Ukončenie pracovného pomeru po týždni
Zažili ste niekto? Že ste nastúpili do nového zamestnania a nezvládali to tam a po týždni odišli? Nemali ste potom problém pri hľadaní nového zamestnania ,že sa na vás kvôli tomu potom čudné pozerali?
@lilyianka a aký si mala dôvod? Ak teda chceš napísať...ja to absolútne nezvládam,je mi zle keď si len pomyslím že tam mám ísť
Bola to práca v personálnej agentúre a to bolo niečo otrasne. Šéf totálny nervak, asistentka (jeho fajčihuba) detto. Už sme nemali kde zháňať ľudí na prácu a stále do nas hucali. Tak som im na 4.den zakyvala na odchod.
Kamoška tiež robila v personálke, síce inej,aj vydržala dlhšie,ale takú "v prdeli" som ju nevidela. Kôpka nervov,stresu..tiež potom odišla
@lilyianka joj ani nevieš ako si mi pomohla...asi to fakt netreba siliť,a zbytočne predlžovať
Po 4 dňoch som oznámila koniec šéfke v banke.nespala som celu noc,hotová som bola z toho,cítila som sa previnilo,lebo si má šéfka vybrala z viacerých žien,sama mi po pohovore povedala,ako mi verí a cítila som, že ju “zrádzam”.bolo to dokonca moje 1. zamestnanie po VŠ.nervy pred rozhovorom riadne,ale prežila som to a balvan zo srdca neskutočný spadol.nič netreba siliť!
@lenull103 ja mám také zmiešané pocity...aj sa hanbím že som to nezvládla,každý vraví vydrž to len prvé dni sú ťažké,ale strašne ma to o sily oberá,zle od žalúdka,skoro nič nejem,nemám už na nič iné silu...
je to uplne normalna vec, robim v korporate a z casu na cas sa to u nas stane, kludne aj po 2-3 dnoch. Najcastejsie je to tak, ze ludia hladaju pracu, su na viacerych pohovoroch, potom niekde nastupia a zrovna v ten den im zavolaju z lepsej firmy tak sa rovno poberu prec. Pracu kde si bola pod 2-3 mesiace do zivotopisu nepis, nikto sa to nema ako dozvediet a nebude po tebe blbo pozerat. A ak tam nemas vydrzat, aj pre nich je ovela lepsie ked odides hned ked este do teba nevrazili kopu energie na zaucenie.
To nedávaj vôbec do životopisu... Takéto krátkodobé veci sú uchádzačovi skôr na škodu ako na úžitok.
Ja som Dala po dvoch tyzdnoch, nikde v CV to uvadzat nebudem..po tyzdni v tej praci som Isla na pohovor, kde som im povedala, ze som tam a co sa mi nepaci..no a ked mi povedali, ze ma beru, tak som Dala vypoved a plynule presla do tej druhej..ale keby ma aj nevzali, nevydrzala by som dlhsie Ako mesiac..
V skúšobnej dobe môžeš odísť kedykoľvek, bez udania dôvodu. Je to úplne v poriadku, preto je to skúšobná doba. Ona nie je len pre zamestnávateľa, aby si oťukal zamestnanca, ale aj pre zamestnanca, aby zistil, či v tej práci vôbec pokračovať chce.
Úplne v pohode môžeš odísť, nebudeš ani prvá, ani posledná 🙂
A keď si tam chcela nastúpiť, že si si dala životopis .. si nevedela o akú prácu pôjde? Alebo je problém kolektív, že ti niekto nechce s ničím na zaciatku pomôcť? Zaujíma ma to, lebo keď ťa vzali, určite mali veľa žiadosti a zrejme si sa im tam zdala vhodná na základe pohovoru aj životopisu 🤔
Robila som na personálnom vo veľkej firme a v skúšobnej dobe odchádzali ľudia pravidelne, už sme zo srandy tipovali kto zostane a kto nie
Ja som odisla po 3 dnoch a boli tam aj taky co sa po niekolkych hodinach vyparili vraj na wc a uz neprisli vobec 😄🤷♀️
Zažila som a mala som z tej práce a celkovo s toho prostredia rovnaké pocity ako opisujes, dovtedy som netušila, že v práci sa človek môže cítiť tak na prd 😅odisla som po par dňoch a v životopise to neuvádzam

Týždňové zamestnanie by som skutočne nikde neuvadzala...