Pracujú chyžné aj v noci?
Pracujú chyžné aj v noci?
@anonym_autor ano v niektorych hoteloch sa pracuje aj v noci - ak hostia odchadzaju podvečer- večer a hotel potrebuje izby k dispozicii napriklad už dopoludnia tak sa pracuje v noci, pre hotel je lacnejšie zaplatit nejake chyžne v noci a ma izby hotové ako natahovat hosti v lobby, po chodbách a podobne
@anonym_d1acbe neviem k čomu pomohol tento nemiestny komentár
@anonym_autor ano v niektorych hoteloch sa pracuje aj v noci - ak hostia odchadzaju podvečer- večer a hotel potrebuje izby k dispozicii napriklad už dopoludnia tak sa pracuje v noci, pre hotel je lacnejšie zaplatit nejake chyžne v noci a ma izby hotové ako natahovat hosti v lobby, po chodbách a podobne
@anonym_d1acbe neviem k čomu pomohol tento nemiestny komentár
@anonym_7f0a47 ďakujem
@anonym_autor izby uplne v noci ani nie. Mozno sa vtedy upratuju jedalne, lobby, bazeny, sauny, ine spolocenske priestory, a tak. Izby iba vecer cca do tej deviatej-desiatej, a potom az rano od siedmej-osmej.
Nemohli by napr. v noci vysavat, aby to nerusilo vo vedlajsich izbach.
@anonym_autor izby uplne v noci ani nie. Mozno sa vtedy upratuju jedalne, lobby, bazeny, sauny, ine spolocenske priestory, a tak. Izby iba vecer cca do tej deviatej-desiatej, a potom az rano od siedmej-osmej.
Nemohli by napr. v noci vysavat, aby to nerusilo vo vedlajsich izbach.
@moonlight1210 ďakujem
Robila som v hoteli a mali sme jednu chyznu ktora vedela ist na izbu a upratat ale skor upratovala spolocne priestory ako lobby, toalety, starala sa o kvety a podobne. Ona koncila tusim o 10 vecer. Jej sme volali ked niekto potreboval extra uteraky alebo mali nejaku nehodu a potrebovali prezliect periny napriklad.
Kamoška robila roky chyžnú,mala pracovnú dobu buď od šiestej rána do druhej,alebo od druhej do desiatej večer.
Mamina robila chyznu 10 rokovva nie, nocne nerobila
Robila som v zahranici v hotely a baby chyzne robili do 10vecera - do vtedy sa normalne upratovalo, vysavalo. Na nocnej tam bol vzdy jeden chalan- ten sa staral o pracovnu, co trebalo popral, pozehlil a vynimocne aj upratoval, ale to len ak nejaky host mal nehodu, napr dieta si cvrklo, obliali nieco, rozbili atd. Este zvykol pripravovat pristelky, nosit extra uteraky atd. Ale upratovat izby alo take nie.
@anonym_autor zazila som ale len v Thai a podobne aj v noci, inak nie. Co viem tak robia is 6:00 vacsinou a okolo 15:00 max koncia