icon

Skúsenosti s prácou pre Vladimíra Zelníka v pekárni?

Dnes o 12:09

čaute baby, ľudia 🙂. máte niekto skúsenosť s prácou u vladimíra zelníka? cukrár, pekár.
naskytla sa mi možno tam pracovať, avšak čo-to som už počula .. ťažká práca to je, to samozrejme ako každá iná, len ma skôr zaujíma ten kolektív, pán zelník a celkovo ten chod tam. som pracovitá, vyštudovaná v tomto odbore tiež, prax mám .. len ma trošku brzdia tie negatívne reči.

- zbytočné poznámky si prosím nechajte, pýtam sa kvôli záujmu a pokiaľ sa v komentároch neobjaví niečo čo by mi "padlo na úžitok" alebo niekomu inému, tak nekomentujte. nechcem, aby sa tu šírila zbytočná negativita <3, ďakujem.

anonym_d814bd
Dnes o 12:26

@anonym_autor Pri nástupe do zamestnania existuje skúšobná doba.Pocas nej zistí zamestnávateľ, či mu vyhovuje zamestnanec,ale aj naopak.V prípade, že to bude zlé, počas skúšobnej doby môžeš odísť.

anonym_e0119b
Dnes o 13:15

Na môjho šéfa tiež veľa ľudí zafrfle a veľa ľudí by pod ním pracovať nezvládlo, ja si zas neviem predstaviť iného šéfa a perfektne mi náš systém vyhovuje... pána na ktorého sa pýtaš nepoznám, chcem tým iba povedať, že pokiaľ nevyskúšaš, nezistíš... záleží aké sú tvoje iné možnosti a či sa ti oplatí riskovať ísť do nového