icon

Tajomné ponuky práce z domu - varovanie pre ženy

11. jún 2025

Ahojte, dnes podvečer sa tu objavil tajomný inzerát ponúkajúci prácu z domu pre dámy.

Ak by niekoho zaujímalo, o aký biznis ide a aké know-how tu autor nechcel prezradiť, prikladám jeho odpovede v komentároch.

Tento príspevok nevytváram s účelom zosmiešnenia autora, ale s varovaním pre ženy, aby sa nenechali oklamať takýmto druhom "práce".

autor
•
11. jún 2025
autor
•
11. jún 2025
autor
•
11. jún 2025
julialeffer
•
11. jún 2025

To su blbosti. Mat pristup k cudzim uctom na socialnych sietach je hlavna motivacia. Maju siet AI botov ktorymi potom spamuju a zaplavuju fake news cely internet. A este pod tvojim overenym uctom, takze keby robili ilegalnu aktivitu, ty mas z toho problem.

majus2323
•
11. jún 2025

Tak teraz sa mi dúfam sníva

julialeffer
•
11. jún 2025

V dnesnej dobe sa da zarobit uz na takych hovadinach, ludia nevedia co s peniazmi. Na Pokeci sa mi nedavno ozval chalan, ze mi da 100e ked ho nakopem do guli. Myslela som si ze keca, ale on to fakt myslel vazne :D Tak mam novy telefon :D ...a vyskusala som si, co som vzdy chcela.

martinmmartin
•
11. jún 2025
@julialeffer

V dnesnej dobe sa da zarobit uz na takych hovadinach, ludia nevedia co s peniazmi. Na Pokeci sa mi nedavno ozval chalan, ze mi da 100e ked ho nakopem do guli. Myslela som si ze keca, ale on to fakt myslel vazne :D Tak mam novy telefon :D ...a vyskusala som si, co som vzdy chcela.

@julialeffer telefon za 100eur ? A novy?

julialeffer
•
11. jún 2025
@martinmmartin

@julialeffer telefon za 100eur ? A novy?

@martinmmartin Niee co si 🙂 Ale priblizne tolko mi chybalo na Samsung co som chcela.

20erika07
•
11. jún 2025

Sila

viestta
•
11. jún 2025

dobre sa pamatam, ze tam mal napisane ziadny Tinder?

patka06
•
11. jún 2025
@viestta

dobre sa pamatam, ze tam mal napisane ziadny Tinder?

@viestta áno, mal to tam v komentároch

viestta
•
11. jún 2025
@patka06

@viestta áno, mal to tam v komentároch

@patka06 som rada, ze aspon nieco si pamatam ked uz dem do obchodu pre cukor a vratim sa bez neho 😅 ale s nakupom za 30€

Modrý koník
•
11. jún 2025

Ahoj, pokud se takový profil objevil na stránce Modrý koník, bylo by fajn nahlásit ho na link Opýtaj sa nás, ochráníš tak sebe i ostatní uživatelky. Děkujeme.

julialeffer
•
11. jún 2025

Ahoj, to bola ina siet, Azet - Pokec, nie tu.

viestta
•
11. jún 2025
@julialeffer

@julialeffer bolo to tu, dnes poobede. Citala som to kym mlady napisal ulohu zo slovenciny

julialeffer
•
11. jún 2025
@viestta

@julialeffer bolo to tu, dnes poobede. Citala som to kym mlady napisal ulohu zo slovenciny

@viestta Ok, ja som myslela svoju skusenost o ktorej som pisala.

Modrý koník
•
11. jún 2025
@julialeffer

@julialeffer Díky za vysvětlení. Ok.

viestta
•
11. jún 2025

Modry konik, ale bolo to tu dnes poobede. Uz je ta debata zmazana, niekto z adminov to zmazal a asi budete mat niekde aj zaznam kto bol autor. Vykomunikujte si to interne medzi adminmi.

zuzanaete
•
11. jún 2025

Tie "pracovne" ponuky, kde nie su jasne uvedene info, vzdy smrdia podvodom. Dufam, ze im na to neskoci ziadna baba.

bielasovicka
•
11. jún 2025
@zuzanaete

Tie "pracovne" ponuky, kde nie su jasne uvedene info, vzdy smrdia podvodom. Dufam, ze im na to neskoci ziadna baba.

@zuzanaete nie som si tým istá...

zuzanaete
•
11. jún 2025
@bielasovicka

@zuzanaete nie som si tým istá...

@bielasovicka Ved to, ze vidina "lahko" zarobenych penazi je lakava. Kolke si uvedomia, ako mozu byt taketo ucty zneuzite.

bielasovicka
•
11. jún 2025
@zuzanaete

@bielasovicka Ved to, ze vidina "lahko" zarobenych penazi je lakava. Kolke si uvedomia, ako mozu byt taketo ucty zneuzite.

@zuzanaete presne tak.

maranco
•
11. jún 2025

Bolo to tu https://www.modrykonik.sk/forum/nezaradene/praca-z-domu-73/ užívateľ čerstvo registrovaný a účet stále funkčný

Modrý koník
•
11. jún 2025
@maranco

Bolo to tu užívateľ čerstvo registrovaný a účet stále funkčný

@maranco Není, je blokovaný.

evcagabi
•
11. jún 2025

Len som temu komentovala a nasla som si toto 🤦‍♀️😅

bielasovicka
•