icon

Výplata nezodpovedá práci

9. máj 2025

Ahojte potrebovala by som poradiť s výplatnou páskou, nesedi to absolutne s tym co som pracovala, je tu nejaka mzdárka ktora by mi poradila kde sa mohli seknúť? Dosla mi vyplata o 170 eur menšia co nie je málo. To iste aj minuly mesiac dosla o niekoľko desiatky eur menšia a ano ratam vsetko do úvahy odvody, daň atd… pracovala som 89 hodin a mam 224 eur. Zarábam 5 v hrubom. Pasku vam poslem osobne

suve99
•
9. máj 2025

Je nás tu viac... môžem skúsiť pozrieť i ja

autor
•
9. máj 2025
@suve99

Je nás tu viac... môžem skúsiť pozrieť i ja

@suve99 oki posielam do spravy

lidia73
•
9. máj 2025

preco sa rovno neobratis na personalne?

autor
•
9. máj 2025
@lidia73

preco sa rovno neobratis na personalne?

@lidia73 nebojte sa planujem len chcem si to overiť ci nerobim chybu niekde ja aby som zbytocne nerobila halo, ale naozaj kolko dni a hodin som robila ze 224 eur neni ani nahodou realistické

lucia.t
•
9. máj 2025

Bože, to je zdieranie!

zuzubb007
•
9. máj 2025

2,50 na hodinu????? Kokos to je zderstvo neverím, že niekto robí za taký peniaz, to ani brigádnici ani upratovačky nemaju, to musí byť chyba niekde

ikonica
•
9. máj 2025

Nezdanitelnu cast mas uplatnenu? A keby aj nie tak stale si dostala malo...

ikonica
•
9. máj 2025

Aku mas na paske hrubu mzdu?

kingu28
•
9. máj 2025

Nemáš tam náhodou nejaké zrážky zo mzdy?Ak si uplatňuješ nezdaniteľnú časť,vychádza to cca na 380€.

tiika
•
9. máj 2025

Ak chceš, pošli mi výplatnú pásku.
Pokial zarábas 5€/hod v hrubom, a máš odpracovanych 89 hodín už po odratani prestávok, tak brutto mzda je 445 eur.
Tvrdíš, že mala byt 394€.
Skús doplnit nasledujúce informácie: uplatňuješ si nezdaniteľnú cast na daňovníka? Odrátala si z odprac.hodín i prestávky? Poskytuje ti zamestnávateľ stravu, prispievaš si niečo i ty ako zamestnanec? Máš nejaké iné zrážky/exekúcie?

autor
•
9. máj 2025

Pracujem na brigadu o pracovnej činnosti, 5e v hrubom, neuplatňujem si nezdaniteľnú cast, prestavky nemam, nie nemam ziadne zrážky, asi ide o to ze v zmluve mam 40h/mesacne tak mi musia aj tolko dat na pasku a zvysok dostanem na ruku, uz som sa pytala sefky a vraj mi to vysvetlí najblizsie, totiz teraz som robila aj za kolegynu jeden den v týždni navyse povodne to mam raz-dva krat do tyzdna tuto brigadu

autor
•
9. máj 2025

Len uz minuly mesiac som mala taku nízku mzdu 194e za 61 hodin, a ziadne peniaze navyse som nedostala, a to robievam aj nedele…

petulda333
•
9. máj 2025

Ak si na upsvar,tak mozes max 40h a mesacne 234€ cca

luccija
•
9. máj 2025

Áno, dajú ti to na ruku, lebo viac nemôžeš zarobiť, ale píšeš, že aj minulý mesiac to tak bolo to ti kedy dajú peniaze?

autor
•
9. máj 2025
@petulda333

Ak si na upsvar,tak mozes max 40h a mesacne 234€ cca

@petulda333 niesom, mam dve brigady 🙂

autor
•
9. máj 2025
@luccija

Áno, dajú ti to na ruku, lebo viac nemôžeš zarobiť, ale píšeš, že aj minulý mesiac to tak bolo to ti kedy dajú peniaze?

@luccija no, to neviem prave 😆…vsak pozistujem