icon

Seriózna práca z domu

sisi077
11. sep 2023

Krásny deň prajem všetkým... Chcem sa spýtať, či niekto z vás pracuje z domu pre nejakú normálnu serióznu spoločnosť ako napr. virtuálna asistentka alebo telefonistka alebo niečo podobné administratívneho zamerania?

ellemell
•
11. sep 2023

Tak pokiaľ neovládaš jazyk na komunikatívnej úrovni, tak asi máš v tomto smolu, lebo to už vyžadujú všade. Ale poviem ti - niektorým zaujatým zamestnávateľom je jedno, ako ovládaš cudzí jazyk, keď vidia, že nemáš titul pred menom napríklad. Netuším, či je to tvoj prípad.

alickapusinka
•
11. sep 2023

Ja pomáham znamemú v RK zháňať nehnuteľnosti a za každú predanu čo som odporučila mám peniaze. Nemusím ani nikám chodiť z domu.

sisi077
autor
•
11. sep 2023

@ellemell Môj prípad to nie je, dokonca som v súčasnej dobe na celkom slušnej pozícií a s dobrým príjmom, ale nekonečne ma už unavujú tie intrigy a ohováranie, čo sú hádam v každom pracovnom kolektíve...

sarita510
•
11. sep 2023

crystalcall

gabriela1692
•
11. sep 2023

@sarita510 crystalcall je blbosť...musis písať kedy ides vobec stat..nedaju ti ani notebook instaluju ti svoje programy v pc

nelca0510
•
11. sep 2023

@sisi077 minule brali do fall centra About you - len home office

katka3121
•
Odpoveď bola odstránená
•
denissa007
•
14. sep 2023

@katka3121 ahoj, mna to zaujalo, mozes mi dat viac info do ss…vdaka

milanemila
•
14. sep 2023

@sisi077 tak potom ked si na slusnej pozicii s dobrym prijmom, nechapem preco kvoli praci pises na modreho konika 🤦🏼‍♀️ kopec firiem ponuka aj full HO, staci otvorit profesiu. Nechapem preco chces robit asistentku alebo call centrum.

sisi077
autor
•
15. sep 2023

@milanemila Milá "nemilá", otázku som položila ja, takže prosím o nejakú adekvátnu odpoveď alebo rečnícke otázky nechať vo svojej hlave. Ďakujem...

sisi077
autor
•
15. sep 2023

@alickapusinka Píšem ss...

sisi077
autor
•
15. sep 2023

@katka3121 Píšem ss...

milanemila
•
15. sep 2023

@sisi077 vsak ti pisem otvor profesiu, zadaj si filter na pracu z domu a mas tam kopec ponuk od serioznych zamestnavatelov. Co cakas, ze kto na modrom koniku ponuka serioznu pracu alebo tu hlada ludi do teamu okrem nejakych pofidernych MLM a pod.? 🤦🏼‍♀️

samkolea
•
Autor odpoveď zmazal
•
sisi077
autor
•
15. sep 2023

@milanemila Okrem profesie poznám aj iné pracovné portály, mňa skôr zaujímajú skúsenosti a podmienky za akých ľudia pracujú z domu, nežiadala som pracovné ponuky! Ďakujem ti za čas, ktorý si venovala svojim odpovediam, myslím, že nič prínosné mi už nemôžeš napísať.

domi235
•
Autor odpoveď zmazal
•
domi235
•
20. sep 2023

@katka3121 ok dohodni mi pracovny pohovor do DM napis mi aj plat +kolko % provizie

valentinka07
•
1. jan 2024

@katka3121 dobrý deň. Mohla by som prosím vás poprosiť o bližšie info?!dakujem krasne

domi235
•
Autor odpoveď zmazal
•