icon

Skúsenosť s prácou, kde ja investujem peniaze

6. okt 2022

Ahojte, prosím vás nasla som si prácu na doma... Nejaké výrobky pre nich pripravovať do ich firmy... Ale najskôr im musím poslať 66€

Skúsenosť s prácou, kde ja investujem peniaze
buberova
•
6. okt 2022

Majú uvedený názov firmy, sídlo, IČO? Ak áno skús ich dať do googlu a uvidíš aké majú recenzie od ľudí.. ale je pravdepodobné že je to nejaká forma podvodu.

19mmm71
•
6. okt 2022

podla mna podvod hlavne im nic neposielaj kym si firmu nepreveríš

melanta
•
6. okt 2022

Vážne? Zaplatiť vopred za to, aby si mohla pracovať? To nikto seriózny nerobí. No ale napíš firmu, pozrieme ju.

marci77
•
6. okt 2022

to vyzera podozrivo, neposielala by som ziadne peniaze, niekedy to byvali take sumy okolo 20-30eur, a teraz uz 66eur? to je celkom dost
radsej nieco ine si zato kupte😉

melanta
•
6. okt 2022

@marci77 veď inflácia 😂

solange7
•
6. okt 2022

A poslu ti nejake blbosti, ktore potom budes musiet predat aby si si zarobila tych 66e naspat. Ak vobec nieco poslu.
Mozno ti poslu navod, ako lakat dalsich ludi na pracu a budes od nich ziadat 66e za know how. 😀

zooeynka
•
6. okt 2022

Najhorsie je, ze clovek si chce zarobit a nakoniec na 99% uz neuvidi ani tych svojich 66€. Nepoucitelni su ludia

melanta
•
6. okt 2022

Inak hej, ak to nebude podvod, tak to bude ako píše @solange7 oni ti pošlú tovar za tých 66 eur, ty to poskladáš a potom to musíš predať. Ak nepredáš, smola, si v mínuse. Toto fungovalo roky dozadu, som prekvapená, že to funguje stále.

sandra19901990
•
6. okt 2022

Finstat.sk pozrite si co to o firme

liljana
•
6. okt 2022

No aby si sa dockala aspon tych 66 eur naspat. Zamestnavatel je od slova zamestnavat a platit za pracu, nevola sa ziadatel od slova ziadat peniaze. 🙂

ketrint
•
6. okt 2022

A o aku prácu/produkt ide? Aká firma to zastrešuje?

martul
•
6. okt 2022

To aj nad tým normálny človek uvažuje či je to ok?🤦

3petka
•
6. okt 2022

Tak podľa mna riadna blbosť. Teraz im zaplatíš 66 aby si si vytvorila vzorky niečoho čo si potom budeš musieť kúpiť vo väčšom a vyrábať a potom im to predáš naspäť? Wtf

lesana25
•
6. okt 2022

Keď som nastupovala do zamestnania, tak som im nič neplatila.
Ale to bude tým, že môj je seriózny zamestnávateľ.