icon

Skúsenosti s prácou z domu pre Confilogi Group

17. okt 2025

Máte niekto skúsenosť s touto firmou? Ponúkajú prácu z domu - volanie so zákazníkmi, vytváranie objednávok.. nenašla som o nich veľa recenzií, podelte sa prosím o zle aj dobre skúsenosti

maminka2704
17. okt 2025

Zdravim. Pracovala som tam rok a pól. Robite 8denne. 2 víkendy za mesiac ale dá sa o dohode tie víkendy samozrejme aj smeny. Je ranná druha ranná aj poobedna. Pracuje sa na živnosť neviem už beru na pracovnú zmluvu. Všetko je online z domu nikam nechodite. Pošlú vám domov notebook aj zmluvu aj vás online zaučia. Pohodová práca z domu ale mňa to už doma samu ubijalo tak som to už nechala lebo pred tým som robila to iste len v inej firme 2 roky. Ak sa chcete niečo opýtať kľudne

tam123
21. nov 2025
@maminka2704

Zdravim. Pracovala som tam rok a pól. Robite 8denne. 2 víkendy za mesiac ale dá sa o dohode tie víkendy samozrejme aj smeny. Je ranná druha ranná aj poobedna. Pracuje sa na živnosť neviem už beru na pracovnú zmluvu. Všetko je online z domu nikam nechodite. Pošlú vám domov notebook aj zmluvu aj vás online zaučia. Pohodová práca z domu ale mňa to už doma samu ubijalo tak som to už nechala lebo pred tým som robila to iste len v inej firme 2 roky. Ak sa chcete niečo opýtať kľudne

@maminka2704 ahoj prosím tá môžem pár otázok ohľadom tejto firmy ???

tam123
21. nov 2025
@maminka2704

@maminka2704 ako to je s vyplácaním ??

domiga
6. dec 2025
@tam123

@maminka2704 ako to je s vyplácaním ??

@tam123 aj mna by zaujímalo ako to všetko je

paris1813
26. jún 2026
@maminka2704

@maminka2704 ahoj, ako bol nastaveny vykon ? a aki boli nariadeni ? ako bol robeny system na volanie a ako to bolo s prestavkami?dakujem

tosompredsaja1
19. aug 2026

Akože dobrá pitcha, napíše, že keby niečo, tak sa kľudne pýtajte a už neodpíše nikomu...

maminka2704
27. aug 2026

Prepáčte ja sem moc nechodím. Nesledujem to tu. Vyplácajú normálne vždy k 20 dnu. Nikdy sa nestalo že by výplata neprišla. Prestávka je hodina počas pracovanie 8hod. Môžeš si to rozdeliť že budeš po 15min no ako tebe vyhovuje. Nariadení boli všetci veľmi zlatý a so všetkými sa tam týkalo. No ja tam nepracujem už dva roky a viem že môj šéf ktorý tam bol už tam nepracuje. Tak že šéfovia ktorí tam boli a školitelia už tam nemusia byt a môžete mať iných. Ale veľmi všetci zlatý ochotný a moc pomáhajú. Ľudia volali vám vy nikomu, máte nastavené čo im hovoriť ako atd. Všetko vás zaškoliť. Prvý týždeň máte školenie online všetko je z domu. A máte aj to školenie už normálne platené. A po týždni už idete na to ale stále pomáhajú. A ďakujem za tu pichu. Neznamená že keď niekto nepodpíše tak musí byt hneď….. nerozumiem ale nevadí aj taký musia byt. A skôr si všimneme súkromnú správu ako momenty. Tak že odpisem skôr alebo rýchlejšie na správu lebo mi to pípne aj do emailu. Tak keď tak tam mi napíšte keby zase neodpisujem na komenty. Posielam sem aj inzerát na profesii čo ma majú

https://www.profesia.sk/praca/confilogi-group/O...