Zháňam prácu na doma, pripadne rozbehnutie dobrého podnikateľského plánu
Zháňam si prácu na doma počas MD, pripadne rozbehnutie dobrého podnikateľského plánu.
Ja pracujem z domu, áno ide o predaj ale žiadny nasilu ani neotravujem ľudí. Robím kedy chcem, koľko chcem a ako dlho chcem. Stačí mi len fb a ineternet. Výplatu dostávam každý piatok, ak by som sa mala znova rozhodnúť určite by som do toho šla. Na začiatku som bola skepická a váhala som dokonca som si hovorila ze takú blbosť nebudem robiť a dnes som rada že som tam kde som... 🙂 A nepotrebovala som volať ľuďom, žiadne školenia, webinare a ďalšie tie prace ktoré vám tvrdia ze nemusíš nič a stále ti chodia upozornenia na spoločný videochat...
@zuzulik__01 Cize mame vymysliet podnikatelsky plan a potom ti ho len tak povedat aby si ho ty mohla rozbehnut?
Ved kto taky plan ma, tak ho neprezradi konkurencii, ale roznehne si ho sam.
Aky vysoky kapital by si do takeho planu chcela/mohla vlozit?
Co sa tyka prace ma doma - co ponukas? Vzdelanie, kvalifikacia, zrucnosti, skusenosti?
Aj mňa by zaujímalo, aká je to práca. Ja už som polovicu priateľov na FB odstránila koli tomu " otravovaniu." a pridávaniu do skupín. Som na to vyslovene alergická. A fakt by ma zaujímalo, len tak zo zvedavosti , koľko z toho majú, či im to fakt stojí za to, takto sa strápňovať...
To musia byt nejake uzasne produkty, kde neotravujes nikoho, ale klienti sa ti ozyvaju uplne sami, pretoze ich chcu :D
Ale inak zaujima to aj mna, chcela by som viac info.
@zuzulik__01 Dobrý deň, mám prácu na doma rada vysvetlím len vysvetlím žiadny nátlak 😉

a teraz chces po nas aby sme Ti nieco vymysleli? ved si zisti po com je v Tvojom okoli dopyt a ak nieco z toho vies, ci ovladas tak podla toho sa zariad, celkom jednoduche....