icon

Zmena maminej práce - dobré návrhy

topsale
13. okt 2016

Zdravím všetkých. Chcela by som sa spýtať, či by ste nevedeli poradiť, poprípade je tu medzi Vami niekto, kto hľadá do svojej firmy zamestnancov či kolegov... Mamina pracuje v dedine (kde bývame) v malej reštike, fajčiarskej už asi tretí rok.. Všetko fajn, má to blízko, moc sa nenarobí (ako kedy, podľa ľudí) ale sú tu určité faktory, ktoré vadia jej aj nám - rodine a to: celé dni v dyme, ohučaná z ľudí, celé dni na nohách pracovný čas od 10 do 10-11 večer a v letných teplých mesiacoch aj do rána...Je to aj nebezpečné, je tam sama, kamery tam nie su a nikdy neviete komu prepne...Ďalej učenie s mojim menším bratom, sama ešte študujem, mám toho dosť a musíme to spolu zvládnuť, no malému sa do toho nechce a je to náročnejšie... No toľko o tej práci, proste chcelo by to zmenu, nejaký normálny pracovný čas. Jasné pozerám na rôznych stránkach, ponukách v novinách a tak, ale chcela by som aj nejaký ten tip od Vás, možno aj Vy niekoho hľadáte. Súrne to nie je, ale chcela by som jej dať návrhy. Vidím na nej aká je už unavená a trápim sa... Práca je práca ja viem... ALE ďakujem že mi poradíte vopred, no pásovú výrobu určite nie,to by ostala asi v tej reštike :P ...Tak vypísala som Vám čo, mi chodí hlavou, hádam sa niekto nájde... Jedná sa len o TN kraj, bývame pri Novom Meste nad Váhom - Piešťany. Niekde na vôkol by to bolo fajn 🙂. Ďakujeeeeeeem. Pekný deň

stastnablcha
14. okt 2016

ahoj. je tu sekcia https://www.modrykonik.sk/group/7200/detail/
popozeraj tam

tomikejt
14. okt 2016

ahoj, možno nejaké potraviny, Lidl alebo Coop.. prípadne moja mamina kedysi pracovala na benzínke a bolo to celkom ok..

l3yla
14. okt 2016

Nejaka ina restika v okoli nehlada casnicky? Pripadne predavacka v nejakom NC 😕