icon

Vzťahy v práci

4. jún 2021

Nejako mi je tazko na dusi.Mala som velmi fajn pracu bola som tam len vyse roka, kolektiv klasicky babinec intrigy, patolizacstvo ako najnovsia som mala od riaditelky pocit, ze ma neprijala to, co bolo tolerovane inym mne nie nechcem zachadzat do detailov .....po zvazeni som sa rozhodla dat vypoved, lebo uz som citila stres, busenie srdca urcite veci uz boli sikana.Muz ma svojim sposobom nepodrzal vraj som precitlivela a vztahy a vedenie je vsade zle a taky stres ma denne🙂ale, ked som povedala, ze davam vypoved nic nepivedal

Strana
z2
scila
5. jún 2021

Je to o šťastí, na akých ľudí natrafíš. Mala som jednu prácu, kde sme si zamestnanci všetci super sadli, ale šéfa sme mali tak hrozného, že sme to všetci vzdali a odišli sme.
Teraz som sa vrátila do práce po dlhej MD, kolektív nebol ani predtým ideálny a teraz napriek tomu, že sa ľudia z veľkej časti vymenili, tak stále je tam dusná atmosféra, mnohí si potrebujú zvyšovať sebavedomie na úkor iných a snažia sa šplhnúť si u šéfa. Ja mám výhodu, že mám oporu vo vedení. Nadriadení tie ohováračky berú jedným uchom dnu, druhým von.
Hľadaj ďalej, snáď natrafíš na kolektív, ktorý ti sadne lepšie.
A čo sa muža týka, chlapi sa do takýchto vecí nevedia moc vžiť ani si to predstaviť. Držím palce 🙂

zojkaaa
5. jún 2021

Si vezmite kolki mame skusenost s takymito ludmi....ka som clovek, kt sa nevie nad to povzniest, rozmyslam potom dumam preco ja, co urobit/neurobit atd...2roky super praca, potom bum pride jedna co si mysli ze ked je znama tak je queen a bum znici vsetko...znama nastupila po MD takeho pacifistu jak je ona ani nepoznam-a narazi na kravu, kt.si mysli ze ked tam je majdlhsie tak moze vsetko....dokonca zalobala kolkokrat si pozrela znama mobil...

jankaovecka
5. jún 2021

Ja presne to iste, skolstvo, prvy stupen! Tiez mi je velmi luto deti, ale neda sa nic robit. Mne az rozum zastavuje ako moze niekto do oci klamat a zavadzat.. ja som z toho velmi sklamana a tiez zvazujem ci to v skolstve nezabalim. Tak teraz som nezamestnana a uvidim co dalej😔 toto je moja prva podobna skusenost, ale pevne verim, ze sa to uz v takej miere opakovat nebude..stale sa z toho spamatavam. Mam 34, ale s prepacenim srat na hlavu si nenecham! Kedze som uz skoncila, dotycnej (nadriadenej) som vsetko pekne vytmavila! Uz som nemala co stratit..

jankaovecka
5. jún 2021

To tebe autorka prispevku. A drzim palce, vsetko dobre dopadne❤️

nttnnt
5. jún 2021

Ha a to este nerobis v statnom podniku....to by si videla ten grc ritolezecka atletika level 3000- ti samozrejme najlepsi pracovnici co tam po tom, ze hovno robili, konspiracie, ohovaranie a ta zavist, ti zavidia aj ze si chory a musis byt na pn-ke :D najvacsi tupci postupuju na veducich lebo su napchati v prdeli nadriadeneho az po kotniky- nosia kolace :D skoro som odpadla to jak hujer pane uciteli mam par svesticek atd atd, ja som povaha ze sa nad retardmi zasmejem a nemam problem ich slovne uplne odpalkovat ale niekto ako moja kolegyna dobra -jedna z mala, ta to tazko niesla tu krivdu a vsetko nebola nato zvyknuta z predoslych prac na taku demenciu doslova

autor
5. jún 2021

@nttnnt viem si to predstavit u nas podobne.Mne je to cudzie mne by z ust take falosne chvaly nesli Riaditelka povie, ze ta na Vas povedala to a to nikto si nic neoveri, robila som kolko mi nalozili bola som nova ved sme kolektiv pomozeme si nechcela som hovorit nie, az mi dosla trpezlivost.Teraz vsetci prekvapeni co som si to dovolila v dnesnej dobe, ked ludia potrebuju pracu?naozaj som si pripadala ako medzi detmi.Ja znesiem dost, ale uz to zaslo pridaleko.A tie prehovarania ved kam by si chodila, vsade bude nieco...si vztahovacna.X krat zmena v rozvrhu, zastupovanie, slubene nahradne volno potom sa neda.Nevadi je to skusenost a ucim sa asertivite🙂

broni
5. jún 2021

Ahoj, ja má to isté ako ty, tiež učím na prvom stupni, a také zlo som ešte nezažila ...tiez plánujem dať výpoveď

nurielka
6. jún 2021

Zmenila som už 3 práce a všade rovnaké, faloš, intrigy ohováranie, pri poslednej som si povedala dosť,,keď je to všade takéto tak si vytvorím bublinu a nezapajam sa do debat keď niekto vyšiel z miestnosti, hneď sa pustili do neho. Ľudia sa stále snažia svoje komplexy riešiť na iných, nízke vibrácie treba zvyšovať nie sa nimi dusiť a utápať a trápiť. Ak ti dana práca nevyhovuje zmeň ju, je fajn by spokojný s prácou ak sa v nej cítiš dobre. Pri práci s ľuďmi ide aj o získavanie skúseností, komu sa vyhnúť oblúkom a s kým si sadnes. Ak ťa baví dana práca a je skvelý šéf to je top, ten zvyšok je o tvojom psychickom nastavení.

Strana
z2