icon

Vianočné odmeny

5. dec 2022

Ahojte,
sú vo firmách, kde pracujete vianočné odmeny štandardom alebo nie? Ak áno, podľa čoho sa určujú? To, či robíte svoju prácu na 100% alebo robíte veci navyše?
Ďakujem za skúsenosti, aj za názory.

petamich
•
5. dec 2022

nemame vianocne odmeny, mame kvartalne bonusy 4x rocne, na vianoce dostavame potom zvycajne nejaky darcek

athom
•
Odpoveď bola odstránená
•
boldo87
•
Odpoveď bola odstránená
•
irusa
•
5. dec 2022

11 rokov som na svojom mieste...dostala som raz , lebo si aj páni dali odmenu.... bolo to 500e

terina25
•
5. dec 2022

Podla toho kto sa pcha veducej do riti...

medyna
•
5. dec 2022

to je veľmi individuálne, záleži od politiky firmy... zažila som odmeny vo výške 30 € ale aj 900 €

dixitka
•
5. dec 2022

Na vianoce nie… odmeny dostávame v apríli (s marcovou výplatou) a výška závisí od výkonu / hodnotenía za predošlý rok

tarvika
•
5. dec 2022

my nemame nic 🙂 raz rocne mavame odmeny tusim v marci cca, ale nie moc vysoke, ziadny 13. plat. korporat, ale mame zasa ine vyhody.

katkaseiner
•
5. dec 2022

@tarvika my rovnako... korporat, odmeny raz rocne cca vo feb alebo marci ale suma onicom... ale tak zarabame slusne cez rok tak sa stazovat fakt nemozem

irusa
•
5. dec 2022

nič

tykat
•
5. dec 2022

Majitelia urobia odhad ako na tom firma bude za dany rok. Podla toho urcia ci budu odmeny a aka ciastka sa rozdeli, a v prvom kvartali sa potom vyplatia odmeny rovnym dielom medzi zamestnancov, podla toho kto aku cast roka odrobil... cize ak je to 1200€ tak kto odrobil cely rok dostane 1200, kto 10 mesiacov tak 1000...
No a potom nam este vzdy v decembri prehodnocuju platy = zvysuju 🙂 Robia sa pravidelne check-upy kde zamestnanec moze povedat svoj nazor a aj sa dozvie aky ma na neho nazor firma.

athom
•
Odpoveď bola odstránená
•
bavlnka92
•
5. dec 2022

vianočné čo???? som vo firme 8 rokov a žiadne odmeny ani 13.plat.

malalienka85
•
5. dec 2022

dostavame odmeny, všetci rovnako pokial sme odrobili cely rok + také pozornosti ako vínko, sušené hríby, med atď...

tykat
•
5. dec 2022

@athom nechapem... co je normalna ciastka? My dostavame podla toho ako je na tom firma, cize kazdy rok inak.

laurar1
•
5. dec 2022

Mame vianocne odmeny. Mame 13. a 14. plat, dostavame ho rozdeleny na 3 casti, jed u cast z toho v decembrovej vyplate. Mame to zakomponovane v zmluve a minimalne 13. plat mame narokovatelny, to je ten vianocny. A je to korporat, zahranicni majitelia.

mamula20
•
Odpoveď bola odstránená
•
zmrzlinka2021
•
5. dec 2022

@mamula20 pozri, nech zvysia platy o 15 % a jedneho vyrazia a jeho mzdu a pravdaze aj pracu rozdelia medzi ostatnych

mamula20
•
Odpoveď bola odstránená
•
zmrzlinka2021
•
5. dec 2022

My mame vzdy odmeny.

A odmeny su vzdy za pracu naviac, za lojalnost, za vynimocny vykon.

katka700
•
5. dec 2022

Nemáme vianočné odmeny

mamula20
•
Odpoveď bola odstránená
•