icon

Ako často periete?

11. okt 2023

ahojte, zaujímalo by ma ako často periete a koľko je vás v domácností. Zaujíma ma to preto,že mi nájomníčka vykričala,že často periem a,že poniektorí perú raz za dva týždne. Žili sme s partnerom v zdielanom dome na druhom poschodí my a na prvom majiteľka.

keyla38
Odpoveď bola odstránená
sickynickyobsadene
12. okt 2023

Skoro každý deň. Dnes už visí, včera 3x

alenamihal
12. okt 2023

Podla potreby... kazde 3dni oblecko...medzi su uteraky,postelne pradlo..mam kamosku a ta perie kazdy den aj 2x a to su len 3..zbytocne...nema ani 1/2 pracky naplnene a potom place,ze vela vody a elektriky minie hahhaaa

2006_1211
12. okt 2023

Sme 3ja a perie podľa toho jak treba niekedy raz za 3 dní a niekedy 3krat za 1den

nevenka
12. okt 2023

@tamta a teraz si predstav 4 deti 😅🤣. 3 od travy a blata, dalsie od prikrmu, mrkva, batat, banan, to je vsade zakazdym. X krat sa to precika, prekaka, takmer 3 rocneho oducame od plienok, teda uz je to fajn, len obcas v noci komplet precika vsetko. Je to fakt individualne.

nikha2809
12. okt 2023

@tamta tak ste dvaja, aj ja som vtedy tak prala.My sme štyria, keď sa večer každý vyzlečie mám pol koša na pranie plného, do toho uteráky, utierky, obliečky...takže u nás ide práčka takmer denne

hipuska
12. okt 2023

Nás je 6 a periem 1x do týždňa. To mám vlastne pradlovy deň, kedy zvesiam, uložím do skrine a nové vyvesim. Ja som nechcela mať každý deň pustenú práčku. Ale teda, musela som nakúpiť dostatok oblečenia, lebo časť sa suši a časť je v skrini. Ale,je ide ten jeden deň aj 7-8x práčka. Takže sa to výrovna k niekomu, kto púšťa práčku každý deň

olimuc
12. okt 2023

Ked treba, podla farieb a zlozenia… tyzden 6 praciek, druhy 2 a podla nalady a pocasia, vzhladom na solarnu susicku … sme 2 ja

jess_y
12. okt 2023

2dospelý + 2deti (3r a 1,5r) a periem každý 2deň (aj 2-3várky). Švagrina zvykla prať 1x za týždeň (inak nejako nestíhala 🤷🏽‍♀️) a potom mala po celom byte aj 4 sušiaky + po radiatoroch veci..pre mňa to je e-e

simca06022011
12. okt 2023

Tak denne urcite neperiem :D co by som prala po jednom dni neviem... ale teda 2x do tyzdna vacsinou, v piatok doobeda taham od rana pranie az kym vsetko nevyperiem (vsetko co sa urobilo od pondelka, ak treba prezliekam periny, zbieram handry, utierky, uteraky, upratujem=zase handry... to je 2-6pracok / niekedy plna pracka, niekedy nie/) a potom periem este v nedelu vecer alebo pondelok rano, vacisnou 1-2pracky, podla toho co sa nosilo cez vikend. Tam netriedim tak striktne, nie je toho vela, ale do piatku by mi to oci tahalo. KEd som prala raz za dva tyzdne, to sa stalo raz, isla pracka den/noc v kuse, o odkladani, zehleni takej kopy ani nehovorim. Pre mna lepsie je si to spravit na casti (preto napr. to pondelkove pranie ranne)

wiwi28
12. okt 2023

My sme 3 a periem každý deň aspoň jednu dávku prádla. Máme sušičku takže ak sa mi cez týždeň nechce tak cez víkend ide práčka a sušička non-stop a stihnem aj 8 dávok prádla za víkend. Moja najlepšia kamoška perie každý deň - má dve malé deti a ona neznesie si obliecť niečo čo nie je čerstvo opraté, takže aj keď ma nohavice na sebe pol hodinu tak ich automaticky operie. Každý sme nejaký a máme tie štandardy inde.

zefyra
12. okt 2023

Sme traja a periem skoro denne.

lorin29
12. okt 2023

Sme 2 dospelý 1 dieťa 1 pes a periem zhruba 2-3x do týždňa 😊 ale skôr 3.... Malej raz lebo to ssu malé vecičky a nám 2x keďže neperiem všetky farby spolu😄

tiezjedna
12. okt 2023

Nás je 5 periem tak 3 práčky týždenne väčšinou. Niekedy viac.

laurika173
12. okt 2023

2 dospelí a 2 deti a periem denne (niekedy aj 2 krát ). Už len keď sa večer všetci povyzliekame je plná práčka a kde sú ešte uteráky 🤷 a keď periem posteľné prádlo, tak ide práčka od rána do večera...

milanemila
12. okt 2023

No my sme 4 a periem skoro kazdy den 🤷🏼‍♀️ Mame 3,5 rocnu a 6 mesacne babo. Lepsie mi je hodit takto 1 pracku aj kazdy den ako keby som mala pranim stravit napriklad celu sobotu.

adalmba
12. okt 2023

Ja periem každý boží deň, aj niekoľko x. Mám 4 deti do 5r. Manžela a 2 psov

lalilla
12. okt 2023

My dvaja periem 1-2x tyzdenne

majlo1234
12. okt 2023

Kazde dva tri dni, ale v tie dni idu bezne aj dve pracky. Syn sa este stale zvykne pocurat, ja s muzom sme zvyknuti menit komplet oblecko kazdy den, nakolko sme stale doma a proste sa to zaspini, prepoti, postelne menime kazdy tyzden, rovnako aj uteraky a utoerky dva krat do tyzdna

slniecko5
12. okt 2023

5 deti, 4x týždenne, 9 kg práčka, veľmi veľa sa tam zmestí

erickatt
12. okt 2023

Fuu, cez vikend aj 6 praciek. Ale ako uteraky z prace 3 pracky
Drahy robotove veci 1pracka
Syn z intraku minimalne 1 a teda plus bezne pradlo. Cez tyzden mozno 1-2

bambulka98765
12. okt 2023

jezus, furt periem 😅 ja to nechapem, stale mame plne kose na pradlo😅

luciferka93
12. okt 2023

Sme 3ja a periem tak 2x za týždeň....ale su dni kedy periwm aj 4x....alebo 1x za den ale pracku zapnem v ten den aj 4x a operem setko co treba 🙈😃😃

timea301196
12. okt 2023

Sme 4 a snažím sa aspoň raz denne lebo keď neoperiem dobehne ma to potom 🤣🤣🤣

llucy_m
12. okt 2023

Kým sme boli dvaja, prala som 4 pračky - čierne, uteráky, farebné a obliečky .. buď jeden deň v týždni alebo 2x .. máme doma skoro 2m dieťa, periem skoro denne, bavlnené plienky - lebo grcka sem, grcka tam, mám chlapca čo rád ciká hneď ako sa mu otvorí plienka 🙂 A tiež ho niekedy aj 3x za deň prezliekame.

taga
12. okt 2023

Tak napr, vcera som oprala:
1. Obrusy + utierky
2. Tmave muzove pracovne
3. Detske farebne
4. Dnes rano hodila blede jemne
5. Dnes vecer hodila postelne pradlo / uterak..

A takto denne tocim, mega vela detskeho, zvlast farby, zvlast deky, uteraky, postelne veci, a mam nonstop plny kos pradla 🤣 nechapem ako niekto moze prat raz za dva tyzdne a potom co - to napcha do 2 praciek 20 triciek, 6 nohavic, 30 ks spodneho pradla, 30 parov ponoziek, zopar uterakov, nejake tie mikiny, pripadne bundy, postelne veci, deky, utierky 🤣 wtf ako??

dzulik_
12. okt 2023

Sme 4 a väčšinou periem každý deň

euka210
12. okt 2023

Sme 5 a periem 6x tyzden, v lete aj po 2 pracky. V zime 3xtyzden po 1-2 pracky. Ideme prec na vikend a aby mal manzel monterky na pondelok jedna pracka sla poobede a v noci pojdu 2...pomohla som si svokrininou 😁 ...svokra si perie zvlast

autor
12. okt 2023

Ďakujem Vám dievčatá za odpovede ♥️ ja som mala povolené len 1 max 2 x do týždňa ( jedno pranie) a mala som takú kopu prádla,ze som to uz nemala kam dávať ...

luciajanovcova
13. okt 2023

Nás je v domácnosti 9,z toho 7deti.Periem každý druhý deň minimálne dve práčky.