icon

Ako často periete pyžamo pri spaní bez prádla?

29. júl 2025

Ahojte, otázka na ženy, ako často si periete pyžamo keď spíte bez spodneho pradla? Kludne anonymné odpovede. Bývam ešte s rodičmi a podľa rodičov som chorobne čistotná, mne to príde štandard.
Ďakujem.

anonym_950ef2
30. júl 2025
@jamidea

@anonym_950ef2 ak mas vytok, smer lekar a prestan nosit vnoci nohavicky. Aj z toho dovodu ich nenosim, nech sa mi "nepari" v obtiahnutych gatkach. Potit sa nepotim vnoci, cize pohodka, volne pyzamko ci kosela.

@jamidea Písala som ženy majú výtoky, ja s tým nemám problém. Ale je mi to nepohodlné spať bez spodného prádla.

anonym_4259af
30. júl 2025
@wolf_
Odpoveď bola zmazaná

@wolf_ S týmto by som pomlcala.
Nie si gynekológ a netušiš aké majú iné ženy v zdravom stave vlhkostne pomery. Sú aj ženy, ktoré nosia intimky na dennej báze (a nemusia pri sexe používať žiaden lubrikant) lebo sú ozaj vlhké a áno, je aj to zdravý stav (potvrdené u lekára). Pri nepoužívani nohavičiek s intimkou majú tieto ženy nohavičky do rána doslova mokré. Tým pádom by mali mokré aj pyžamo. A toto keďže to poznám osobne, z vlastnej skúsenosti a reality, mi príde dosť nechutné nechať na pyžame vyschnúť a druhý večer si to obliekať na seba. 😅
Čiže áno, keďže to mám takto, prala by som pyžamo denne. Bez ohľadu na ekológiu. Lebo by som sa cítila totálne nekonfortne. A aj preto spím v pyžame s nohavičkami a intimkou, aby som to pyžamo prať denne nemusela 🙂

anonym_2a0d3b
30. júl 2025
@anonym_9a2f59

raz do týždňa. a necítim sa fuj len preto že niektoré majú z toho traumu. nech si aj uprostred noci menia pyžamo. o svoju vagínu sa starám a nemám ani mykozu, ani nič čo by mi bránilo mať pyžamo na sebe viac dní.

@anonym_9a2f59 a vycurat sa v noci nechodite? (To potom uprimne zavidim :D ) Lebo to je sice pekne, ze sa osprchujete vecer (asi ako kazda), no ked sa vycurate, ajked sa utriete, nejake stopy tam ostanu.. a ajked nemate uzky spodny diel, alebo nocnu koselu, ono tie partie do kontaktu s tou latkou pridu..

anonym_2a0d3b
30. júl 2025

Citam, ze zena co ma vytok, ma navrsivit lekara. Tak teda ja vytok mam, teda ako to tu jedna pani nazvala, mam to klasicke mazivo a je toho viacej, takze ja si davam aj na noc gatky aj intimku, lebo by som mala gatky hned zababrane. A teda nech som u lekara kolko chcem, vysledky dobre mam, ale je toho maziva proste viac a s tym nic neurobim. Radsej mat intimku, ako furt mokre a zababrane gatky. Takze nemusite ani vy kazdu babu s vytokom posielat hned lekarovi 🙂

minenkaa
30. júl 2025

Prečo to zas skončilo pri pohlavných orgánoch a fuj a ty si neekologicka a to tak nerobíš a to ma byt tak
Však čo je normálne ,vlastne všetko

tianna
30. júl 2025

@anonym_autor spím so spodným pradlom (dolným) a aj tak periem 2-3x týždenne. Bez spodného prádla jednoznačne meniť každý deň.

jablkovastrudla
30. júl 2025
@anonym_2a0d3b

@anonym_9a2f59 a vycurat sa v noci nechodite? (To potom uprimne zavidim :D ) Lebo to je sice pekne, ze sa osprchujete vecer (asi ako kazda), no ked sa vycurate, ajked sa utriete, nejake stopy tam ostanu.. a ajked nemate uzky spodny diel, alebo nocnu koselu, ono tie partie do kontaktu s tou latkou pridu..

@anonym_2a0d3b mozno ked som bola tehotna inak cikat chodim vecer a az rano. A spim v nocnej koseli ( na kojenie) takze mam jeden diel pyzama.

conquestor
30. júl 2025
@wolf_
Odpoveď bola zmazaná

@wolf_ presne tak som na tom aj ja...podľa potreby a dni vôbec nerátam

karolinakr_ba
Autor odpoveď zmazal
nadchovnik
30. júl 2025

@anonym_autor To fakt niekto spí v spodnom prádle a pyžame?Som rada keď to dám dole hneď ako prídem domov.A aj bez pyžamá.To mám iba večer chvíľku po sprche

monika988
30. júl 2025

No ja osobne spavam v nohavičkách a tričku po sprche večer hneď čisté nohavičky a rano uz idu do pradelného kosa a tričko tak cca každý druhý den menim
V podstate logické rano čisté idem do prace a to este používam v práci intímky si mením a prídem z prace sprcha čisté a na spanie zas čisté a takto stále, len to tričko cca po 2 dňoch, ja aspoň osobne pyžamá neviem nemusím neviem v tom spat dobre ,nie som pyzamovy tip
Myslím ze hygiena je dosť dôležitá a nieje to žiadne ze monk ,ja este aj periem často a posteľné prádlo každý týždeň mením

malinovka333
30. júl 2025

Ja si davam pyzamo ciste kazdy den,v zime max kazdy druhy.

natalka13
30. júl 2025

1-2x do tyzdna podla potreby.
to si na 2t dovolenku nosite 14 pyzam?🤔
a ked ste v nocnej koseli aj perinu sj plachtu vymenite denne?

viestta
30. júl 2025
@natalka13

1-2x do tyzdna podla potreby.
to si na 2t dovolenku nosite 14 pyzam?🤔
a ked ste v nocnej koseli aj perinu sj plachtu vymenite denne?

@natalka13 na dvojtyzdnovu dovolenku neberiem ani 14 nohaviciek, ani 14 triciek a 14 parov ponoziek pre kazdeho, teda ani 14 pyzam. Zvyknem preprat, ked je to potrebne. Dokonca aj na tyzdnovej dovolenke s tym nemam problem.

natalka13
30. júl 2025
@viestta

@natalka13 na dvojtyzdnovu dovolenku neberiem ani 14 nohaviciek, ani 14 triciek a 14 parov ponoziek pre kazdeho, teda ani 14 pyzam. Zvyknem preprat, ked je to potrebne. Dokonca aj na tyzdnovej dovolenke s tym nemam problem.

@viestta ano ale pyzamo prat kazdy den?
mozno v lete balkon a sup na snuru😀

viestta
30. júl 2025
@natalka13

@viestta ano ale pyzamo prat kazdy den?
mozno v lete balkon a sup na snuru😀

@natalka13 ja chodim na dovolenky v lete, takze so susenim problem nie je a preprat jedny pyzamove kratasy a jedno tenke pyzamove tricko (x3) hoc aj kazdy druhy den, nie je nic z coho by mi ruky odpadli. Tak ci tak prepieram plavky, gatky, boxerky a aj tricka. A ano, na dovolenku balim aj praci "prasok" aj snuru aj stipce. Zaberie to menej miesta v kufri ako ciste oblecenie na kazdy den.

vikisisi
30. júl 2025

Pri týchto odpovediach sa čudujem, že nemenite aj posteľnú bielizeň minimálne 2 krát do týždňa, predsa len intímnosti s partnerom ...

kathhii
30. júl 2025

@anonym_autor podľa toho ako sa spotím, v lete aj každý deň,v zime tak dvakrát , trikrát do týždňa. Keď mám menzes tak si dávam spodné prádlo, čiže vtedy keď preteciem alebo ten tretí deň...Proste keď sa prepotím tak dám oprať veci he to spodné prádlo, pyžamo alebo tričko...

simcas75
30. júl 2025
@anonym_autor

ja sa sprchujem kazdy deň ráno aj večer čiže mne pride akurat raz do tyzdňa alebo raz za 5 dní

@anonym_autor je to akurát, úplne normálne.

minenkaa
30. júl 2025
@vikisisi

Pri týchto odpovediach sa čudujem, že nemenite aj posteľnú bielizeň minimálne 2 krát do týždňa, predsa len intímnosti s partnerom ...

@vikisisi možno nemajú sex v posteli

zalka
30. júl 2025
@vikisisi

@vikisisi a pri podobnej téme tu písali niektoré, ze postelne denne prezliekaju a peru. 😁

anonym_44dc18
30. júl 2025
@koniarova

Kto spí v pyžame ešte aj so spodným prádlom? Nepoznám takého.

@koniarova ja lebo mi to tak vyhovuje bez spodného prádla by som nevedela späť nieje mi to príjemné . Tak že spí v spodnom prádle pravidelne

bielasovicka
30. júl 2025

Pod pyžamo si dáva niekto spodné prádlo? Prečo? 🤔

anonym_6de64a
30. júl 2025
@bielasovicka

@bielasovicka lebo mi to tak vyhovuje? Citim sa tak lepsie? Spi sa mi tak lepsie? To naozaj sa niekto pozastavuje nad tym, co ma kto pod pyzamom?

bielasovicka
30. júl 2025
@anonym_6de64a

@bielasovicka lebo mi to tak vyhovuje? Citim sa tak lepsie? Spi sa mi tak lepsie? To naozaj sa niekto pozastavuje nad tym, co ma kto pod pyzamom?

@anonym_6de64a ok. Kľud, ved sa len pýtam

anonym_5a3236
30. júl 2025

To len my s manželom spíme holí?

anonym_6de64a
30. júl 2025
@bielasovicka

@anonym_6de64a ok. Kľud, ved sa len pýtam

@bielasovicka ved som kludna 😅 len ma to irituje. To je take iste, akoby som sa ja pozastavila nad tym, ako moze spat niekto nahy. Ja by som to nedokazala, ale je mi 4 ako spia cudzi ludia

viestta
30. júl 2025
@bielasovicka

@bielasovicka odpoved nepoznam, ale akoze kazdy nech si robi ako jemu vyhovuje. Tak ako ked niekto nosi aj doma podrdu, niekto v nej aj spi (ja som si donedavna myslela, ze to len fo filmoch, aby "sa slusnost zachovala"), ale na MK som sa dozvedela, ze niektore v podprde spavaju. Niektore spavaju v gatkach pod pyzamom, niekto spi v ponozkach, niekto nahy. No a?

minenkaa
30. júl 2025
@anonym_5a3236

To len my s manželom spíme holí?

@anonym_5a3236 aj u nás spíme nahi

wolf_
Autor odpoveď zmazal