icon

Skúsenosť s prácou, kde ja investujem peniaze

6. okt 2022

Ahojte, prosím vás nasla som si prácu na doma... Nejaké výrobky pre nich pripravovať do ich firmy... Ale najskôr im musím poslať 66€

Skúsenosť s prácou, kde ja investujem peniaze
buberova
6. okt 2022

Majú uvedený názov firmy, sídlo, IČO? Ak áno skús ich dať do googlu a uvidíš aké majú recenzie od ľudí.. ale je pravdepodobné že je to nejaká forma podvodu.

19mmm71
6. okt 2022

podla mna podvod hlavne im nic neposielaj kym si firmu nepreveríš

melanta
6. okt 2022

Vážne? Zaplatiť vopred za to, aby si mohla pracovať? To nikto seriózny nerobí. No ale napíš firmu, pozrieme ju.

marci77
6. okt 2022

to vyzera podozrivo, neposielala by som ziadne peniaze, niekedy to byvali take sumy okolo 20-30eur, a teraz uz 66eur? to je celkom dost
radsej nieco ine si zato kupte😉

melanta
6. okt 2022

@marci77 veď inflácia 😂

solange7
6. okt 2022

A poslu ti nejake blbosti, ktore potom budes musiet predat aby si si zarobila tych 66e naspat. Ak vobec nieco poslu.
Mozno ti poslu navod, ako lakat dalsich ludi na pracu a budes od nich ziadat 66e za know how. 😀

zooeynka
6. okt 2022

Najhorsie je, ze clovek si chce zarobit a nakoniec na 99% uz neuvidi ani tych svojich 66€. Nepoucitelni su ludia

melanta
6. okt 2022

Inak hej, ak to nebude podvod, tak to bude ako píše @solange7 oni ti pošlú tovar za tých 66 eur, ty to poskladáš a potom to musíš predať. Ak nepredáš, smola, si v mínuse. Toto fungovalo roky dozadu, som prekvapená, že to funguje stále.

sandra19901990
6. okt 2022

Finstat.sk pozrite si co to o firme

liljana
6. okt 2022

No aby si sa dockala aspon tych 66 eur naspat. Zamestnavatel je od slova zamestnavat a platit za pracu, nevola sa ziadatel od slova ziadat peniaze. 🙂

ketrint
6. okt 2022

A o aku prácu/produkt ide? Aká firma to zastrešuje?

martul
6. okt 2022

To aj nad tým normálny človek uvažuje či je to ok?🤦

3petka
6. okt 2022

Tak podľa mna riadna blbosť. Teraz im zaplatíš 66 aby si si vytvorila vzorky niečoho čo si potom budeš musieť kúpiť vo väčšom a vyrábať a potom im to predáš naspäť? Wtf

lesana25
6. okt 2022

Keď som nastupovala do zamestnania, tak som im nič neplatila.
Ale to bude tým, že môj je seriózny zamestnávateľ.