icon

Ako často periete pyžamo pri spaní bez prádla?

29. júl 2025

Ahojte, otázka na ženy, ako často si periete pyžamo keď spíte bez spodneho pradla? Kludne anonymné odpovede. Bývam ešte s rodičmi a podľa rodičov som chorobne čistotná, mne to príde štandard.
Ďakujem.

minenkaa
29. júl 2025
@mirage

@minenkaa boze to si ty, bez vytoku, co doma hola lezis na gauci a NIKDY si nesadnes na stolicku.

@mirage a čo

minenkaa
29. júl 2025
@mirage

@minenkaa boze to si ty, bez vytoku, co doma hola lezis na gauci a NIKDY si nesadnes na stolicku.

@mirage aj teraz ležím a nesedim a nemám ani výtok

jamimo
29. júl 2025

@anonym_autor my máme čisté pyžamo každý deň. Periem, keď sa mi nazbiera do bubna. Preto kupujem aj príbuzné farby, alebo rovnaké kusy 😉

alenka58
29. júl 2025

mám kopu pyžám, každý deň si dávam čisté spodné nohavice a vrch každý druhý deň, keď mám košelu tak každé 2 dni čistú a nohavičky k nej každý deň čisté

anonym_aba528
29. júl 2025

Raz tyzdenne menim uteraky aj pyzama . Nevidim zmysel castejsie to robit .

anonym_6de64a
29. júl 2025

Ja spim s nohavickami napr. Ci uz mam nocnu koselu alebo nohavicove pyzamo. Bez nohaviciek by som nezaspala. Vecer si davam ciste a rano tiez ciste. Pyzamo menim kazde 2-3 dni. Ak mam pocit, ze treba skor, tak aj kazdy den. Nejak to neriesim extremne. Proste pocitovo

pe_mi
29. júl 2025
@mk1111111111

A na dovolenku nosite 7 pyzam? Ci tam ako?

@mk1111111111 😃👊

anonym_d14a28
29. júl 2025

Preboha, niektoré to ako často vám ide pračka? Tu na MK mám pocit, že po jednom dni meníte snáď všetko 😱, ešte aj niektoré 4 uteráky ( na tvár, na vlasy, na nohy, na telo), každý deň čisté.

lenkasarka
29. júl 2025
@mk1111111111

A na dovolenku nosite 7 pyzam? Ci tam ako?

@mk1111111111 na dovolenku si vezmem 3 tielka 3 spodky k tomu a vždy to ručne preperiem.

autor
29. júl 2025
@lenkasarka

@mk1111111111 na dovolenku si vezmem 3 tielka 3 spodky k tomu a vždy to ručne preperiem.

@lenkasarka preboha😆 co este take robis?

jaskolka
29. júl 2025
@koniarova

Kto spí v pyžame ešte aj so spodným prádlom? Nepoznám takého.

@koniarova ja napríklad. Neviem spat bez spodných nohaviček,a je úplne jedno,či mám pyžamo,či nočnú košeľu.A nahá už vôbec nie 😃
A menim cca raz za dva -tri dni,ak sa spotim,tak aj denne

lenkasarka
29. júl 2025
@anonym_autor

@lenkasarka preboha😆 co este take robis?

@anonym_autor tak každý sme nejaký. Ja som taká,ina už nebudem. Možno,keď budem stará a nebudem vladat tak to zmenim.

jaskolka
29. júl 2025
@anonym_6de64a

Ja spim s nohavickami napr. Ci uz mam nocnu koselu alebo nohavicove pyzamo. Bez nohaviciek by som nezaspala. Vecer si davam ciste a rano tiez ciste. Pyzamo menim kazde 2-3 dni. Ak mam pocit, ze treba skor, tak aj kazdy den. Nejak to neriesim extremne. Proste pocitovo

@anonym_6de64a presne,ja to isté 👍

anonym_287664
29. júl 2025
@anonym_d14a28

Preboha, niektoré to ako často vám ide pračka? Tu na MK mám pocit, že po jednom dni meníte snáď všetko 😱, ešte aj niektoré 4 uteráky ( na tvár, na vlasy, na nohy, na telo), každý deň čisté.

@anonym_d14a28 presne, a mne osobne sa nechce veriť, že v skutočnosti to aj tak robia

henka123123
29. júl 2025

Pyzamo nemam..ale ked sa vecer osprchujem dam si nohavicky a nocnu koselu a tu si dam dole ked si uz idem lahnut..neznesiem mat okrem nohaviciek nic na sebe pri spani...a tu koslu menim raz za 3 dni a gatky mam kazdy vecer a kazde rano ciste

lenkasarka
29. júl 2025
@anonym_287664

@anonym_d14a28 presne, a mne osobne sa nechce veriť, že v skutočnosti to aj tak robia

@anonym_287664 môžem ťa ubezpečiť,že to čo píšem je pravda. Ak mi neveríš svet sa mi nezrúti,ale v mojej domácnosti to naozaj takto funguje.

mirage
29. júl 2025
@minenkaa

@minenkaa pozri, ked uz mam byt otvorena. Kazda zena my vytok, kazda jedna. Zmier sa s tym. A ked pises, ze doma teda aj obedujes, vecerias, ranajkujes hola iba v lahu/pololahu - ako cestujes autom, mestskou? Tiez lezis v ulicke? V robote tiez lezis?

autor
29. júl 2025
@mirage

@minenkaa pozri, ked uz mam byt otvorena. Kazda zena my vytok, kazda jedna. Zmier sa s tym. A ked pises, ze doma teda aj obedujes, vecerias, ranajkujes hola iba v lahu/pololahu - ako cestujes autom, mestskou? Tiez lezis v ulicke? V robote tiez lezis?

@mirage treba brat do uvahy ze nie kazda tece jak kohutik, ja ked som pocula ake vytoky maju ine zeny skoro som odpadla. Ja mam napr len cca 3 dni v mesiaci a to pocas ovulacie inak som sucha jak pust

minenkaa
29. júl 2025
@mirage

@mirage uz som písala ,sedím len v aute a v nevyhnutných prípadoch,dlhé cesty nešoferujem, to mám sedačku skoro na ležanie ,hromadnou necestujem ,v práci som na nohách cely deň
Nesedim preto lebo ma to boli ,tak radsej budem stat alebo ležať
Je vytok a výtok,niektoré zeny musia nosiť vložky,niektoré majú slabší a niektoré minimum a k tým patrím ja

minenkaa
Autor odpoveď zmazal
koniarova
29. júl 2025
@anos18

@koniarova a inak, odkiaľ vieš, ako kto spáva? Pýtaš sa na to kamošiek, či majú aj nohavičky alebo nie? 😁 Ja neviem o nikom,ako spí. Viem,ako spím ja a môj muž. Inak neviem o nikom

@anos18 minule sme sa o tom bavili v robote. 🤣🤣🤣

anonym_16d429
29. júl 2025
@koniarova

@koniarova Uz poznas - mna😂 A robi to tak aj moja dcera. Bez gatiek by ani nezaspala.

anos18
29. júl 2025
@koniarova

@anos18 minule sme sa o tom bavili v robote. 🤣🤣🤣

@koniarova jáááj 😁

jablkovastrudla
29. júl 2025
@anonym_d14a28

@wolf_
@anonym_d14a28 ja mam pri tychto temach pocit ze som strasny humusak 😃 minule tu riesil kam s pradlom ktore si uz mala oblecene, a tam baby pisali ze rifle po jednom obleceni davaju do prania. Som iba ticho suchala nohami 😅

zalka
29. júl 2025
@jablkovastrudla

@wolf_
@anonym_d14a28 ja mam pri tychto temach pocit ze som strasny humusak 😃 minule tu riesil kam s pradlom ktore si uz mala oblecene, a tam baby pisali ze rifle po jednom obleceni davaju do prania. Som iba ticho suchala nohami 😅

@jablkovastrudla a čo na to povie príroda, pračka denne ked ide, kopa vody spotrebovanej, kopa prachu na pranie, kopa gélu, guličiek aviváže a čo ja viem čoho všetkého. Ale bude sa biť do hrude, že ona premýšla ekologicky .. Ja pustím pračku zvyčajne v sobotu a vybavené.
A nakoniec prídeme na to, že tie čo sú prehnane čistotné majú problémy - časté zápaly, lebo furt si narušia mikrofloru na tele. Ja si myslím, že všetkého primerane treba.

simsalabim
29. júl 2025
@jablkovastrudla

@wolf_

@jablkovastrudla tak ale je rozdiel medzi riflami a spodnym pradlom… prat rifle po jednom obleceni je trochu moc. Ja som kedysi mala problem s mykozami a jedno z odporuceni bolo casto menit spodne pradlo a po sporte bezpodmienecne.

jablkovastrudla
29. júl 2025
@simsalabim

@jablkovastrudla tak ale je rozdiel medzi riflami a spodnym pradlom… prat rifle po jednom obleceni je trochu moc. Ja som kedysi mala problem s mykozami a jedno z odporuceni bolo casto menit spodne pradlo a po sporte bezpodmienecne.

@zalka ja periem casto (mam 2 male deti) a pouzivam toho dost (aj prasok aj avivaz, aj odstranovac skvrn lebo moje decka su jak magnet na spinu) ale uplne kludne si tricko obleciem aj 2 krat. Co ti poviem, humusak 😃
@simsalabim tak spodne pradlo je nieco uplne ine, je uplny standard si ho menit denne, pri problemov aj viac krat.

mirage
29. júl 2025
@jablkovastrudla

@wolf_

@jablkovastrudla ja som s uplnym kludom prispela do tej diskusie, ze tie oblecene rifle dam spat do skrine, aj sveter mi tam visi, aj sako, neperiem po kazdom jednom pouziti, a ano, ide do skrine.

anonym_6f1785
29. júl 2025
@minenkaa

@minenkaa ale ty už ozaj niesi pre nikoho zaujímavá,si iba jedna nechutná žena

anonym_c57a7c
29. júl 2025
@koniarova

@koniarova ja 🙂 gatky su spodne pradlo, pyzamo ako nohavice. Mne by ani nenapadlo spat bez - spala som tak naposledy ako dieta… bud spim iba v gatkach, ked je horuco alebo gatky + pyzamo