icon

Práca upratovačky v škôlke. Ísť, či neísť?

Dnes o 10:00

Baby išli by ste robiť upratovačku do škôlky, keď tam je jedna osoba ktorú nemusíte. Dlhšie si hľadám prácu no popri deťoch sa mi nedarí. Mám vysokú školu a mužovi sa to nepáči.

Strana
z2
euka210
Dnes o 14:08
@kp7333

Neviem, aku mas VS, ale myslim ze s hocijakou VS sa da najst aj lepsia praca ako upratovacka. Ked uz nic ine, tak vychovavatelka v druzine alebo asistent pedagoga.

@kp7333 tak na toto nestaci hociaka VS. Musis mat pedag.minimum alebo bc.spec.pedagogika.

beata_k
Dnes o 14:26

@anonym_autor Hladaj dalej. Je tazke hladat si pracu popri praci a chodit na pohovory. Zvacsa clovek stvrdne tam, kde sa zamestna. Uspokoji sa. S VS by som hladala dalej.

anonym_f9997d
Dnes o 14:40

Práca v MŠ aj ako upratovačka je ťažšia. Ale výhody teda v našej MŠ je taká že sa cez prázdniny pracuje len 3 týždne a potom voľno. Ostatné prázdniny sa nerobí vôbec, voľné víkendy aj štátne sviatky.
A že máš VS? Nevadí.
A životopis? Vieš koľko ľudí si napíše niečo čo vôbec nerobil? Alebo prikrášli?

anonym_ae057a
Dnes o 15:13
@anonym_b13ffe

Pozri, ak mas VŠ a nevies si najst pracu, problem bude bud 1. mas nepouzitelnu VŠ typu socialna praca, filozofia a podobne, 2. byvate v zapadakove, kde nic nie je, a dochadzat nechces, 3. mas este pred nastupom poziadavky na pracovny cas a podobne, co sa pri detoch da chápať, ale tebe to pri hľadaní prace nepomoze. Ako uz bolo povedane, za ziadnu pracu sa netreba hanbit a ak mas na vyber sediet doma bez prijmu alebo robit upratovačku, nie je o com rozmyslat.

@anonym_b13ffe socialna praca je nepouzitelna VS? Jedna baba povedala, ci to mas z vlastnej hlavy? Na odbor kurately, na posudkove oddelenie a na mnohe ine je podmienkou mat vystudovanu socialnu pracu a v kazdom meste su to velmi ziadane pracovne miesta. To zhadzovanie studia socialnej prace je uz nanajvys trapne.

anonym_ae057a
Dnes o 15:18

Ak by som trela biedu a nemala co do ust, tak ano. Inak by som nesla. Je to o tom, ako si clovek vazi sam seba a tie roky, ktore venoval studiu. Umyvat toalety nikdy nebolo mojim snom a upratovacka v nasej skolke bezne perie aj ocikane a okadene spodne pradlo. Na to musi mat clovek zaludok. Neviem, ako dlho si bez prace, ale aj ludia na manazerskych postoch maju obcas pauzu a kym si najdu lepsie miesto, su nezamestnani a neumyvaju grcky po cudzich detoch. Za mna urcite nie.

anonym_9d4d03
Dnes o 15:18

Jasne že by som prácu brala. Žiadna práca nie je hanba. Nastúpila by som a hľadala ďalej. Keď ti to nebude vyhovovať vždy môžeš odísť, budeš mať skúšobnú dobu.

anonym_9e84d6
Dnes o 15:23
@anonym_901384

@anonym_9e84d6 To tu je taka klasika na MK. Kazdemu, kto hlada pracu, sa odporuci uctovnicrvo alebo pedagogicky asistent. Uz to ani vtipne nie je🙃

@anonym_901384 fakt si tu kazda druha mysli, ze pedagogickeho asistenta moze robit kazdy. Vsak parada, pracovna doba idealna, prazdnin do aleluja a este aj ziadna zodpovednost. Az na tu ziadnu zodpovednost by tie predstavy boli v poriadku

anonym_901384
Dnes o 15:34
@anonym_9e84d6

@anonym_901384 fakt si tu kazda druha mysli, ze pedagogickeho asistenta moze robit kazdy. Vsak parada, pracovna doba idealna, prazdnin do aleluja a este aj ziadna zodpovednost. Az na tu ziadnu zodpovednost by tie predstavy boli v poriadku

@anonym_9e84d6 Ich decko musi ucit niekto s aspon 3 VŠ, kurzami a neviem cim vsetkym. Cuzie deti mozu mat barskoho z ulice, vsak co😃

anonym_90a4a7
Dnes o 15:57

@anonym_autor myslim, ze nasledne budes mat problem pri hladani dalsej prace, kedze v zivotopise bude upratovacka. Kedze manzel nesuhlasi a este tam je aj problematicka osoba, tak by som nesla.

Strana
z2