icon

Ukončenie pracovného pomeru po týždni

4. okt 2022

Zažili ste niekto? Že ste nastúpili do nového zamestnania a nezvládali to tam a po týždni odišli? Nemali ste potom problém pri hľadaní nového zamestnania ,že sa na vás kvôli tomu potom čudné pozerali?

ivkarel
•
4. okt 2022

Týždňové zamestnanie by som skutočne nikde neuvadzala...

alchemilkazltozelena
•
4. okt 2022

To si ty z tej fabriky/lekárne?

lilyianka
•
4. okt 2022

Ja som z jednej prace odišla po 4 dňoch. Nikde v CV som to neuvadzala

autor
•
4. okt 2022

@alchemilkazltozelena nie z fabriky ani z lekárne...neviem čo máš na mysli

autor
•
4. okt 2022

@lilyianka a aký si mala dôvod? Ak teda chceš napísať...ja to absolútne nezvládam,je mi zle keď si len pomyslím že tam mám ísť

lilyianka
•
4. okt 2022

Bola to práca v personálnej agentúre a to bolo niečo otrasne. Šéf totálny nervak, asistentka (jeho fajčihuba) detto. Už sme nemali kde zháňať ľudí na prácu a stále do nas hucali. Tak som im na 4.den zakyvala na odchod.
Kamoška tiež robila v personálke, síce inej,aj vydržala dlhšie,ale takú "v prdeli" som ju nevidela. Kôpka nervov,stresu..tiež potom odišla

autor
•
4. okt 2022

@lilyianka joj ani nevieš ako si mi pomohla...asi to fakt netreba siliť,a zbytočne predlžovať

lenull103
•
4. okt 2022

Po 4 dňoch som oznámila koniec šéfke v banke.nespala som celu noc,hotová som bola z toho,cítila som sa previnilo,lebo si má šéfka vybrala z viacerých žien,sama mi po pohovore povedala,ako mi verí a cítila som, že ju “zrádzam”.bolo to dokonca moje 1. zamestnanie po VŠ.nervy pred rozhovorom riadne,ale prežila som to a balvan zo srdca neskutočný spadol.nič netreba siliť!

autor
•
4. okt 2022

@lenull103 ja mám také zmiešané pocity...aj sa hanbím že som to nezvládla,každý vraví vydrž to len prvé dni sú ťažké,ale strašne ma to o sily oberá,zle od žalúdka,skoro nič nejem,nemám už na nič iné silu...

alchemilkazltozelena
•
4. okt 2022

A aká je to práca? Napíš viac, možno sa ti uľaví...

quaxi
•
4. okt 2022

je to uplne normalna vec, robim v korporate a z casu na cas sa to u nas stane, kludne aj po 2-3 dnoch. Najcastejsie je to tak, ze ludia hladaju pracu, su na viacerych pohovoroch, potom niekde nastupia a zrovna v ten den im zavolaju z lepsej firmy tak sa rovno poberu prec. Pracu kde si bola pod 2-3 mesiace do zivotopisu nepis, nikto sa to nema ako dozvediet a nebude po tebe blbo pozerat. A ak tam nemas vydrzat, aj pre nich je ovela lepsie ked odides hned ked este do teba nevrazili kopu energie na zaucenie.

mikadooo
•
4. okt 2022

To nedávaj vôbec do životopisu... Takéto krátkodobé veci sú uchádzačovi skôr na škodu ako na úžitok.

zoro9836
•
Odpoveď bola odstránená
•
iramka
•
4. okt 2022

Ja som Dala po dvoch tyzdnoch, nikde v CV to uvadzat nebudem..po tyzdni v tej praci som Isla na pohovor, kde som im povedala, ze som tam a co sa mi nepaci..no a ked mi povedali, ze ma beru, tak som Dala vypoved a plynule presla do tej druhej..ale keby ma aj nevzali, nevydrzala by som dlhsie Ako mesiac..

autor
•
4. okt 2022

@alchemilkazltozelena referent výroby a nákupu...

rusalinka
•
5. okt 2022

V skúšobnej dobe môžeš odísť kedykoľvek, bez udania dôvodu. Je to úplne v poriadku, preto je to skúšobná doba. Ona nie je len pre zamestnávateľa, aby si oťukal zamestnanca, ale aj pre zamestnanca, aby zistil, či v tej práci vôbec pokračovať chce.
Úplne v pohode môžeš odísť, nebudeš ani prvá, ani posledná 🙂

alchemilkazltozelena
•
5. okt 2022

A keď si tam chcela nastúpiť, že si si dala životopis .. si nevedela o akú prácu pôjde? Alebo je problém kolektív, že ti niekto nechce s ničím na zaciatku pomôcť? Zaujíma ma to, lebo keď ťa vzali, určite mali veľa žiadosti a zrejme si sa im tam zdala vhodná na základe pohovoru aj životopisu 🤔

wiqi
•
5. okt 2022

Robila som na personálnom vo veľkej firme a v skúšobnej dobe odchádzali ľudia pravidelne, už sme zo srandy tipovali kto zostane a kto nie

denisa1284
•
Autor odpoveď zmazal
•
denisa1284
•
5. okt 2022

Ja som odisla po 3 dnoch a boli tam aj taky co sa po niekolkych hodinach vyparili vraj na wc a uz neprisli vobec 😄🤷‍♀️

mimi1237
•
5. okt 2022

Zažila som a mala som z tej práce a celkovo s toho prostredia rovnaké pocity ako opisujes, dovtedy som netušila, že v práci sa človek môže cítiť tak na prd 😅odisla som po par dňoch a v životopise to neuvádzam