icon

Pracovná doba

9. jan 2022

Ahojte. Chcem si nájsť prácu, vzhľadom na to ze mam male deti 2r a 4r, potrebujem, aby mi vyhoveli rannou zmenou od 7,00 alebo 7,30, aby som si stihla dat jedno dieťa do škôlky a druhe zaviesť do jasliciek. Samzorjwme že prácu potrebujem na skrátený úväzok to je max 6 hodín denne, čo mne nevadí.. No a ešte nemôžem pracovať víkendy, vtedy nemám kam deti dat. Ale po vzajomnej dohode, si viem niektoré dni zariadiť že môžem si odrobit svoju zmenu aj poobede ci v noci nemám s tým problém...
Ma nejaka mamina nejak tak podobne? Viem že každý nevyhovie, ale tým co vyhoveli mali to aj na papieri? Seriózne. Ďakujem.

Strana
z2
laska86
10. jan 2022

Skus aspom doucovanie z matematiky aj tam si vies pekne privyrobit..a ked si sikovna co urcite si to zvladnes a nieco najdes..drzim palceky

barborkabar
10. jan 2022

doučovanie nie je zlý nápad aspoň na začiatok, len netreba proste hneď na začiatku zúfať. všetko sa podarí, len sa treba posnažiť

kinderzwillinge
10. jan 2022

K tomu Lidlu a Kauflandu a Tescu vam poviem len tolko, ze pred asi 3 rokmi som ich obehala, ze by som potrebovala pracu na 6 hodin od po - pi a len doobeda a vo vsetkych troch pripadoch si tukali na celo, ze nech zabudnem. Na 6 hodin problem nebol, ale oni prave potrebuju poobede do vecera a vikendy.

bluehorsee
10. jan 2022

Ahoj, určite skús osloviť spoločnosti ako napr PARTNERS GROUP čo sú vlastne finanční poradcovia. Či nehľadajú nových ľudí. To v čom iné baby vidia nevýhodu že rada počítaš a ťukáš do notebooku si niekto bude vážiť ako výhodu(zrejme vieš pracovať napr s Excelom, máš skúsenosti s účtovníctvom a podobne)
Kamarátka u nich robí od cca 1 roku veku svojej dcérky,zaučili ju(predtým robila v MŠ) sama si určuje čo kedy ako bude robiť-avšak musí plniť nejaké záväzky samozrejme.
Ďalej by som ti odporučila osloviť aj nejaké súkromné upratovacie firmy, ktoré napr ponúkajú upratovanie vchodov. Myslím že po dohode budeš môcť robiť tak ako tebe vyhovuje, len aby bolo porobené v dnoch kedy majú upratovať.
Držím palce pri hľadaní🍀

Strana
z2