icon

Užívate antidepresíva a chodíte do práce?

Včera o 13:08

V akej práci je možné fungovať s AD, kde pracujete..,,

Strana
z2
anonym_641a5c
Včera o 13:10

Užívam AD od roku 2003, pracujem na manažérskej pozícií v medz. firme, štandardne viac teda hlavou, veľa komunikujem, prezentujem a cestujem- šoférujem. Pracujem viac ako 8h denne.

anonym_b6e632
Včera o 13:14

@anonym_autor jasne, 10 rokov, uplne v pohode, ekonomika a financie (management)

anonym_101b58
Včera o 13:17

Ano, nikto by na mna nepovedal ze beriem AD

anonym_f9440d
Včera o 13:18

@anonym_autor na zaciatok je dobre byt tyzden doma kvoli.moznym neziafucim.ucinkom, ale ja som normalne robila neziaduce ucinky som nemala ziadne

anonym_7494c4
Včera o 13:18

ani len pn mi nedali - že to zvládnem aj bez nej.

anonym_12ec4f
Včera o 13:38

@anonym_autor môj bývalý obvoďák,chválil sa tým,keď ma presviedčal,že to určite potrebujem,no nie,nepotrebujem

autor
Včera o 13:40
@anonym_7494c4

ani len pn mi nedali - že to zvládnem aj bez nej.

@anonym_7494c4 prečo

autor
Včera o 13:41
@anonym_f9440d

@anonym_autor na zaciatok je dobre byt tyzden doma kvoli.moznym neziafucim.ucinkom, ale ja som normalne robila neziaduce ucinky som nemala ziadne

@anonym_f9440d Kde pracuješ…zvladaš to, ja budem musieť zmeniť prácu..,,lebo som vyhorela

autor
Včera o 13:42
@anonym_641a5c

Užívam AD od roku 2003, pracujem na manažérskej pozícií v medz. firme, štandardne viac teda hlavou, veľa komunikujem, prezentujem a cestujem- šoférujem. Pracujem viac ako 8h denne.

@anonym_641a5c super povzbudenie, lebo sa bojím ako dopadnem

autor
Včera o 13:43
@anonym_autor

@anonym_641a5c super povzbudenie, lebo sa bojím ako dopadnem

@anonym_autor ja musím aj zmeniť prácu

anonym_f9440d
Včera o 13:45
@anonym_autor

@anonym_f9440d Kde pracuješ…zvladaš to, ja budem musieť zmeniť prácu..,,lebo som vyhorela

@anonym_autor v administrative, vtedy som akurat nastupila ako nova s AD. Skus pockat kym zaberu AD este v starej. Moze sa ti stat ze ten pohlad na svet aj pracu ti AD zmeni. Ale ak to tam uz nenavidis tak urcite vymen zamestnavatela.

anonym_449c78
Včera o 13:48

Ja beriem nielen AD, ale aj AP a fungujem v praci normalne. Pracujem vo fabrike v Rakusku

anonym_aeafcb
Včera o 13:53

Ja podobne ako v prvom komentari, cca od 2003 a robila som stale v medzinarodnych firmach na roznych poziciach

autor
Včera o 14:23

Normálne ste ma potešili, prerože som si myslela, že to je koniec…s

autor
Včera o 14:23
@anonym_449c78

Ja beriem nielen AD, ale aj AP a fungujem v praci normalne. Pracujem vo fabrike v Rakusku

@anonym_449c78 čo je AP

anonym_449c78
Včera o 14:53

Autor: antipsychotika. Mala som jednu psychozu pred 3 rokmi, kvoli tomu to beriem. Kedze mam teraz stres v praci, psychoza by sa mohla vratit tak je lepsie to brat. Bola som vtedy kvoli tomu na PN pol roka, ale odvtedy pracujem a bez problemov. Tie AD ma praveze udrziavaju v takej dobrej nalade, ze sa citim, akoby som bola zdrava. Ad beriem uz asi 5 rokov, vyskusala som ich dokopy 3, z jednych som mala maniu, preto mi ich lekar zmenil.

anonym_fe538d
Včera o 15:09

Babyba nepribrali ste, nemáte znížené libido?

anonym_449c78
Včera o 15:57
@anonym_fe538d

Babyba nepribrali ste, nemáte znížené libido?

@anonym_fe538d ale ano, pribrala som a dost. Za tie roky 25 kg. To je dan za to.

anonym_c095db
Včera o 16:04

V akej práci je možné užívať antidepresíva? V akejkoľvek! Podľa mňa to užívajú mnohí ľudia od upratovačky, až po manažérske pozície.

autor
Včera o 16:04
@anonym_c095db

V akej práci je možné užívať antidepresíva? V akejkoľvek! Podľa mňa to užívajú mnohí ľudia od upratovačky, až po manažérske pozície.

@anonym_c095db fakt

anonym_c095db
Včera o 16:11
@anonym_autor

@anonym_c095db fakt

@anonym_autor Určite áno. Ak máš pocit, ze nevies zo začarovaného kruhu von, tak navštív lekára a nechaj si poradiť. Netráp sa zbytočne.

anonym_e18a0f
Včera o 16:11

@anonym_autor ano beriem AD aj antipsychotika, pracujem vo vyrobe

anonym_7494c4
Včera o 16:19

to chceš zamestnávateľovi oznamovať že berieš Ad? Načo je to jemu vedieť.
ľudia majú rôzne problémy - známy je vo vysokej funkcii a má cukrovku. Dostal po 55tke.

euka210
Včera o 16:20

@anonym_autor ano, ale kvoli problemom som sla z ucitelky a asistentky do kuchyne a teraz pomocnej sily v podniku na polovicny uvazok. 8h nezvladam. Ale som rada, ze vobec nejaku pracu zvladam.
Kamoska ktora mavala uzkosti normalne pracuje ako ucitelka. Vsetko zavisi od stavu.

euka210
Včera o 16:22

@anonym_autor ad dned berie plno ludi a ani nevies ze beru, ani nic na nich nevidno

autor
Včera o 17:21
@euka210

@anonym_autor ano, ale kvoli problemom som sla z ucitelky a asistentky do kuchyne a teraz pomocnej sily v podniku na polovicny uvazok. 8h nezvladam. Ale som rada, ze vobec nejaku pracu zvladam.
Kamoska ktora mavala uzkosti normalne pracuje ako ucitelka. Vsetko zavisi od stavu.

@euka210 môžem ti napisať

anonym_f06e68
Včera o 17:56
@anonym_autor

@euka210 môžem ti napisať

@anonym_autor Priateľ je psychiatrom a ver mi, že nikdy by si netipla kto všetko má často ťažké psychiatrické problémy, schiuofrenie apod. Známi ľudia, bežní ľudia či lekári, alebo naozaj ľudia na vysokých postoch. Dnes AD nie sú taký strašiak ako kedysi. Za 8 rokov užívania som nepribrala, ani nič podobné. Dôležité je, že sa netreba báť, akonáhle niečo ti nesedí, navštív lekára a žiadaj úpravu liekov. Ale na začiatku je to vždy náročné. Lieky nemusí užívať človek celý život. Väčšina len na nejaké obdobie. Dôležité je aby si to prijala, nehanbila sa za to. Duša bolí rovnako ako zlomená noha. ❤️

anonym_897446
Včera o 19:21

Dievčatá, ďakujem za diskusiu bez hádok. Ešte ste mohli spomenúť aj názvy AD, ktoré užívate. Aby sme vedeli priradiť vaše skúsenosti ku konkr. lieku 🙂

anonym_ddb274
Včera o 19:31

od roku 2004, v práci /administratíva/ som paradoxne vždy vedela fungovať, horšie to bolo pomimo, ale teraz som už dlho v pohode, našla som si záľuby, ktoré ma napĺňajú a v práci sme veľmi fajn kolektív, aj som pribrala, aj sa snažím schudnúť, ale skôr to nejde ako ide, mám už nejakých +- 25 kg dole, ale ďalej sa neviem pohnúť

anonym_449c78
Včera o 19:36

Ja beriem Sertralin, predtym som brala Fluoxetin ale z toho som dostala maniu, preto mi to lekar zmenil

Strana
z2