Vyčleňovanie z kolektívu kvôli veku
Pekný večer, pracujem v školstve, mám 42 rokov. Posledné dva roky riaditeľka prijala veľa absolventiek alebo mladých žien do 30 rokov. Sú to fajn kočky, snažím sa byť každej nápomocná. Problém je v tom, že sa skupinkujú, čo je prirodzené ale poviem tak, že ženy nad 40 neberú veľmi do kolektívu. Aj keď v práci sa rozprávame, smejeme, radíme si. Mrzí ma to lebo si o sebe myslím, že som ešte duchom mladá, vtipná, aktívna. Myslíte, že je to problém, keď je medzi nami 12 - 15 rokov na nejaké priateĺské vzťahy? Moja naj kamarátka má 32 rokov a vôbec necítime nejaký vekový problém. Veľa mojich rovesníčok v práci nemám. Máte kamarátky staršie od seba aj o 10 a viac rokov? Beriete kolegyne o 15 rokov staršie ako tety? Ďakujem za názory.
Nemyslím si, že je problém v číslach. Ja mám 31 a moja najlepšia kamoška má 51. Mohla by som byť jej dcéra 😂

Všetky moje kolegyne sú cca 30 rokov staršie odomna, jedna dokonca by mi mohla byť babka ...a vychádzame všetky spolu úplne normálne, smejeme sa, zabávame sa