icon

Práca v kuchyni

14. mar 2023

Ahojte, dlho som hľadala prácu, chcela som v škôlke alebo škole robiť pomocnú silu v kuchyni. Po pol roku som našla blízko bydliska v škôlke. Som sa z toho tešila. Plat tiež v pohode. Robím tam tri mesiace, robota sa dá. Okolo obeda máme kľud keď deti spia. Jedna pani išla do dôchodku a chcú ma namiesto nej zaúčať na kuchyňu ako kuchárku. Mala by som sama všetko na starosť celé varenie, objednanie surovín, vyrátať pomery koľko deťom variť, ktorý deň ktoré dieťa má a nemá ísť na obed atď atď. Proste veľa veci mať v hlave okolo toho, samozrejme sa mi to nepáči. Asi si budem musieť dať výpoveď, len kde zas si hľadať prácu..

viestta
•
14. mar 2023

Povedz, ze sa na to necitis, nech hladaju kvalifikovanu kucharku. Toto nie je dovod na vypoved.

zmrzlinka2021
•
14. mar 2023

A tvoj problem je v com? Nevies si veci organizovat, bojis sa ze sa nevies do toho zaucit, alebo celkovo problem, ze potrebujes mat pracu, kde budu ti davane ukony a nebudes musiet pouzivat hlavu?

Je skoda sa tak rychlo vzdavat.

autor
•
14. mar 2023

@zmrzlinka2021 Je lepšie keď mi niekto povie čo a ako mám robiť než keby som ja sama musela o všetkom rozhodovať sa. Ja sa nechcem narobiť ani psychicky ani fyzicky.

apolka77
•
14. mar 2023

Však povedz že sa necítis na takú zodpovednosť..ako po 3 mesiacoch tam supnut teba bez skúseností je dosť riziko...nech tam dajú schopnú kuchárku čo to chce robiť ...sa nepýtali či chces?

kakakina
•
14. mar 2023

Koľko máš rokov? Skus si veriť, ja som v 42 začala na podobnej funkcii, ale v domove dôchodcov.Nevzdávaj sa bez boja , to das. A ver mi je to zaujímavejšia praca ako pomocná kuchárka .

autor
•
14. mar 2023

@apolka77 Nikto to nechce robiť lebo je to ťažká práca, najprv sa pýtali tich čo tam robia dlhšie a nechcú to robiť. Ja keď som nová chcú mňa zaučiť.
@kakakina Mám 30 no fakt sa necítim na takú prácu

marco2
•
14. mar 2023

Mňa za jeden deň presunuli z pomocnej kuchárky na vedúcu závodnej jedálne, kde sa varilo 350 obedov a dala som to v pohode, tak isto kalkulácia obedov, objednávky tovaru, predaj stravných lístkov

kakakina
•
14. mar 2023

@marco2 všakže to dá, a určite by si sa nevrátila spat, na pomocnú .Aj my mame cca 300 obedov, a normovanie a objednávanie tovaru nič zložité .

mateson
•
14. mar 2023

Objednávky a normovanie robí vedúca,nie kuchárka.

mateson
•
14. mar 2023

Koľko vás tam je?Myslím personálu.

danica2711
•
15. mar 2023

všetko sa dá, ale keďže ty sa "nechceš narobiť psychicky ani fyzicky", tak radšej ostaň pri pomocných prácach

kratucka
•
15. mar 2023

@mateson ved akurat nad tym premysla, ze to nema na starosti len tak kucharka. Ale veduca, ktora teda riesi len toto a nevari priamo. No zjavne na to autorka nie je a bude pre nu lepsie, ak ostane na svojej pozicii