icon

Zber ovocia v zahraničí - skúsenosti

nellys111
17. apr 2018

Ahojte, chcela som sa spýtať, či nemáte niekto skúsenosti so zberom ovocia v zahraničí cez leto ako brigádu na nejaké dva týždne. Na destinácii nezáleží, môže byť napr. Rakúsko, Taliansko, Nemecko, Španielsko,... Všetky informácie či už o agentúrach alebo o vybavovaní si vecí na vlastnú päsť, by veľmi potešila. Budem vďačná za akúkoľvek info 🙂
Ďakujem

truthy
•
18. apr 2018

Bola som raz v Nemecku na uhorkach, cista katastrofa, rada som bola akurat za tu vyplatu. Ubytovanie nebolo take strasne akurat tam bola kupelna spolocna pre vsetkych takze to mi trochu vadilo a mala som vyrazky na rukach z rukavic, akoze priznam sa, ze som tam dost plakala :D Ale teraz sa uz na tom smejem viac menej, bol to riadny zazitok :D A zase o sklenikoch s paradajkami som pocula, ze je tam take teplo, ze tam vsetci chodia bez triciek, bez plaviek, bez nicoho :D

radolina
•
18. apr 2018

Co ja viem, tak sa da akoze pekne zarobit ale sa aj riadne namakas a co sa tyka ubytovania a stravy nesmies cakat nejaky luxus

lululilien
•
19. apr 2018

Kamarátky chodievali v lete do Španielska na jahody. Hovorili že to tam je makačka, ale ževraj im bolo super. Hacienda ako z telenovely a majiteľ ich kontroloval na koni😂.

nellys111
autor
•
20. apr 2018

A viete poradit ako konkretne sa k tomu dostat? Ci kontaktovat agenturu (ak hej, aku) alebo ako sa to vlastne riesi

deeena
•
23. apr 2018

Myslím,že agentúru nie. Asi mať šťastie...poznať niekoho kto chodí na také zbery. Ja mám kusek Rakúsko mi sme jezdili na jabka,na jeseň. Kusek za Hohenau

lenocka123451
•
24. máj 2018

Dobry den aj ja hladam pracu na zber ovocia to je jedno kde ak budete vediet kludne piste alebo ja napisem.

hany127
•
12. aug 2019

@deeena mozem sa prosim vas spytat kde konkretne kusok od Hohenau ste chodili na tie jablka??

domca0396
•
16. apr 2020

@lululilien Ahoj. Vedela by si mi dať nejaký kontak na ten zber jahôd do Španielska. Dakujem

domca0396
•
16. apr 2020

@deeena Ahoj. Aj teba by som chcela poprosiť ak máš a mozes dať kontak na ten zber jabĺk do Rakúska bola by som vďačná. Môj mail: gajdosova.nika@gmail.com

deeena
•
16. apr 2020

@domca0396 vy ste až zo Žiliny? My sme okres Senica.

domca0396
•
19. apr 2020

@deeena Nie som priamo zo Žiliny bývam v Bytči

deeena
•
6. máj 2020

@hany127 Wilfersdorf

deeena
•
6. máj 2020

@domca0396 to by ste mali od ruky,od nás cesta tam trvá cca hodinu,už minuli rok začali na pol8 chodit

kiaraoo7
•
29. jan 2021

@truthy môžem sa opýtať prosím vás nevolalo sa to Kühne? Bola to nemecká firma v ktorej sa krajajú uhorky a pod.?