icon

Zbierka na pohreb kolegyne

dajana40
21. máj 2017

Ahojte, som v zahraničí a bývalá vedúca zomrela. Mala som s nou konflikty a šikanovala ma v práci. Preto som koli nej dala výpoved. Po 2ch rokoch som sa vrátila naspet na to miesto, kedže ona ochorela a direktor hotela ma prosil, aby som sa vrátila. V stredu vedúca zomrela a my sa jej m,áme zbierat na pohreb. Dali by ste peniaze?

Strana
z3
bg2014
24. máj 2017

dost blby priklad si uviedla ty unesena

yolo8888
24. máj 2017

@bg2014 milujem ked sa ozve inteligent bez normalnych argumentov….omg, kam ten svet speje 🙏 🙏 🙏

bg2014
24. máj 2017

@yolo8888 to si vymyslela sama alebo si si to stiahla z nejakeho fora,a kam spejes TY?

mamutka
24. máj 2017

ja by som nedala. Ak ide o osobu, ktora ma sikanovala a vystvala z prace a ked som sa po rokoch vratila, ani tam nebola, tak nevidim dovod.
AK ma ist o nejake zdvorilostne posmrtne odpustenie ci co, to sa predsa nemeria peniazmi, to je uz na tebe, kedy a ci sa povznesies, odpustis a pod.
Tym ze hodis do kasicky pre jej dceru, ktora vraj bola este horsia, tym nijake osvietenecke odpustenie nenastane. Navyse, argument, ze dcera je sama podla mna neznamena, ze o to vacsi dovod prispievat... Ak je sama, nema deti = nezivi ich, nesati... vsetky peniaze ma pre seba, podedi po mame, tak nemyslim, ze by nejak extra potrebovala kazde jedno euro z kasicky.
Predpokladam, ze si jej nepriala ani tu chorobu, ani nehodu, ani smrt, nemas si co vycitat, to by bol problem, nie nejake peniaze.
Predpokladam, ze ak bola taka mrcha, vela ludi ma podobnu dilemu a ak daju, tak len z povinnosti, lebo "co by ludia povedali" to nie je vôbec uprimne, ale oni to v sebe asi neriesia.

bmuller
24. máj 2017

@dajana40 Co bolo, bolo, aj ked spominas nerada. Ak to nie je nad tvoje moznosti - prispej, pre pokoj jej i tvojej duse...

dajana40
autor
24. máj 2017

Rozhodla som sa, že prispejem

cacianka
25. máj 2017

je to tvoja voľba, tvoje rozhodnutie

Strana
z3