icon

Zháňam tlmočníka k vyšetreniu v Rakúsku

simonetka67
5. jan 2021

Ahojte , viem že je ťažká situácia ale skúsim. Mladej rodinke sa narodil chlapček s pretočenou nožičkou. Na Slovensku sa tým nikto nezaoberá nakoľko chlapček má len pár dní. V Rakúsku je klinika kde by ho vedeli operovať. Termín konzultácie majú v pondelok 11.1. Prosím ak viete o nejakej ochotne osôbka ktorá by vedela a bola ochotná ísť s nimi a prekladať prosím dajte vedieť 🙏🏻 Zabezpečia odvoz/dovoz a samozrejme tlmočenie zaplatia. Ďakujem

katkami123
•
5. jan 2021

@simonetka67
Kamaratka chodí so synčekom tiež zase do Viedne, píš súkromnú správu. Pomáha im nejaka neziskovka, ktorá im pomáha aj pri preplácaní cesty a aj tlmočník tam je zabezpečený.

diaalex
•
5. jan 2021

@simonetka67 pošli mi prosim číslo na rodinu, zavoláme im a dohodneme sa

simonetka67
autor
•
5. jan 2021

@diaalex písala som Vam súkromnú správu 🙂

lija22
•
5. jan 2021

drzim palce. skusila by som na fb vyslovene skupiny slovaci vo viedni a podobne.

83lenka83
•
5. jan 2021

@simonetka67 uz ste sa s nejakou mamickou dohodla? Pisala som znamej, ktora zije vo Viedni tak ak by ste nahodou este nikoho nemali tak mi napiste.

simonetka67
autor
•
5. jan 2021

83lenka83 dobrý deň pár ľudí som oslovila zatiaľ ale nie je nič iste ak by bolo treba ozvem sa 🙂ďakujem krásne

83lenka83
•
5. jan 2021

@simonetka67 oki 😉

katkami123
•
5. jan 2021

@simonetka67
Ahoj, už som jej písala, dám vedieť

simonetka67
autor
•
6. jan 2021

Ďakujem krásne všetkým za pomoc a záujem situáciu sa podarilo vyriešiť 🙏🏻❤️

simonka1222
•
9. okt 2023

Zdravím, našla som túto diskusiu a chcela by som poprosiť keby aj nám vedel niekto pomôcť s prekladom u pána doktora. Do viedne ideme 23.10.2023, ak by sa niekto našiel alebo by ste vedeli o niekom dajte vedieť, ohľadom podrobností sa dohodneme. Ďakujem pekne