Skúsenosť s prácou, kde ja investujem peniaze
Vážne? Zaplatiť vopred za to, aby si mohla pracovať? To nikto seriózny nerobí. No ale napíš firmu, pozrieme ju.
to vyzera podozrivo, neposielala by som ziadne peniaze, niekedy to byvali take sumy okolo 20-30eur, a teraz uz 66eur? to je celkom dost
radsej nieco ine si zato kupte😉
A poslu ti nejake blbosti, ktore potom budes musiet predat aby si si zarobila tych 66e naspat. Ak vobec nieco poslu.
Mozno ti poslu navod, ako lakat dalsich ludi na pracu a budes od nich ziadat 66e za know how. 😀
Najhorsie je, ze clovek si chce zarobit a nakoniec na 99% uz neuvidi ani tych svojich 66€. Nepoucitelni su ludia
No aby si sa dockala aspon tych 66 eur naspat. Zamestnavatel je od slova zamestnavat a platit za pracu, nevola sa ziadatel od slova ziadat peniaze. 🙂
Tak podľa mna riadna blbosť. Teraz im zaplatíš 66 aby si si vytvorila vzorky niečoho čo si potom budeš musieť kúpiť vo väčšom a vyrábať a potom im to predáš naspäť? Wtf
Keď som nastupovala do zamestnania, tak som im nič neplatila.
Ale to bude tým, že môj je seriózny zamestnávateľ.

Majú uvedený názov firmy, sídlo, IČO? Ak áno skús ich dať do googlu a uvidíš aké majú recenzie od ľudí.. ale je pravdepodobné že je to nejaká forma podvodu.