Zárobok z domu - online
Zdravím všetkých pred časom mi kamarátka ponúkla nový spôsob privirobenia tak som skúsila a nemôžem sa sťažovať. Asi najlepšie čo som zatiaľ skúsila .... Ak máte záujem pridajte sa http://cucaredrha.bid/6623870323554/
Je to na báze pozerania reklám ale tu stačí len opysat 4 čísla na potvrdenie že ste si to pozreli ( čo vlastne nemusíte) a za každé 4 čísla čo napíšete dostanete na účet 10 centov veľmi jednoduche
@butterflly01 Uz mas realne tie peniaze ci len na nejakom fiktívnom účte?
Ze este stale sa najdu ludia co veria takýmto "zaručeným zarobkom" a stracaju cas,ktory mozu vyuzit inak.
@tomichaela
@zlte_kuriatko
@korculka Nefunguje dievčatá nefunguje. Ako všetky podobne "klikacky". Cucite do PC par hodin denne,nahanate centy a nakoniec dostanete prd.😉
Tieto pyramídy poskusala moja mama a zle dopadla..ja sice môžem robiť aj z domu ale v rámci zamestnávateľa,keď je napr.dcera chorá
Nemám ešte reálne doma ale bolo mi povedané že zaručene funguje tak som chcela nech o tom vie viac ľudí nie len ja
@butterflly01 Cize tebe len niekto povedal,ze to zaručene funguje, dodnes si nic nezarobila ale mala si potrebu sa o to podelit a zaručiť aj ostatným zárobok, ktorý ani neexistuje?
@butterflly01 A este sa musim spýtať-co je teda na tom "to najlepšie čo si zatial skusila..."?
@butterflly01 blbost. Co realne funguje je www.populacia.sk (byvale Casi.sk). Za vyplnanie dotaznikov dostavate realne peniaze na ucet, nie su to sice "miliony" ale aj tych "par" eur sa hodi. Vyplacaj sa kazde 3 mesacne obdobie. Mne chodi od 5 do 10 eur. Mam u nich registraciu treti rok. Teraz mam zatial 6 eur, zaciatkom oktobra budu posielat na ucty. Viem, ze to nie je vela, niekto si povie ...a co to je...5, 10 € ? Urcite viac ako tie "0,10 € " klikacky kde nikdy nic nedostanete. Kym nazbierate 1 euro mozete mat inde 5
@butterflly01 som klikla na tu "uzasnu" stranku ten Tvoj link, pekny odub. Ty tomu veris? To co sa tam pise nie je realne, to by sme boli uz vsetci bohaty
@korytnacka1 su to dotazniky na nejaky konkretny tovar? Ktory si je teeba zakupit?
@katka253111 coze? Nic si netreba kupit. Je to nieco ako prieskum verernej mienky, platia za Vas nazor
@katka253111 prieskymy sa mozu zaoberat napr.tovarom, ktory bezne kupujete napr.jogurty, mliecne vyrobky, kava, cokolada ....mala som aj ohladom reklamy na poistovnu, typu ci ju poznate, ci ste reklamu videli....je to rozne. Pytaju sa ludi na nazor v roznych oblastiach. Neponukaju ziadny predaj, nemusite nic kupovat ani za nic platit, platia oni Vam za Vas nazor

na akom princípe to funguje? dakujem