icon

Získali ste prácu cez zverejnený životopis?

3. máj 2024

Ja si pamätám iba jeden telefonát, a potom som životopis stiahol.

Pretože ja nie som človek na callcentrum alebo neustále vykecávanie o ničom.

13uzivatelka11
•
3. máj 2024

Áno. Aj keď iba 2x za asi 7 rokov

olimuc
•
3. máj 2024

Ano a urobili dobru ponuku, ktoru som zobrala.

tinqua
•
3. máj 2024

Ano, pravidelne ma kontaktovali a s normalnymi ponukami, posledná práca prišla presne takto sama

autor
•
3. máj 2024

Prosím napíšte aj v akej oblasti bola tá práca alebo názov pozície... Lebo to nie je vôbec jedno.
@tinqua @olimuc

tinqua
•
3. máj 2024

Ja som komplexny uctovnik a teda ekonomika a financie

natall113
•
3. máj 2024

Aj mne prišla ponuka na pozíciu účtovníčky

limoncino
•
3. máj 2024

Raz a aj na tej pozícii dodnes som, ale inak samé poisťovne a MLM

buberova
•
3. máj 2024

Áno dostala som aj sme hľadali na seriózne miesto a volali sme ľudí ktorí tam mali uverejnený životopis

olimuc
•
3. máj 2024

Automotive, SCC … ale obcas sa ozyvali len headhunteri nie konecna firma ale mali dobre ponuky … bolo na vyber. Kazda krajina ma nieco obdobne … dostala som aj ponuky napr v DE a ES, vela zalezi na CV

butterflyeffect
•
3. máj 2024

Mne vzdy volali len robit financne poradenstvo, poistovnictvo, obchodnych zastupcov a podobne-nic o co by som mala zaujem a samozrejme vsetko na zivnost… ja som si vzdy sma radsej presla ponuky ako cakat kto sa ozve.

veltraud
•
3. máj 2024

Mne volaju tak raz mesacne, priemerne. Marketing, s pomerne vysokym pozadovanym platom. Pracu menit nechcem, ale je fajn mat prehlad, co sa deje na trhu 🙂 takze ano, ozyvaju sa aj ked hladaju (predpokladam, ze hladaju podla klucovych slov)

mimirka32
•
4. máj 2024

Ano, velakrat, aj som taku ponuku raz prijala. Za mna je zivotopis na profesii lepsi ako linkedin

cacianka
•
4. máj 2024

Áno, zavolali. 1x seriózna ponuka
Inak 75 fejkov

kuki13
•
5. máj 2024

ano, senior financny analytik, uz som v tej firme 10 rokov aj ked na inej pozicii.

thoughtfulweirdo
•
5. máj 2024

Zavolali, išlo o zákaznícku podporu v cudzom jazyku.