icon

Vedúca pošty

hviezda1603
Dnes o 16:38

Baby ahojte, prosim pracuje niektorá ako vedúca na pošte?? Mám možnosť to ísť robiť na dedine, bola by som tam ale sama.. ako ste spokojné s tou pozíciou? A finančné? Ďakujem

anonym_0e2439
Dnes o 16:47

@hviezda1603 dostanes jeden bicykel, kopu povinnosti a to vsetko za smiešny plat..., a nakoniec tvoju poštu(pobočku) aj tak zrušia a pôjdeš robiť do mesta.

anonym_d84e87
Dnes o 16:54

@hviezda1603 kamaratka robí na dedine (4000 obyvateľov), čiže väčšia dedina vedúcu posty, ma aj doručovateľku,ale ona robí sama pri okienku.Niekedy je toho dosť, keďže veľa obyvateľov.Netusim koľko zarobí,ale nesťažuje sa.

anonym_0bdf63
Dnes o 17:14

Praca to az taka zla nie je, ak vsak mas byt postmajster (aj priehradka, aj dorucovanie), tak je to dost. Ja som aktualne veduca + mam jednu dorucovatelku, od juna u nas nastava organizacna zmena, jej rusia prac. miesto, moje sa ma zmenit z veducej na postmajstra. To som odmietla a teda odchadzam, nenecham sa zodrat a za jeden (este nizsi ako mam teraz) plat robit dve roboty a nestihat ani jednu. Financne je to bieda, zvysovanie platov v nedohladne...

anonym_0bdf63
Dnes o 17:15
@anonym_0e2439

@hviezda1603 dostanes jeden bicykel, kopu povinnosti a to vsetko za smiešny plat..., a nakoniec tvoju poštu(pobočku) aj tak zrušia a pôjdeš robiť do mesta.

@anonym_0e2439 kdeze bicykel, pekne krasne peso bude behat

anonym_0e2439
Dnes o 17:26
@anonym_0bdf63

Praca to az taka zla nie je, ak vsak mas byt postmajster (aj priehradka, aj dorucovanie), tak je to dost. Ja som aktualne veduca + mam jednu dorucovatelku, od juna u nas nastava organizacna zmena, jej rusia prac. miesto, moje sa ma zmenit z veducej na postmajstra. To som odmietla a teda odchadzam, nenecham sa zodrat a za jeden (este nizsi ako mam teraz) plat robit dve roboty a nestihat ani jednu. Financne je to bieda, zvysovanie platov v nedohladne...

@anonym_0bdf63 dakujeme za odpoved, teda nase odporucanie je do skapatej pošty neísť pracovať, zachvílu to budu robiť čínske roboty, veď si videla keď bežali maratón nie?

anonym_a13a98
Dnes o 17:32
@anonym_0bdf63

@anonym_0e2439 kdeze bicykel, pekne krasne peso bude behat

@anonym_0bdf63 bude mať kondičku, nemusí platiť fitko

martinkatinka
Dnes o 17:55

Ono to znie celkom velkolepo, ze veduca posty. Realne tam budes robit strasne vela roboty, v podstate uplne vsetko a za nizky plat, ale znie to exkluzivne, ze VEDUCA.

hviezda1603
autor
Dnes o 19:07
@anonym_0bdf63

@anonym_0bdf63 práveže mi bolo povedané že vedúca ako sama som za prehriadkou, a plus sú tam dvaja dorucovatelia...lenaa obávam že sama na tej pošte celý deň, že mi nebude mať ani kto poradiť keď čosi..a dá sa u vás splniť tých 12% plus k platu z predaja?

hviezda1603
autor
Dnes o 19:08
@martinkatinka

Ono to znie celkom velkolepo, ze veduca posty. Realne tam budes robit strasne vela roboty, v podstate uplne vsetko a za nizky plat, ale znie to exkluzivne, ze VEDUCA.

@martinkatinka veru ten plat je tam dosť nízky za takú zodpovednosť a všetko okolo toho...

anonym_0bdf63
Dnes o 19:20
@hviezda1603

@anonym_0bdf63 práveže mi bolo povedané že vedúca ako sama som za prehriadkou, a plus sú tam dvaja dorucovatelia...lenaa obávam že sama na tej pošte celý deň, že mi nebude mať ani kto poradiť keď čosi..a dá sa u vás splniť tých 12% plus k platu z predaja?

@hviezda1603 plne premie som dostala za 7 rokov mozno 2x, plany su coraz vyssie a tazko dosiahnutelne, takze mozes byt rada, ak dostanes aspon 4-5%. Toho, ze ti nebude mat kto poradit, sa neboj. Niekto ta urcite bude zaucat a ked nieco nebudes vediet, zavolas mu, tiez som zo zaciatku fungovala na "priatelovi na telefone" 😅