si sa nepytala? Pomocných síl majú vždy malo

missviolet
28. sep 2022

ja som robila v bijou brigitte, 20h tyzdenne. potom lara bags, sevt

kate_cs
28. sep 2022

Počas celej vysokej školy som pracovala na polovičný úväzok v Tescu. Začala som za pokladňou, prešla som si časom všetkými možnými pozíciami až som robila riaditeľku supermarketu. Vôbec nie je na škodu začať od “nuly” a vypracovať sa aj z obyčajnej predavačky. A dalo sa to stíhať aj popri škole, dokonca som robievala aj hodiny nadčasov, keď som mala prázdniny, alebo v škole voľno.

vler
28. sep 2022

Viem ze nie na to si sa spytala, ale v Tvojej situacii by som zvazila ci pouzijem tieto zarobene peniaze na tohtorocne vianoc. darceky. Najprv by som sa postarala o to aby som sama sebe zabezpecila financnu rezervu, keby sa nieco mi nieco niekedy stalo...

squ1rrel
29. sep 2022

Odo mna zopar nevyziadanych rad. Kludne komentar zmaz ak som sa ta niecim dotkla ☺️

1. ak mas co do ust a z coho zaplatit skolne, tak si dopraj cas na vyber tej spravnej brigady, nezober hned vsetko co sa ti naskytne. Porozmyslaj nad tym co sa pri tom naucis. Napriklad ja som pocas VS vkladala jednu stranu do casopisu Novy Cas celu noc, bola som platena na haliere (skk) od kazdej strany. Alebo spolubyvajuca odlepovala zuvacky spred tesca… k comu to bolo dobre sa dnes pytam? Da sa to spomenut v rozhovore ako usmevna prihoda no… 😂

2. Ak po zaplateni pravidelnych poplatkov nemas potom co do ust mesiac co mesiac, musis porozmyslat ako tuto situaciu vyriesit bez toho aby si drela od svitu do mrku. Ak po skole zostanes na slovensku tak to tiez nebude terno. Takze zacni rozmyslat nad pasivnym prijmom uz teraz. Popripade aku kombinaciu vzdelania a skills budes potrebovat aby ti to zabezpecilo co najvyssi prijem ked uz budes zarobkovo cinna.

3. Taktiez, ak si to uz nahodou neurobila, urob si rozpocet a zapisuj si jeden mesiac vydavky aby si vedela kam tie peniaze idu. Vzdy sa najde nejaka polozka ktora sa da odstranit alebo vylepsit.

Strana
z2