icon

Sú prázdniny dostatočnou motiváciou pre prácu v školstve?

Včera o 20:34

Su podla Vas prazdniny v skole dostatocnou motivaciou pre pracu v skolstve?
Je niekto taky kto to robi iba pre prazdniny?

anonym_ebbcbb
Včera o 20:45

@anonym_autor Pre mna to nebola motivacia na to, aby som zostala skolstve.

zuzitko74
Včera o 20:45

Robím v školstve, ale nie kvôli prázdninám, pre mňa by to nebola dostatočná motivácia, ak by ma tá práca nenapĺňala.

anonym_3522b9
Včera o 21:00

stále sa tu pretláča nejaký mýtus o tom ako učitelia nič nerobia iba prázdninujú a oddychujú. Nič nie je ďalej od pravdy. Makajú od svitu do mrku, a za absolútne neadekvátnu mzdu.

anonym_371fe8
Včera o 21:04

@anonym_autor Nešla som učiť kvôli prázdninám, ale je to jedna z tých najlepších vecí, ktoré mi táto práca dáva.....

anonym_a8afb7
Včera o 21:14

@anonym_autor určite nie, na tu prácu treba omnoho viac, lasku, trpezlivost, porozumenie .. nie len preto, že cez leto budem sediet doma na zadku

anonym_917966
Včera o 21:15

Niektorí to absolútne nechápu. Nie, nešla som učiť kvôli prázdninám. Stále verím, že dieťa je vzdelávateľné a vychovávateľné. (Prax ukazuje, že niektoré. ) Ale výhoda spoločne trávených prázdnin s deťmi sa ukáže, keď máte 3 deti a nemusíte riešiť, kam ich dať, komu ich zveriť na 2-4 týždne a pod. A riešiť to od 3 rokov do 15 je dosť dlhá doba.

valria
Včera o 21:21
@anonym_a8afb7

@anonym_autor určite nie, na tu prácu treba omnoho viac, lasku, trpezlivost, porozumenie .. nie len preto, že cez leto budem sediet doma na zadku

@anonym_a8afb7 Prečo by si mala sedieť na zadku??

anonym_2fbdd1
Včera o 21:21

Mna by to praveze odradilo - mat prazdniny vtedy ked maju prazdniny vsetci

anonym_371fe8
Včera o 21:24
@anonym_2fbdd1

Mna by to praveze odradilo - mat prazdniny vtedy ked maju prazdniny vsetci

@anonym_2fbdd1 Určite nie, na dobré sa ľahko zvyká. Btw, iní majú dovolenky, rovnako ako učitelia!

anonym_a8afb7
Včera o 21:29
@valria

@anonym_a8afb7 Prečo by si mala sedieť na zadku??

@valria vela neznalcov si to myslí

anonym_298763
Včera o 22:20

Myslíš tie prázdniny, ktoré učitelia často aj tak trávia v práci? 😀 Slabota. Za tie nervy mimo prázdnin by mi to teda nestálo.

anonym_2fbdd1
Včera o 22:28
@anonym_371fe8

@anonym_2fbdd1 Určite nie, na dobré sa ľahko zvyká. Btw, iní majú dovolenky, rovnako ako učitelia!

@anonym_371fe8 ja si v drvivej vacsine vyberam dovolenky mimo hlavnej sezony. Neznasam davy. Cize pre mna by to bolo nieco negativne