Prečo firmy neponúkajú sľúbený home office?
Načo to firmy robia? Načo si píšu do inzeratu možnosť full HO, keď ho vlastne ani neponúkajú. Teraz som odvolala a dosť ma to vytočilo.
Je to MOZNOST. Ak okolnosti na ich aj tvojej strane dovolia, tak ti ho UMOZNIA ale nie su povinni ti ho poskytnut ani ked poziadas
U nas je tiez moznost, a nastavenie je take, ze sa vyuziva hlavne v chripkovom obdobi, aby sa znizil stav ludi v kancelarii, alebo kolegyna mala uraz, zlomila si nohu, tak ked uz by mohla byt v praci so sadrou, tak pracovala z domu a podobne situacie.alebo teraz pri vysokych teplotach, mame sice klimamatizovane kancelarie ale com menej ludi tam dycha tym lepsie😄
niektori ludia ostali zaseknuti mentalne v covidovych lock-down casoch, ked stale snivaju o full home officoch? to uz skoro ziadna firma neponuka, az na par vynimiek hlavne v IT sektore, tak sa ludia naucte fungovat tak, ako to bolo kedysi - chodit do prace.
Ak je v inzeráte iba možnosť HO tak je to možnosť pre firmu že vás v istých prípadoch nechajú doma keď to bude vyhovovať im. Treba hľadať full remote job, tam máš 100% HO istý.
Ak je v inzeráte iba možnosť HO tak je to možnosť pre firmu že vás v istých prípadoch nechajú doma keď to bude vyhovovať im. Treba hľadať full remote job, tam máš 100% HO istý.
@viktoriaandrascik veď práve v inzeráte bolo full Ho, preto som vôbec naňho reagovala
@viktoriaandrascik veď práve v inzeráte bolo full Ho, preto som vôbec naňho reagovala
@anonym_autor V úvodnom príspevku si písala, že v inzeráte bolo MOŽNOSŤ full HO. A práve o to slovíčko tu ide. Že keď sa zapracuješ a osvedčíš a keď to bude firme vyhovovať, môžeš mať HO, či už part time, alebo full. Nie, že hneď od prvého dňa budeš len doma.
A padlo to aj na pohovore? Ci na pohovore uz sa tvarili, ze nie... v nasej firme (IT) Je full HO, ludia robia aj z inych miest SR a v office v Bratislave sa ukazu tak raz za mesiac. Ale ak pride niekto novy, zo zaciatku musi chodit do officu. Home office je dost o dovere. Ked je zakaznik spokojny, sef nema problem s HO.
@anonym_autor V úvodnom príspevku si písala, že v inzeráte bolo MOŽNOSŤ full HO. A práve o to slovíčko tu ide. Že keď sa zapracuješ a osvedčíš a keď to bude firme vyhovovať, môžeš mať HO, či už part time, alebo full. Nie, že hneď od prvého dňa budeš len doma.
@ha_ha to možnosť som tam doplnila ja, lebo som v tom momente nevedela nájsť vhodne slovo. V inzeráte bolo po zaučení full Ho.
A padlo to aj na pohovore? Ci na pohovore uz sa tvarili, ze nie... v nasej firme (IT) Je full HO, ludia robia aj z inych miest SR a v office v Bratislave sa ukazu tak raz za mesiac. Ale ak pride niekto novy, zo zaciatku musi chodit do officu. Home office je dost o dovere. Ked je zakaznik spokojny, sef nema problem s HO.
@basska_b k tomu sme sa ani nedostali, keďže sme spolu volali a spomenula som to. Tam sa tvárila, že to v inzeráte ani nebolo, potom z nej vypadlo že po zauceni 30% Ho
Mas viacero takychto skusenosti alebo len tuto 1?
@majka99999 zatiaľ 2 za posledný mesiac
Tak si natrafila na nejaké pofiderné firmy. My pracujeme 100% HO, na Slovensku ani nemáme kanceláriu. Ako to bolo uvedené v inzeráte tak aj fungujeme.
Tak si natrafila na nejaké pofiderné firmy. My pracujeme 100% HO, na Slovensku ani nemáme kanceláriu. Ako to bolo uvedené v inzeráte tak aj fungujeme.
@viktoriaandrascik praveze sú to celosvetové, tak mi to prišlo také, no. To je super že si natrafila práve na normálnych
@viktoriaandrascik praveze sú to celosvetové, tak mi to prišlo také, no. To je super že si natrafila práve na normálnych
@anonym_autor áno som spokojná už tretí rok. Neviem aké máš skills a v akej oblasti hľadáš ale je u nás pár voľných miest možno ti niečo sadne https://autovistagroup.com/who-we-are/join-us/o...

@anonym_autor moznost - nie samozrejmost. Mozno casom, mozno pre inu poziciu.