Sú prázdniny dostatočnou motiváciou pre prácu v školstve?
Su podla Vas prazdniny v skole dostatocnou motivaciou pre pracu v skolstve?
Je niekto taky kto to robi iba pre prazdniny?
Robím v školstve, ale nie kvôli prázdninám, pre mňa by to nebola dostatočná motivácia, ak by ma tá práca nenapĺňala.
stále sa tu pretláča nejaký mýtus o tom ako učitelia nič nerobia iba prázdninujú a oddychujú. Nič nie je ďalej od pravdy. Makajú od svitu do mrku, a za absolútne neadekvátnu mzdu.
@anonym_autor Nešla som učiť kvôli prázdninám, ale je to jedna z tých najlepších vecí, ktoré mi táto práca dáva.....
@anonym_autor určite nie, na tu prácu treba omnoho viac, lasku, trpezlivost, porozumenie .. nie len preto, že cez leto budem sediet doma na zadku
Niektorí to absolútne nechápu. Nie, nešla som učiť kvôli prázdninám. Stále verím, že dieťa je vzdelávateľné a vychovávateľné. (Prax ukazuje, že niektoré. ) Ale výhoda spoločne trávených prázdnin s deťmi sa ukáže, keď máte 3 deti a nemusíte riešiť, kam ich dať, komu ich zveriť na 2-4 týždne a pod. A riešiť to od 3 rokov do 15 je dosť dlhá doba.
@anonym_autor určite nie, na tu prácu treba omnoho viac, lasku, trpezlivost, porozumenie .. nie len preto, že cez leto budem sediet doma na zadku
@anonym_a8afb7 Prečo by si mala sedieť na zadku??
Mna by to praveze odradilo - mat prazdniny vtedy ked maju prazdniny vsetci
Mna by to praveze odradilo - mat prazdniny vtedy ked maju prazdniny vsetci
@anonym_2fbdd1 Určite nie, na dobré sa ľahko zvyká. Btw, iní majú dovolenky, rovnako ako učitelia!
@anonym_a8afb7 Prečo by si mala sedieť na zadku??
@valria vela neznalcov si to myslí
Myslíš tie prázdniny, ktoré učitelia často aj tak trávia v práci? 😀 Slabota. Za tie nervy mimo prázdnin by mi to teda nestálo.
@anonym_2fbdd1 Určite nie, na dobré sa ľahko zvyká. Btw, iní majú dovolenky, rovnako ako učitelia!
@anonym_371fe8 ja si v drvivej vacsine vyberam dovolenky mimo hlavnej sezony. Neznasam davy. Cize pre mna by to bolo nieco negativne

@anonym_autor Pre mna to nebola motivacia na to, aby som zostala skolstve.