TTP - výpoveď
Ahojte mamky, prosim kto sa vyzna, prosim poradte. Dakujem
20.5.2022 mi konci rodicovska dovolenka s mladsou dcerou. Mam TTP od 1/2014, ale tu nastava problem...starsia dcera pojde buduci rok do skoly (2022), ma diabetes 1.typu a vobec neviem ako budeme fungovat, bude jej treba chodit pred obedom pichat inzulin, je nesamostatna a aspon ten prvy rok by som mala byt k dispozicii, kym si nezvykne a nenauci sa sama fungovat. Dalsia vec, keby daco, musim bezat do skoly (hypoglykemia, bude jej zle a pod.)
No a teraz, co robit? Co by bolo pre mna najlepsie?
Pracu mam vzdialenu 12 km, cize nerealne odbiehat, manzel tiez nemoze len tak odist kazdy den z prace.
Cize asi musim dat vypoved a pojdem na podporu? A potom sa evidujem na urad prace? Alebo pojdem na predlzeny rodicak s mladsou do 6rokov, ale to uz nedostanem ziadne peniaze. Chcela som ziadat o opatrovatelske, ale nechcu ho schvalovat, ale ziadost urcite dam.
Takze, co by ste robili? Mam uz teraz z toho stres.
Dakujem

@evka64 samozrejme, si jej mama , ty vieš čo je pre tvoje dieťa najlepšie a je skvelé že ju do toho netlačíš len aby bolo "pohodlnejšie". Si skvelá , starostlivá maminka ❤️ uvidíš , že nájdete spôsob ako to celé vyriešiť a ako fungovať ❤️ prajem tebe aj dcérke veľa sily a šťastíčka. Hlavne si s tým ešte nerob veľkú hlavu a užívaj si rodičovskú s mladším dieťaťom 🤗