Ako často periete pyžamo pri spaní bez prádla?
Ahojte, otázka na ženy, ako často si periete pyžamo keď spíte bez spodneho pradla? Kludne anonymné odpovede. Bývam ešte s rodičmi a podľa rodičov som chorobne čistotná, mne to príde štandard.
Ďakujem.
No a ako často to vyzaduješ?
@anonym_867b3a raz ta týždeň cca
@anonym_autor Tak hádam každý deň, keď spíš bez spodného prádla.
@anonym_autor Raz za týždeň ? WTF ? 🤷🏼♀️
Keď zapínam pračku pridám aj pyžamo, t.j. 1 - 2x v týždni
Raz za týždeň je pre nich chorobne čistotná??
Tak tu pomôže len viac pyžám a hodiť to do špinavého prádla tak 2x do týždňa, nech sa to perie, keď sa perie.
Kazdy druhy den
@anonym_autor každý druhý deň .
@anonym_autor každý deň po sprche čisté.
Kazdy druhy den, ak spim bez gatusiek
tiež raz za týždeň väčšinou. Keď je teplo 2x do týždňa. Večer sa sprchujem takže nevidím dôvod často meniť
ja sa sprchujem kazdy deň ráno aj večer čiže mne pride akurat raz do tyzdňa alebo raz za 5 dní
Ked bez gatiek tak kazdy den
Fuha, ved v tom spite celu noc. To vazne vam pride raz za tyzden dost, resp. ako prehnana cistota?
Kto spí v pyžame ešte aj so spodným prádlom? Nepoznám takého.
Kazdy den, malokedy 2 dni. to skor v zime.
ja sa sprchujem kazdy deň ráno aj večer čiže mne pride akurat raz do tyzdňa alebo raz za 5 dní
@anonym_autor aj gaťky si meniš raz do týždňa? Veď sa sprchuješ 2x denne. 🤔
Tak logicky keby mam pyzamo bez spodneho pradla tak ho menim kazdy den, rovnako ako spodne pradlo predsa 😃.
@anonym_autor aj gaťky si meniš raz do týždňa? Veď sa sprchuješ 2x denne. 🤔
@kavasmliekom tento prispevok nebol vytvoreny aby ste do mňa kopali. Zaujímalo ma ako často to robíte vy, keďže u nás doma som za monka vo viacerých veciach. Nabudúce už neodpoviem keď sa opýtate a len sa vás budem priamo pýtať 😉
@anonym_autor raz za týždeň? Nesranduj, aspoň spodný diel vymeniť každý večer. Fuj
Spim v nocnej koseli+nohavicky, samozrejme, vzdy ciste.
@anonym_autor perieme si pyžama po každom použití. V lete sa potíme a už to máme tak zaužívané, že aj v chladnejšom obdobi periem pyžama naše, aj deti denne
@kavasmliekom tento prispevok nebol vytvoreny aby ste do mňa kopali. Zaujímalo ma ako často to robíte vy, keďže u nás doma som za monka vo viacerých veciach. Nabudúce už neodpoviem keď sa opýtate a len sa vás budem priamo pýtať 😉
@anonym_autor no ved si odpovedz na moju otázku a podla toho posuď. Neviem co je na tom "monkove"?meniť gaťky /kratasy namiesto gatiek raz za týždeň. Za mňa nechutné.
Nemám klasické pyžamo, spím v tričku a nohavičkách, ktoré si samozrejme dávam každý večer čisté na spanie, ráno opäť čisté. Tričko mám aj 2x občas. Tak by som to robila aj s klasickým pyžamom, minimálne s tým spodným dielom určite. Mne to tiež príde nechutné spať v tom viac dní alebo týždeň po sebe, ale tak v podstate mi to je jedno u druhých , spite aj mesiac v tom jednom, každému jak vyhovuje no 😅
@anonym_autor takže aj nohavičky nosíš celý týždeň. Veď sa sprchuješ ráno aj večer. Lebo to je to isté. Fuj. Riadna šmudla.
kazdy druhy, max treti den. ale spim v nocnej koseli, ziadny spodny diel.
raz do týždňa. a necítim sa fuj len preto že niektoré majú z toho traumu. nech si aj uprostred noci menia pyžamo. o svoju vagínu sa starám a nemám ani mykozu, ani nič čo by mi bránilo mať pyžamo na sebe viac dní.

No a ako často to vyzaduješ?