Zmluva na dobu určitú a tehotenstvo - skúsenosti
O mesiac mi konci zmluva máme na pol roka A V práci už vedia tehotenstvo keď že ťahať ťažké mnemozem musela som to oznámiť akí máte S tým skúsenosti predĺžili vám zmluvu alebo nie?
@sharpey mna prepustili v 3 mesiaci, tak som proste šla na podporu v nezamestnanosti s tym, že tam máš ochrannú dobu, ked počas 8 mesiacov tehotenstva prídeš o prácu, tak ti matersku vypočítajú z posledného zamestnania. Ja som bola spokojná, pretože rozdiel medzy výškou podpory a výškou platu bol 200 € a bola zrovna suma, ktorú som precestovala do prace. Takže som nebola stratova a pol roka si oddychla od všetkych povinnosti ;)
Daj sa na PN-ku. Az do materskej....budes mat aspon PN-ku...ale treba ratat s ttm, ze budes mat vychadzky, cize budes obmedzena
Dozvedela som sa že mi neoredlzia zmluvu poradili mi kolegyne pn... Pn bude platená???

Mne nepredlzili, napriek tomunze som robila len trikrat do tyzdna a byvam blizko pri robote,hocikedy som mohla prist,navyse islo o pracu hospodarky,v pohode by som to zmakla aj popri malej. Zial, bola som potrestana,ze som si nechala tretie dieta.