icon

Ako často periete pyžamo pri spaní bez prádla?

29. júl 2025

Ahojte, otázka na ženy, ako často si periete pyžamo keď spíte bez spodneho pradla? Kludne anonymné odpovede. Bývam ešte s rodičmi a podľa rodičov som chorobne čistotná, mne to príde štandard.
Ďakujem.

Strana
z7
anonym_867b3a
29. júl 2025

No a ako často to vyzaduješ?

autor
29. júl 2025
@anonym_867b3a

No a ako často to vyzaduješ?

@anonym_867b3a raz ta týždeň cca

jasminia
29. júl 2025

@anonym_autor Tak hádam každý deň, keď spíš bez spodného prádla.

jasminia
29. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Raz za týždeň ? WTF ? 🤷🏼‍♀️

anonym_74a241
29. júl 2025

Keď zapínam pračku pridám aj pyžamo, t.j. 1 - 2x v týždni

januska12323
29. júl 2025

Raz za týždeň je pre nich chorobne čistotná??

gribka1
29. júl 2025

Tak tu pomôže len viac pyžám a hodiť to do špinavého prádla tak 2x do týždňa, nech sa to perie, keď sa perie.

majlo1234
29. júl 2025

Kazdy druhy den

simona1998
29. júl 2025

@anonym_autor každý druhý deň .

lenkasarka
29. júl 2025

@anonym_autor každý deň po sprche čisté.

anonym_aa9955
29. júl 2025

Kazdy druhy den, ak spim bez gatusiek

anonym_207fb7
29. júl 2025

tiež raz za týždeň väčšinou. Keď je teplo 2x do týždňa. Večer sa sprchujem takže nevidím dôvod často meniť

autor
29. júl 2025

ja sa sprchujem kazdy deň ráno aj večer čiže mne pride akurat raz do tyzdňa alebo raz za 5 dní

januska2
29. júl 2025

Ked bez gatiek tak kazdy den

diewcatqoo
29. júl 2025

Fuha, ved v tom spite celu noc. To vazne vam pride raz za tyzden dost, resp. ako prehnana cistota?

koniarova
29. júl 2025

Kto spí v pyžame ešte aj so spodným prádlom? Nepoznám takého.

benit
29. júl 2025

Kazdy den, malokedy 2 dni. to skor v zime.

kavasmliekom
29. júl 2025
@anonym_autor

ja sa sprchujem kazdy deň ráno aj večer čiže mne pride akurat raz do tyzdňa alebo raz za 5 dní

@anonym_autor aj gaťky si meniš raz do týždňa? Veď sa sprchuješ 2x denne. 🤔

ivik4
29. júl 2025

Tak logicky keby mam pyzamo bez spodneho pradla tak ho menim kazdy den, rovnako ako spodne pradlo predsa 😃.

autor
29. júl 2025
@kavasmliekom

@anonym_autor aj gaťky si meniš raz do týždňa? Veď sa sprchuješ 2x denne. 🤔

@kavasmliekom tento prispevok nebol vytvoreny aby ste do mňa kopali. Zaujímalo ma ako často to robíte vy, keďže u nás doma som za monka vo viacerých veciach. Nabudúce už neodpoviem keď sa opýtate a len sa vás budem priamo pýtať 😉

martul
29. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor raz za týždeň? Nesranduj, aspoň spodný diel vymeniť každý večer. Fuj

simsalabim
29. júl 2025

Spim v nocnej koseli+nohavicky, samozrejme, vzdy ciste.

1mata
29. júl 2025

@anonym_autor perieme si pyžama po každom použití. V lete sa potíme a už to máme tak zaužívané, že aj v chladnejšom obdobi periem pyžama naše, aj deti denne

kavasmliekom
29. júl 2025
@anonym_autor

@kavasmliekom tento prispevok nebol vytvoreny aby ste do mňa kopali. Zaujímalo ma ako často to robíte vy, keďže u nás doma som za monka vo viacerých veciach. Nabudúce už neodpoviem keď sa opýtate a len sa vás budem priamo pýtať 😉

@anonym_autor no ved si odpovedz na moju otázku a podla toho posuď. Neviem co je na tom "monkove"?meniť gaťky /kratasy namiesto gatiek raz za týždeň. Za mňa nechutné.

sweetlife001
29. júl 2025

Nemám klasické pyžamo, spím v tričku a nohavičkách, ktoré si samozrejme dávam každý večer čisté na spanie, ráno opäť čisté. Tričko mám aj 2x občas. Tak by som to robila aj s klasickým pyžamom, minimálne s tým spodným dielom určite. Mne to tiež príde nechutné spať v tom viac dní alebo týždeň po sebe, ale tak v podstate mi to je jedno u druhých , spite aj mesiac v tom jednom, každému jak vyhovuje no 😅

melanta
29. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor takže aj nohavičky nosíš celý týždeň. Veď sa sprchuješ ráno aj večer. Lebo to je to isté. Fuj. Riadna šmudla.

anonym_9281df
29. júl 2025

kazdy druhy, max treti den. ale spim v nocnej koseli, ziadny spodny diel.

anos18
29. júl 2025
@koniarova

Kto spí v pyžame ešte aj so spodným prádlom? Nepoznám takého.

@koniarova ja napríklad 😁

anonym_9a2f59
29. júl 2025

raz do týždňa. a necítim sa fuj len preto že niektoré majú z toho traumu. nech si aj uprostred noci menia pyžamo. o svoju vagínu sa starám a nemám ani mykozu, ani nič čo by mi bránilo mať pyžamo na sebe viac dní.

koniarova
29. júl 2025
@anos18

@koniarova ja napríklad 😁

@anos18 prečo? Nerýpem. 😁Fakt ma to zaujíma.

Strana
z7